karbüratör temizleyici katkı alın temizletmeden önce ben kullandım biraz yokuşlarda çekmiyordu canavar oldu
Cesur biraz daha bin bakalım motor stop etmesi tamamen yok olduysa bende adam akıllı temizlettireyim karbüratörü benim servis hava ayarı yaptı ama yinede stop ediyo ısınınca.
karbüratör temizleyici katkı alın temizletmeden önce ben kullandım biraz yokuşlarda çekmiyordu canavar oldu![]()
Arkadaşlar ön fren alt merkezinin fiyatını bilen var mı?? disk hariç Atölye - Teknik servis bölümüne konu açmıştım ama cevap bulamadım sizlerden bilen varsa bi yardım etsin![]()
Benim diskin oradan taş aldı ve bozdu alt fren merkezi komple hasarlıymış yenisi alınması gerekiyormuş..
Benim diskin oradan taş aldı ve bozdu alt fren merkezi komple hasarlıymış yenisi alınması gerekiyormuş..
[ımg]http://img87.imageshack.us/img87/176/1mavibwp2.jpg[/ımg]
[ımg]http://img87.imageshack.us/img87/176/1mavibwp2.419e800bd1.jpg[/ımg]
tek silindir 124 cm3 4 zamanlı
11 beygir
9 nm
kanuni bu motoru yeni çıkardı motorun özelliği, motor tasarımının kanuni ve itü tarafından 1 yıl gibi bir çalışmayla yapılmış olması.motorda vibrasyon yok denecek kadar az.hatta yamaha ybr den bile az.son hızı 125 km/s ve çok seri bir motor.bence bu motor kanuni nin yaptığı gerçek anlamda ilk kaliteli commuter tarzı motor.
arkadaşlar 2010 wındys kullanıcısıyım müthiş vibrasyon var 100 km yol yapıyorsun indiğinde dötün başın ayrı titriyor saatlerce titrek geziyorsun, müthiş bir denge problemi var, şehir içi kullanım için ideal yakıtıda baya uygun tüm viteslerde sürekli dipgaz git 0.10 kuruş
tek silindir 124 cm3 4 zamanlı
11 beygir
9 nm
kanuni bu motoru yeni çıkardı motorun özelliği, motor tasarımının kanuni ve itü tarafından 1 yıl gibi bir çalışmayla yapılmış olması.motorda vibrasyon yok denecek kadar az.hatta yamaha ybr den bile az.son hızı 125 km/s ve çok seri bir motor.bence bu motor kanuni nin yaptığı gerçek anlamda ilk kaliteli commuter tarzı motor.

Hangi marka yağ ve kaç numara kullanıyorsun:silent:
Birde senin motorda , kalkış yaparken debriyajın sonuna doğru biraz ileri atılma oluyomu:silent:

evet yazın kullanıyorum 1000 1500 km de bir değiştiriyorum en azından yağı
Sibop ayarı yaptırmadım.. sizede kazsız sürüşler...yağdan mıdır bilmem ama vitesleri değiştirmekte bazen zorlanıyorum... geçişler çok sert oluyor..
arkadaşlar bunlar da yeni lastiklerim
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()