97 CC'lik motorlarda vize işlemi... >>> Yardım lütfen >>>

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Asya As 100 - 8 marka motorum var.Bugün takipçiye verdik plakayı alsın diye babam EK-1 belgesi falan almış.

Ben duydum ki 100 CC'nin altında motorlarda vize olmuyormuş.Buda faturada 97 CC diye geçiyor.Rica ediyorum aklıma takıldı yardım edebilirmisiniz.Vizesi yok diye biliyorum ben.Ama tam olarak bir sonuca ulaşamıyorum.

Bakan arkadaşlarım var bakıpta bilen varsa lütfen cevap yazsın misafir üyelerimiz cevap veremiyor.Onlar da yeni bir üyelik açıp aramıza katılırlarsa çok mutlu oluruz.

Saygılarımla M.Burak ASLAN

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne zaman aldın aga sen motoru :queen: hayırlı olsun kazasız belasız :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne zaman aldın aga sen motoru :queen: hayırlı olsun kazasız belasız :rendeer:

2 gün önce aldım.Teşekkür ederim kardeşim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:03 ----------

Cevap verecek yokmu arkadaşlar...

vizeleri var tabiki vergisi yok ama ilk sanirim 19 tl gibi bisi aliyolar trafige cikiyo diye sonra almiyolar bir sigorta yaptiriyorsun 3 sene sonrada vize icin muayneye sokuyorsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
vizeleri var tabiki vergisi yok ama ilk sanirim 19 tl gibi bisi aliyolar trafige cikiyo diye sonra almiyolar bir sigorta yaptiriyorsun 3 sene sonrada vize icin muayneye sokuyorsun

Bana alırken vizesi yok dediler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sana verigisi yok demek istemişler ama bir yanlışlık olmuş. Vize/muayeneye ilk 3 yıldan sonra 2 yılda bir girceksin. Yıllık MTV'si yok sadece.

F54

evet 97 cc ye vergi yok muayene var sigorta var muayene 65 sigorta 25 tl

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
arkadaşım motosikletini güle güle kullan kazasız belasız bin,büyük ihtimal sana anlatılanı yanlış anlamışsın ,senin motorun sadece senelik ödenen motorlu taşıt vergisi yok ,2 yılda bir vize ve her yıl trafik sigortası yaptırmak zorundasın, motosikletin sıfır oldugu için ilk seferinde 3 yıl vize problemin yok daha sonra 2 yılda bir vizeye gireceksin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
2013 yılına kadar vize yok zaten 2 yıl kullandıktan sonra bu motor seni kesmez bence .

Kesinlikle katılıyorum size. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:37 ----------

arkadaşım motosikletini güle güle kullan kazasız belasız bin,büyük ihtimal sana anlatılanı yanlış anlamışsın ,senin motorun sadece senelik ödenen motorlu taşıt vergisi yok ,2 yılda bir vize ve her yıl trafik sigortası yaptırmak zorundasın, motosikletin sıfır oldugu için ilk seferinde 3 yıl vize problemin yok daha sonra 2 yılda bir vizeye gireceksin.

Bana vize ve vergisi yok dediler ben 110luk alacaktım ama öyle dediler diye 100lük aldım.::angry2::Ama arada pek fark yok galiba en azından öyle biliyorum. :)

Kesinlikle katılıyorum size. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:37 ----------

Bana vize ve vergisi yok dediler ben 110luk alacaktım ama öyle dediler diye 100lük aldım.::angry2::Ama arada pek fark yok galiba en azından öyle biliyorum. :)

evet fazla bir fark yok onemli degil ileride nasil olsa buyutursun motorun ufagi buyugu o kadar onemli degil diye dusunuyorum en onemlisi Allah kaza bela vrmesin sende iyi gunlerde kullan hayirli olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar