İzmir'den Dinamik Amcadan Selam

Değerli motor sever dostlar; Aranıza İzmir'den katılıyorum.Yaşım 42 yaklaşık olarak 20 yıldır bir motorum olması hayaliyle sürekli bisiklete binerek ağzımla motor sesi çıkarıp vites küçültüp büyültürdüm.Halada öyle bisiklete binince hemen ağzımla motor sesi çıkarıp eksoz firen taklidi yapmaya başlıyorum.Sonunda oldu şu ana kadar hep mali zorluklar neticesinde motor alamamıştım.Şimdi artık bende bir motor aldım hemde 42 ay vade ile motorum hala kutusunda demonte servisden gelip montajını yapıcaklar daha mağazadan teslim bile almadım ileri bir tarihte teslim alacağım.Motorum 2006 model sıfır Ramzey QM-250 cc Kırmızı renk.Biliyorum vade farkıyla baya tutuyr ancak benim bu yaşıma kadar hiç nakitim olmadı ki ne kazandıysak evin elektrik su aidat yemek masraflarına gidiyor.Kendim 5 yıldan bu yana Ahşap hem statik hemde dinamik model gemiler yapmaktayım.İnşallah uğraştığım bu hobi sanıtımı çok yakında kazanca çevirebilirsem hayalimdeki Chapuer motoru alabileceğim.Ayrıca kendi adıma verdiğim bu radikal kararla binbir zorlukla girdiğim bu borçla aldığım motorumla sanıyorum artık kendime bir kız arkadaş bile bulabilirim.Kimbilir hiç belli olmaz bu belkide bundan sonraki yaşantımda bana yoldaş hayat arkadaşı bile olabilir.
Saygı veSevgilerimle

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hayirli olsun..
42 yasinda 42 ay vadeli motor hos olmus.:)
50 yasina kadar bekleseydiniz daha uzun vade yapacaklarmis demekki.:mrgreen:

Hocam hem motor hem de kiz arkadas için biraz geç kalmissiniz ama sanirim hayat sizi gaileleriyle çok mesgul etmis.

Umarim bundan sonraki yasaminiz istediginiz gibi olur.

Aramiza hos geldiniz.

hoşgeldiniz.
yeni motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
geç olmuş,güç olmuş ama sonunda olmuş :)

kız arkadaş konusunda da, hayırlısı olsun diyelim :cherry:

Hepinize çok teşekkür ediyorum.Aranızda olmaktan mutluyum inanın motoru almadan önce öyle kendi halinde sanki sadece etrafında 3-5 kişi olan biri sanıyordum kendimi.Meğer bu motor dünyası ne kadar anlamlı ne kadar yardımsever ve ne kadar büyük bir oluşummuş apayrı bir dünya burası.Beni tanıyınca ne kadar neşeli şenşakrar ve bir o kadar da uçuk kaçık deli dolu kabına sığmayan biri olduğumu göreceksiniz.Hayırlısıyla motoru bir teslim alalım rodaj ayarında artık yardım alırız. :) Umarım benim ayarlar kaçmaz :)

Amca 35 Aramıza Hoşgeldin. Yıllardır hayalinin peşinde bu kadar azimli ve istekli olup başarman gerçekten çok güzel. :cat::cat::cat:
Türk insanının azmettikten sonra başaramıyacağı bişey yoktur bence.
Umarım motoruna zevkle, tadını çıkara çıkara, tam korumalı, bol gezili, arkanızda da istediğiniz gibi bir sevgili eşliğinde binersin..
Motorun montajı tamamlandıktan sonra, bize fotoğraflarını atmayı unutma. Bekliyoruz.

46 Yaşındayım ,bana amca demelerine bozuluyorum.Ne amcası daha gençsin yahu.Yazını tebessümle okudum. Artık iki tekerinin sesi naturel olmayacak.Aramıza hoş geldin...

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun, güle güle kazasız bbelasız kullanın inşallah. aman korumaları ihmal etmeyin. ehliyet de cabası. "şimdi üstüne masraf çıkarmayın, zaten borca girdik" diyeceksiniz ama, bunlar da önemli, ihmale gelmez...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hoşgeldin... Bizler de izmirdeyiz.... Aramıza bekleriz... :rendeer:
Ayrıca şu gemi modelciliği hakkında bol bol sohbet etme imkanı buluruz... :cherry:

Geçenlerde bir arkadaşım ofise 12 yaşındaki oğluyla gelmişti. Çocuk bir ara bana Levent amca diye seslenince "amca senin babandır len kerata" deyiverdim. Bu aniden ağzımdan çıktı, düşünmeden :mrgreen: Babası kopmakla meşgulken çocuk yüzündeki yarı gülümseme yarı şaşkınlık ifadesiyle neden öyle dediğimi anlamaya çalışıyordu :)

Hoşgeldin arkadaşım, kız arkadaşın da motosikletin de yaşı yoktur, coq'a bakma sen. O bir senedir hala 40. yaş bunalımından çıkamadı :p Ondan öyle konuşmuş.

Hoşgeldiniz Amca35.
Müsait bi zamanınızda yaptığınız gemilerin resimlerini de görmek isteriz.
Kazasız belasız kullanın inşallah, tekeriniz düz bassın.

Değerli motor sever dostlar; Aranıza İzmir'den katılıyorum.Yaşım 42 yaklaşık olarak 20 yıldır bir motorum olması hayaliyle sürekli bisiklete binerek ağzımla motor sesi çıkarıp vites küçültüp büyültürdüm.

hoşgeldin abi, bende debriyaj kavrama noktasını ayarlıyorum bisiklet üzerinde sağ taraftanda gaz veriyorum ama ses çıkarmıyorum:),şuan motorum olsa sarsıntısız ilerletirim:)

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hoşgeldin arkadaşım, kız arkadaşın da motosikletin de yaşı yoktur, coq'a bakma sen. O bir senedir hala 40. yaş bunalımından çıkamadı :p Ondan öyle konuşmuş.

Ulem 40 yas bunalimdan çikarmiyim ben, aptalmiyim?:)

Yaz geldi.
çiçekler ve kizlar açti.
Gozlerim fildir fildir.:p

Eskiden olsa yengen sümsügü patlatirdi kafama.
Simdi sadece nereye bakiyosun sen?
diye soruyor.
Ben de kaslarimi küçük emrah gibi yapip,
biliyosun hanim 40 yas sendromu.Bir an önce geçse de kurtulsam diyorum.:p

En azindan dayaktan yirtiyoruz.
Az seymi?:cherry:

Ulem 40 yas bunalimdan çikarmiyim ben, aptalmiyim?:)

Yaz geldi.
çiçekler ve kizlar açti.
Gozlerim fildir fildir.:p

Eskiden olsa yengen sümsügü patlatirdi kafama.
Simdi sadece nereye bakiyosun sen?
diye soruyor.
Ben de kaslarimi küçük emrah gibi yapip,
biliyosun hanim 40 yas sendromu.Bir an önce geçse de kurtulsam diyorum.:p

En azindan dayaktan yirtiyoruz.
Az seymi?:cherry:

İlkay abi tam Ali/Cengiz'sin varyaaa:mrgreen:

Yok be...O tırt... Dediklerinin 10 da birini yaptığına inanmam... :cherry::cherry:

Yapsa şu an, şu saatte burda işi ne?... :queen::queen:

Yo yo,bence o yapar,o potansiyeli görüyorum onda,yeşil hapı yutmuş belli:queen:

---alp_tunay,senn imzandaki sözün devamını biliyormusun?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yo yo,bence o yapar,o potansiyeli görüyorum onda,yeşil hapı yutmuş belli:queen:

---alp_tunay,senn imzandaki sözün devamını biliyormusun?

E tabi..Bu saatten sonra hapı yutması lazım... :p:p:p

Vallaha bilmiyorum... Hoşuma gitmişti bir zamanlar... Çok uzun süredir aynı... :)

(kötü bişey mi? :cherry:)

İlahi coq, alemsin gerçekten :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Az önce bir başlıkta sinirlerim oynamıştı, kendi kendime dellendim nedense, üzerine şimdi bunu gördüm gerçekten iyi geldi :mrgreen:

Amcabey kardeşim, kusura bakma, tanışma topiğini fena sulandırdık. Sanırım böyle bir şey ilk defa oluyor, örneğini hatırlamıyorum. Ama bak seni neşeli bir şekilde karşılamış olduk işte :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar