silvery black ER 5 im

kaç zamandır gs 500 arayıp durmuşumdur,aldım alıcam tam alırken satıcıların vaz geçmesi,ve temiz istediğim gibi orjinal gs 500 bulamamam sonucu Kawasaki ER 5'e yöneldim iyide yapmışım.olumlu ve olumsuz denen ama bence olmsuz olmayan yönleri sonucu güzel bir seçim.zaten 500 cc sınıfında ve naked motosiklet bulmak oldukça zor.hepimize kazasız belasız kullanımlar dilerim tekrardan...
bu arada motosikletim 2005 model 2007 trafik çıkışlı 24.000 km de aldım .şu an ek takviyeler aşamasındayım.koruma demiri,topcase demiri filan gibi.
buyrun resimlerini

Pembe jant şeritleri hariç çok güzel, güle güle kullan.
Kazasız balassız sürüşler, hayırlı olsun......

kardeş en sonunda terfi ettin er 5,e allah kaza bela vermesin gule gule kullan :rendeer:

Pembe jant şeritleri hariç çok güzel, güle güle kullan.
Kazasız balassız sürüşler, hayırlı olsun......

teşekkürler cümlemize diyorum.O pembe şeritler tamemen parçacı arkadaşımın tavsiyesi .ben kırmızı ve ya gri alıcaktım ama elinde yoktu biri tutturdu yeşil,diğeri pembe.zaten dedi bu sene pembe moda ! bak dedim fazla beğenmeyen çıkarsa yenisini bedava alırım tamam dedi üçüncü begenmeyen sen oldun bakalım sonuç ne olucak :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------

kardeş en sonunda terfi ettin er 5,e allah kaza bela vermesin gule gule kullan :rendeer:

kardeş terfi değilde model değişikliği.daha önceleri'de 500 cc vardı zaten ama kötü bir kaza sonucu emekliye ayrılmış ve sahalardan uzun müddet ayrılmama neden olmuştu.ama büyük cc motosiklete binince ufak cc bir yerden sonra tatmin etmiyor artık.her düzgün sürücüye tavsiye ederim yüksek cc motosiklet.Allah cümlemizi kazalardan belalardan korusun :cat:

Allah kaza bela vermesin abicim, güle güle kullan inş. Sanırım 1. sırada ben varım :)

bayılıyorum bu makineye ..allah kaza bela vermesin...

teşekkürler,zaten 500 cc ve naked motosiklet bir elin parmaklarını geçmiyor.şu sıcak günlerde su sogutmalı olması + bir özellik.Allah cümlemizi kazadan beladan korusun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 ----------

hayırlı uğurlu olsun, güzel motor.
yaz benide, 4 olsun!

teşekkürler,demekki pembe rengi degiştircez gibi görünüyor.şimdiye kadar begenen çıkmadı gibi siteden.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 ----------

Allah kaza bela vermesin abicim, güle güle kullan inş. Sanırım 1. sırada ben varım :)

aynen kardeşim Allah cümlemizi kazadan beladan korusun,ağız tadıyla kullanalım motosikletlerimiziz.bu arada dogrusun siteden 1.sırada sensin.:p

hayırlı olsun. aynalar harika görünüyor. :cat: ayıptır sorması kaça aldınız? birde bundan önceki motorunuzun modeli neydi?

Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin.Herkes istediği motora biner inşallah.Yalnız şu farın üstündeki rüzgarlığa bir türlü içim ısınmıyor,motorun ruhuna aykırı gibi .Zevk meselesi :)

allah kaza bela ceza yüzü göstermesin, hayirli ugurlu olsun. fiyatini ben de merak ettim :wiinkk:

Bayılırım bu tarz makinalara, güle güle kullan. Bunlar biz yaş grubuna mı hitap ediyor nedir?

O pembe şeridi sevmeyen 5. kişi benim. İşin aslı ben şeritleri hiç sevmem. Ama zevk senin zevkin, gene de derim ki rengi gri olsun hiç olmazsa :)

allah kaza bela vermesinç keyifli makinadır er-5. hayrını görürsün inşallah

Mersin İl Temsilcisi
kötü motor değil... kazsız belasız sürüşler dilerim :)

Hayırlı olsun.Hem de çok temiz ve bakımlı görünüyor.Aynalar tahminim kadarıya orijinalinden farklı; ayrı bir hava katmış makineye.:cat:Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.:cat:pembe jant şeritleri ... :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
hayırlı olsun temiz ve güzel bir motora benziyor

GKN

Kardeşim tekrar hayırlu uğurlu olsun, bencede şeritler dışında güzel. Sport deamon en ii lastiktir bu makina için. Güzel seçim yapmışsın. Kazasız belasız.

er5 güzel makinedir. fan müşürünün çalışıp çalışmadığını kontrol etmeni tavsiye ederim. bir de o fanı açmadan senin direk açmana olanak sağlıycak bir anahtarı motorun görünmeyen bir yerine eklersen .bu cihazların hastalığı olan yağa su kaçırma durumlarından kendini korumuş olursun. güle güle kullan temiz makine...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar