10.000 tlye siz olsanız...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu konudaki benim görüşüm ise arda arkadaşımız yanlış bir soru soruyor gibi geldi bana, elimde param var arabamı motormu.? benim cevabım ise elma ile armudu toplamak mümkünmü.? motosiklet ve araba tarz meselesidir, hangi araba motorun tadını verebilir.? hangi motor arabanın güvenliğini verebilir.? ikisini aynı kategoride düşünmek şapla şekeri birbirine karıştırmak olur diyorum..

walla kardes uzun vadede düsünüyorsan araba al derim 10 bin liraya 2000 model falan clio bulabilirsin...

yukarıda bir arkadaşım yanlış bir soru demiş. aslında ben yaşadığım iç çatışmadan kurtulabilmek için sizin yorumlarınıza başvurmak istedim. motosiklet kullanmayı çok seviyorum. fakat kışın araçsız kalmak beni zorlayacaktır.

bu arada yaşım 18. burada 2 tane araba var fakat üniversite durumları olduğu için yeni bir araç alma kararı aldık...

arkadaşlar yaklaşık 10.000 tl kadar para var. babam bana araba almak istiyor fakat benim gönlüm tabiki motosiklette.
bu fiyata orta ayar bir "ss" alınabilirmi???

eğer alınamazsa motor tutkuma nouvo ile devam edip bu parayla tüplü bir araba almayı düşünüyorum:)

siz olsanız ne yapardınız???
...

bende motoru cok sevıyorum ama ısın ıcıne aıle gırınce araba kacınılmaz oluyor dogru dusun duzgun karar ver derım ancak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:43 ----------

5 bine araba alırım.5 bine motor.

5bine aldıgın arabadan 5gunluk hyr gelmez ben olsam uste bıraz daha koyup temız eskı kasa opel astra twinport opel vectra 2.0cd fılan alırdım ıkısıde guzel arabalar :rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
ford escord 95 model clx ve hyoung gt 250... toplamda ortalama 10.500 tl.
bir arakadaşa aynını yaptık, çok da mutlu... 3-5 küçük küçük eklemeler yaparak 10 bin tl yi de doğru düzgün değerlendirebilirsin.

motosiklet için doğru zaman ramazan ayındaki piyasa durgunluğu tercih edilebilir
araba için ise 2 bayramı da hayırlısıyla atlattıktan sonra fiyatların düşmesi beklenebilir.

her halükarda acele etmemek, birikimi arttırmak ve bilen reel ustalara götürülüp forklifte alınması en mantıklısıdır. ustaya gösterme parasından feragat etme, 10 milyarı 30-40 tl ye riske atma sakın.

hakkında hayırlısı ne ise o olsun :)

ford escord 95 model clx ve hyoung gt 250... toplamda ortalama 10.500 tl.
bir arakadaşa aynını yaptık, çok da mutlu... 3-5 küçük küçük eklemeler yaparak 10 bin tl yi de doğru düzgün değerlendirebilirsin.

motosiklet için doğru zaman ramazan ayındaki piyasa durgunluğu tercih edilebilir
araba için ise 2 bayramı da hayırlısıyla atlattıktan sonra fiyatların düşmesi beklenebilir.

her halükarda acele etmemek, birikimi arttırmak ve bilen reel ustalara götürülüp forklifte alınması en mantıklısıdır. ustaya gösterme parasından feragat etme, 10 milyarı 30-40 tl ye riske atma sakın.

hakkında hayırlısı ne ise o olsun :)

sağlamcıyız açıkçası biraz. olabileceğinin en iyisi olsun istediğimden parayı bölmek istemiyorum. doğrumu düşünüyorum bilemiyorum ama ya bütün parayla araba ya da bütün parayla motosiklet almak istiyorum.

piyasa önerilerinizi kesinlikle göz önünde bulunduracam. ilgilendiğiniz ve cevap yazdığınız için size ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim...

ben olsam 8 milyara bir araba geri kalana biraz daha ekleyip cbf yada ybr alırdım

bende motoru cok sevıyorum ama ısın ıcıne aıle gırınce araba kacınılmaz oluyor dogru dusun duzgun karar ver derım ancak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:43 ----------

5bine aldıgın arabadan 5gunluk hyr gelmez ben olsam uste bıraz daha koyup temız eskı kasa opel astra twinport opel vectra 2.0cd fılan alırdım ıkısıde guzel arabalar :rendeer:

5 bine gayet güzel arabalar var.yürekçede cevabı vermiş zaten

8 milyara al motoru abi 2 milyaraa da en baba takımları kaskı alırsın yaz da binersin kışta ailende de araba varmış acil bir durum olursa alırsın onlardan arabayı ama motor başka bir de öğrenci için bakımı ucuz benzini ucuz vergisi ucuz. Naked tarzı 250 lik bir motor alırsan hem kendine hem makinene hakim kullanırsın . Kaza riski diyorsan arabada da aynı risk var. Evet bir kaportasi var ama kazayı belki araba diye güvenip 160 la yapıcan. belki yaya giderken biri gelip çarpıcak sen tedbirli temkinli kullan gerisi ne bazısı allah der bazısı tanrı bazısı şans.

Son düzenleme:
kardeşim o para bende olsa ve rahat harcadığım zaman koymasa hemen gider 250 lik bir ninja alırdım...ALLAH gönlüne göre,hakkına hayırlı olanı versin kardeşim...

saygılarımla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar