serder abi yanlış anlama usulsüzlük yapmak istemem ybr den pek anlamam sen daha çok şeyini biliyorsundur benden ama mesleğim elektronik olduğu için yazdım akülerle haşır neşir çalışıyorum inverter üretiyorduk :cat:
yani uzun lafın kısası ampülden başlayıp tessisatın sonuna kadar detaylı inceleme... kablolarda kopma kırılma, soketlerde gevşek geçme, ampülün arkasında ki soket e tam basmaması veya oksitlenme.... bunlar kontrol edilmelii...
uzun kısa tesisatı farklı olur uniqe aynı kablodan beslenmezler.
Temassızlık olsa uzunlardada kısmaz mı ?
uzun kısa tesisatı farklı olur uniqe aynı kablodan beslenmezler.
benımde on granajı değiştirrdikten sonra galiba ön park farın altına dusmus halen yanıyor ama kabloları aydınlatıyor.Arka stop çalısmıyor.arka frene bastıgımda yanmıyor fren lambası on frene bastıgımda yanıyor.Sanırım soketlerde bı sıkıntı var yarın haldedicem inş.Koltugun altından giden soketlerdemidir sorun acaba ?
uniqe anlaşılıyorki senin sorun tesisat kaynaklı uzun kısa anahtarı var bir parmağınla anahtarı kısa yönüne doğru bastırarak gazı aç olmadı direksiyonu tam sağa kır gazı aç bide tam sola kır gazı aç kopukluk bozukluk varsa oynayan aksamda bulmana yardımcı olabilir.
Hayır abi
Evet abilerim video işte sizce neden yapar :http://www.izlesene.com/video/arabalar-ybr-far-sorunu/2444881
duy u değiştir
aynı sorunu bende yaşadım şu an canavar gibi
Aynısımıydı ? Duyda ne sorun olabilir ki ?
Aynısımıydı ? Duyda ne sorun olabilir ki ?
sen başka bir duy tak sorunun hallolur
elektrik tesisatındada bir sorun yok üzülme
duy da tessisatın bir parçası.... ben zaten ampülden kontrol ederek git dedim.. hatta duyun basan tırnaklarıda sorun yaratıyor diye söyledim...
tamam ramco kızma![]()
duy da tessisatın bir parçası.... ben zaten ampülden kontrol ederek git dedim.. hatta duyun basan tırnaklarıda sorun yaratıyor diye söyledim...
abi bakdım hepsine duy tırnaklarından başladım farın arkasında dolu soket var onların hepsini kontrol ettim.Akşam kontrol edip size aktarırım durumu.Birşey farkettim gösterge lambalarından 1 tanesi bozulmuş bir yanıp bir sönüyordu o yapmış olabilirmi ? 4 lü ledli olanlarda 2 led bazen yanıyor bazen yanmıyor ama 2 tanesi sürekli yanıyor.
soketlerin sıkı geçmesi lazım... en çok bunadikkat et... bide oksitlenme olayı...