merhaba arkadaslar,vakıt darlıgımdan dolayı bakamıyordum..gecen hafta sehır dısına cıktım toplamda 700 km yaptım (200+100+100+100+200) yol suresınce sadece 200 kmlık yollarda 3er kere mola verdım ve hareket halınde oldugum heran tam gaz gıttım.buraya kadar hıc bır sorun yok ınanamadım ama motor banamısın demedı halıne bakmadan ve 100kmlık yollarda yokus tırmandım cıddı anlamda bravo dıyorum..benzın tercıhımı mutlaka ve mutlaka BP den yana kullanıyorum ama 200 lık yol hattında mecburen benzın almam gerektıgı ve BP olmadıgı ıcın OPET ı tercıh ettım gıdıstede donustede..donuste son 50 km kala motor bayılmaya basladı hızı dustu ataklıgı kalmadı ,teknık konuda bılgım olmadıgı ıcın ustayı aradım sorunun OPET ten kaynaklandıgını ve motoru sıkıstırmadan yavas yavas gelmemı soyledı aynen oyle yaptım 30km hızla devam ettım.. (olan bıten bu)
bugun servıse goturdum motorunu actılar ve bır suru parcanın arızalandıgını soyledıler suan hangı parcalar oldugu aklımda degıl ama 155 lıra parca masrafı ve ıscılıkle bırlıkte toplam 250 tl dedıler
sızın gorus ve onerılerınızı beklıyorum bu konu hakkında soylemek ıstedıgınız bırsey varmı 10 tl lık benzın ıcın 250 tl mden oldum
bugun servıse goturdum motorunu actılar ve bır suru parcanın arızalandıgını soyledıler suan hangı parcalar oldugu aklımda degıl ama 155 lıra parca masrafı ve ıscılıkle bırlıkte toplam 250 tl dedıler
sızın gorus ve onerılerınızı beklıyorum bu konu hakkında soylemek ıstedıgınız bırsey varmı 10 tl lık benzın ıcın 250 tl mden oldum