Bi sorunum var yardım edin lütfen..

Salcano wolf 125 tabikiiiii nedeni ben kendim kullanıyorumda ondan ama karar senin

Modelleri merak ederek inceleyen kişiler, markaların kullanıcılarının yorumlarını, sorunlarını ilgili topiklerden takip ettikten sonra tarafsız bilgi sahibi oluyorlar. İlgimi çeken tüm modellerin topiklerini sıkılmadan baştan sona okurum. Bu değerlendirmeler sonucunda her iki modeli de kullanmamış biri olarak KYMCO dedim.

Şimdi her iki model kullanıcısı da kullanmadan nereden biliyorsun diyecekler. Ancak bu tür konular, eğer ilgili başlıklar ciddi olarak takip edildiyse, kullanıcılardan ziyade biz modeli kullanmayanlarca daha objektif değerlendirilebiliyor. Sana tavsiyede bulunurken her iki modeli de uzun sürelerle kullanmış olmam benim tavsiyemi daha geçerli ve kuvvetli hale getirirdi, ama böyle adamı bulmak ta her zaman mümkün olmaz.

Salcano WOLF 125 mi.? Kymco PULSAR 125 mi?

kardeşim sana öncelikle söyleyeyim salcano wolf da ybr 125 motoru kymco pulsardada honda cgl 125 motoru var araştır bak seçiminiyap ben bu zamana kadar servise gitmedim kendim yağını bakımını yapmaya çalıştım o yüzden yedek parçası pahalı mı demeyin ayrıyeten zaten ybr nin parçaları oluyor bu yüzden parça bulamam diye bir dert yok saygılar

tşk ederim beni aydınlatığınız için.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:44 ----------

kardeşim sana öncelikle söyleyeyim salcano wolf da ybr 125 motoru kymco pulsardada honda cgl 125 motoru var araştır bak seçiminiyap ben bu zamana kadar servise gitmedim kendim yağını bakımını yapmaya çalıştım o yüzden yedek parçası pahalı mı demeyin ayrıyeten zaten ybr nin parçaları oluyor bu yüzden parça bulamam diye bir dert yok saygılar
kardeş senin motor satılık mı sahibinden.com da gördüm galiba senin motoru..

kardeş senin motor satılık mı sahibinden.com da gördüm galiba senin motoru

evet satılık ama bizim evde 2 motor ve birde araba var babam sat diyor satılsın diye bir acelem yok yani :D

kaç km deydi ve fiyat ne olur en son?

kardeş ben tok satıcıyım baştan diyeyim dedim acelem yok 7500 de şuan geçen 1315 km lik gezi yaptım hiç bir problem çıkarmadı hemde 2 kişi yükte vardı az çok 3 günlük bir geziydi 2500 olur en son

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:16 ----------

kymco ck 125. salcano bisiklet yapiyor , onu da beceremiyor.

bisiklet markası olabilir önemli olan getirmiş olduğu motorun sağlam olup olmaması önemle dikkatinizi çekerim ybr nin fabrikasından çıkıyor ve jianshe motor tarafından yapılıyor motor her tarafı jianshe zaten bilen bilir jianshe yi saygılar

Sıfır parası istiyosun nerdeyse.. Tamam motorun iyidirde bu kdrda olmaz.. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ----------

kymco ck 125. salcano bisiklet yapiyor , onu da beceremiyor.

Motor konusunda değil ama bisiklette salcano bir fenomen :)

Sıfır parası istiyosun nerdeyse.. Tamam motorun iyidirde bu kdrda olmaz..

evet dediğin gibi istiyorum zaten dedim kardeş satılsın diye uğraşmıyom sen git sıfırını al güle güle kullan benden tavsiye :)

Bu sorun mu oluyor şimdi, sorun ile öneri/tavsiye arasındaki farkı bilmiyor musun?

İkisininden biri seçme konusunda sıkıntıya düşmem sorun olmaz mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar