Motosiklete binmemişsen okuma

Binmemişsen sen motosiklete hiç ,okuma sakın bu yazdıklarımı. Fazla gelir sana bu özgürlük haykırışları. Korkarsın kendi kendine, ne oluyor demeden olursun sosyalist örgüt sempatizanı. Tutmamışsan gidonundan, ellerin kavuşmamıştır bir sevgili avucundaki terin bıraktığı ıslaklığa. Oturmadın mı hiç deri selesine bilemezsin titreşimlerinin sende bıraktığı hisleri. Bakmadın mı dikizden sonra, göz ucuyla omuz üstünden kör noktaya; öğrenmemişsindir madik atmak nedir şeytana.
Nereye bakarsan gidersin oraya; kuralı yoksa ezberinde tatlı tatlı yatacağın virajda, çıkarsın yoldan; toslarsın hayatında ki gibi beton duvarlara. Asosyallik sende kalıtsal izler bırakmaya başlamışsa angut gibi bakarsın Hollanda plakalı ile Türk plakalı iki motosikletlinin işaretleşmesine. Bunlar terör örgütü işaretleşmesi yaptılar diye yaftalarsın, anlamazsın selamlaşmanın dili, dini, ırkı, rengi ortadan kaldırdığına.
Senin için yol sadece mıcırla asfaltın karıştığı otomobilini konforu bozulmasın diye inşa edildiğini düşünürsen nereden bileceksin nehirlerin denize hasret çağlamalarının coşkusundaki kavuşturma misyonunu yerine getirdiğine. Trafik çilesi yüzünden evinden işine işinden de en yakın kafede duraklıyorsan, kırk yılda bir görebildiğin dostların teker, teker çıkmışsa hayatından. İki teker dostlukları yakınlaştırır pekiştirir sözü de sende bir anlam ifade etmez.
Okuma sen ve mümkünse uzak dur bizim şeritten.....

Muhammed F.M.

Son düzenleme:
Mükemmel Bir Yazı Olmuş Tek Kelime İle Yazanın Eline Diline Sağlık...:cat:

:queen:Bazen düşünürüm ; hastalar ,hasta oldukları için üzülürler elbet. Acaba biz de mi bir anormallik var?, Hasta olduğumuza üzülmek bir yana , bile bile tedavi olmuyoruz.:salut: Halbuki Dinimizce de , hastalara yardımcı olmak lazım gelmezmi ?:flower: , o hal de neden trafikte parmağım körün gözüne gözüne yaparlar. Arkadaşlar ne yapalım edelim, şu motorlu polislerin çoğalmasını sağlayalım ( nasıl yapacaksak::123434:: ). Damdan düşenin halinden , ancak damdan düşen anlar çünkü. Ayryetten , ne de olsa At , avrat , pusat diyen bir ırkın ahvadıyız. :cat:::pala:: (Cansız at: motor dur )::thanks:

Özellikle büyük şehirlerde dikkatimi çekiyor. Hiç park yeri bulamazken ve ışıklarda saatlerce beklemekten nasıl bıkmıyorlar anlamıyorum . İzmire daha önce arabayla gitmiştim ve bir daha gitmemeye karar verdim günümün yarısı trafikte geçti yanımdan geçen motorlara imnerek baktım 2 teker tutkusu benim için ölünceye kadar devam edecek... :cat:

Patron Makam Motosikleti Kullanıyor

Binmemişsen sen motosiklete hiç ,okuma sakın bu yazdıklarımı. Fazla gelir sana bu özgürlük haykırışları. Korkarsın kendi kendine, ne oluyor demeden olursun sosyalist örgüt sempatizanı. Tutmamışsan gidonundan, ellerin kavuşmamıştır bir sevgili avucundaki terin bıraktığı ıslaklığa. Oturmadın mı hiç deri selesine bilemezsin titreşimlerinin sende bıraktığı hisleri. Bakmadın mı dikizden sonra, göz ucuyla omuz üstünden kör noktaya; öğrenmemişsindir madik atmak nedir şeytana.
Nereye bakarsan gidersin oraya; kuralı yoksa ezberinde tatlı tatlı yatacağın virajda, çıkarsın yoldan; toslarsın hayatında ki gibi beton duvarlara. Asosyallik sende kalıtsal izler bırakmaya başlamışsa angut gibi bakarsın Hollanda plakalı ile Türk plakalı iki motosikletlinin işaretleşmesine. Bunlar terör örgütü işaretleşmesi yaptılar diye yaftalarsın, anlamazsın selamlaşmanın dili, dini, ırkı, rengi ortadan kaldırdığına.
Senin için yol sadece mıcırla asfaltın karıştığı otomobilini konforu bozulmasın diye inşa edildiğini düşünürsen nereden bileceksin nehirlerin denize hasret çağlamalarının coşkusundaki kavuşturma misyonunu yerine getirdiğine. Trafik çilesi yüzünden evinden işine işinden de en yakın kafede duraklıyorsan, kırk yılda bir görebildiğin dostların teker, teker çıkmışsa hayatından. İki teker dostlukları yakınlaştırır pekiştirir sözü de sende bir anlam ifade etmez.
Okuma sen ve mümkünse uzak dur bizim şeritten.....

Muhammed F.M.

++++10 !!! eline emeğine sağlık çook güzel olmuş:queen::cat::rendeer:

bugün;
ilk motoruma bindim
kawasaki ninja 250r
yanımda tecrübeli motorcu bir abi vardı bana ders veren
sağolsun
alan trafiğe kapalı boş bir alandı
motor 250lik bit motor tecrübeli arkadaşlara göre küçük diyebilirim ancak ilk başlayanlar için biraz büyükmüş:)
çok atak çıktı ve beni yana yatırdı
eldiven ve dizlik iyi iş gördü
gerçi hiç bir şey olmadı
bir iki saniye sürdü zaten
ama o bir iki saniyede baya bir şey düşünüyor insan:)
sanırım bir ay kadar scooter ve daha yavaş bir motor denicem
bu motorla hemen öğrenilmiyor
kolay sanıyordum ama kolay değilmiş motora binmek
göründüğü gibi hiç değil
kesinlikle bisiklet değil ve kesinlikle araba değil
ikisinden de bence zor bir makine
ikisini de iyi bilmek gerekiyor motora binmek için
ilk sürüş ve ilk yatış:)
biraz moralim bozulmadı değil
Allah'tan ne bana ne motora bir şey olmadı ama zormuş yahu
öğrenmeyi dört gözle bekliyorum
şu son 1 hafta motorla yatıp motorla kalkıyorum resmen
hayatım değişmeye başlıyor
hele kırmızı ışıkta durup motorcu bir arkadaşla selamlaşmak çok farklı bir duyguymuş
umarım herşeyin hayırlısı olur
ilk mesajtaki yazı da çok güzelmiş
saygılar

yazasın ellerine sağlık :p

bence sıcak bir yaz günün'de rüzgar'a karşı motosiklet sürmek kadar zevkli bir şey olamaz.Rüzgar'ın serinligini teninde hissetmeli
ter damlacıklarının durdugunu
teninin sogudugunu hissetmeli-ki motosiklet kullandıgının farkına varasın ey dost :p

Çok güzel duyguları paylaşmışsın,eline yüreğine sağlık:cat:

bence sıcak bir yaz günün'de rüzgar'a karşı motosiklet sürmek kadar zevkli bir şey olamaz.Rüzgar'ın serinligini teninde hissetmeli
ter damlacıklarının durdugunu
teninin sogudugunu hissetmeli-ki motosiklet kullandıgının farkına varasın ey dost :p

abicim burda rüzgara karsı motosiklet sürmek,hele ramazanda tam bir avanaklıktır.ya motorun sıcağı bile daha serin gelio düşün.bu ne sıcaktır ya.gecen cuma Türkiye rekor kırmış.Enerji tüketiminde yani.Cuma Namazı nın kılındığı sıralar büttün camilerde klimalar acık olduğu için rekor kırılmış.Klimasız oturulmuyor bu havada motor sürmek daha beter.10 km yol gittim bugun iftarı zor ettim düsünün.soğuk rüzgar olsa neyse rüzgarda sıcak!:queen:

bu arada yazı süper.Tebrikler.

Nereden anlayacasksın benim yaşadığım duyguları, her dakikanın azraille oyun olduğunu, her kontak kapatışın azraile karşı kazanılan zafer olduğunu.

Nereden anlayacasksın benim yaşadığım duyguları, her dakikanın azraille oyun olduğunu, her kontak kapatışın azraile karşı kazanılan zafer olduğunu.

:cat::cat::cat::cat::)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:50 ----------

Beğenileriniz için teşekkürler arkadaşlar . Arada bir yazmak geliyor içimden ve yazıyorum işte .....
Kaz dağları gezimin yazısını malesef bir türlü toparlıyamadım. Tam döndüğüm gün fotolarla birlike hazırlıyordumki Silivriden Hasanın acı haberiyle dağıldım. Yeni yeni toparlayıp başlıyacakken Muratın haberi yüreğimi kararttı.
Seviçli başlıkları kaldırarak başka bir formatta paylaşırım belki... kararsızım!!!!

darkeagle : mükemmel olmuş. bir olay bukadar net anlatılır anlayanlara. emegine yüregine sevgine sağlık.

bugün;
ilk motoruma bindim
kawasaki ninja 250r
yanımda tecrübeli motorcu bir abi vardı bana ders veren
sağolsun
alan trafiğe kapalı boş bir alandı
motor 250lik bit motor tecrübeli arkadaşlara göre küçük diyebilirim ancak ilk başlayanlar için biraz büyükmüş:)
çok atak çıktı ve beni yana yatırdı
eldiven ve dizlik iyi iş gördü
gerçi hiç bir şey olmadı
bir iki saniye sürdü zaten
ama o bir iki saniyede baya bir şey düşünüyor insan:)
sanırım bir ay kadar scooter ve daha yavaş bir motor denicem
bu motorla hemen öğrenilmiyor
kolay sanıyordum ama kolay değilmiş motora binmek
göründüğü gibi hiç değil
kesinlikle bisiklet değil ve kesinlikle araba değil
ikisinden de bence zor bir makine
ikisini de iyi bilmek gerekiyor motora binmek için
ilk sürüş ve ilk yatış:)
biraz moralim bozulmadı değil
Allah'tan ne bana ne motora bir şey olmadı ama zormuş yahu
öğrenmeyi dört gözle bekliyorum
şu son 1 hafta motorla yatıp motorla kalkıyorum resmen
hayatım değişmeye başlıyor
hele kırmızı ışıkta durup motorcu bir arkadaşla selamlaşmak çok farklı bir duyguymuş
umarım herşeyin hayırlısı olur
ilk mesajtaki yazı da çok güzelmiş
saygılar

allah kolaylık versin hakikaten motor kolay değil ama başlangıç motoru olarak onu seçmeden arkadaşlarına danışsaydın keşke ben öle yaptım dediğin gibi başlangıç motoru kolay olmalı inş. onda kullanmayı kavrarsın ama yaptığın iş biraz ilk okula başlamadan liseyi okumaya çalışmak gibi bir şey ben 6 yıl önce ilk motorumu aldım 100.000 km yaptım ve hala öğreniyorum......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar