slm arkadaşlar motorumun vites geçişlerinde bi zorlanma oldu servise götürdügümde ise yagının degişmesi söylendi yagı degişeli daha 900 km olmuş bu defa servise götürmicem yagını kendim degiştirmeyi düşünüyorum hangi marka kaç numara yag önerirsiniz bizim buralar baya sıcak kışında o kadar cok soguk olmaz bide bu sentetik yaglar varmış bilginiz varmı acaba ?
slm arkadaşlar motorumun vites geçişlerinde bi zorlanma oldu servise götürdügümde ise yagının degişmesi söylendi yagı degişeli daha 900 km olmuş bu defa servise götürmicem yagını kendim degiştirmeyi düşünüyorum hangi marka kaç numara yag önerirsiniz bizim buralar baya sıcak kışında o kadar cok soguk olmaz bide bu sentetik yaglar varmış bilginiz varmı acaba ?
debriyajda ne gibi sorun olcakki teknnik acıdan yag ile debriyajın pek alakası yok gibi bi acıklama yaparsan sevinirim
motorun debriyajı ıslak yani yağ ile çalışıyor debriyaj plakalarının arasına yağ giriyor yani çalışırken full sentetik yağlar kaçırtma yapabiliyor plakalarda ondan dolayı konması pek tavsiye edilmiyor yarı sentetik en ideal olanıdır saygılar
Performans olarak iyi olabilir ama görünüş açısından hiçte çekici değil..
Piyasada biraz yer yapsın bakalım sorun çıkarıyor mu nedir ne değildir daha kolay yorum yaparız..
arkadaşlar şu vites sorunu sizdede varmı. mesela 1'den 2'ye atıcağım zaman taş gibi oluyor vites geçmiyor. mecburen boşa atıp öyle 2'ye atmak zorunda kalıyorum herzaman olmuyor ama bazen. arasıdada 2'den boşa geçiyo. neden yapıyo bunu acaba yağını değiştirsem düzelirmi
Motorun kaç km de ve hangi numara yağ kullanıyorsun:silent:
1150 km'de. motoru 600km'de aldım adamda 400'de bakımı yaptırıp değiştirmiş. yani kaç numara olduğunu bilmiyorum. ama bu sıralar değiştiricem yağı
Arkadaşlar geçenlerde motorumun sübab ayarlarına baktırdım adam depoyu söktü anca öyle kapağı çıkarabildi :cyclopsan Bu motoru yapanlar düşünmemişmi sübab ayarı diye bişey var onu yapmak için depoyu söktürmeyelim diye:silent:
Sizde sübab ayarı yaptırdınızmı hiç sizinkindede depo vs söküldümüale:Saygılarımla...
vay geri zekalı tamirci vay.....
üst kapak vidalarını söktükten sonra subaplar belli bir konumdayken kapak rahatça çıkıyor..