Antalya-Salda gölü 313 km Cbr 125 R

Cbrımızla ilk orta halli gezimize biranda karar verip Salda gölüne gitmek için hazırlanıyoruz Çıkmadan önce km saatimiz

56539​

Veee Yollardayız kepezüstünde yol çalısmaları nedeniyle bir süre sıkısık trafikte harareti arttırdıktan sonra tekrar bos yollarda devam ediyoruz

6.vites 8500rpm de ve titreşimsiz Bence gayet yeterliydi şimdilik

Ortalama hızımız 90 kg ben 60 kg kardesim ve yaklasık 10 kg cantayla beraber saatde 110 km

Ve Çubuk belini tırmanmaya baslıyoruz işte burda cbr ın gücü yetmiyor ve hızımız düşüyor ortalama 50 - 60 - 70 km arasında Çubuk belini tırmanıyoruz

Küçük kız kardeşimin gölge çalısmaları :)

Ve yollar

BÜtün fotoğrafları Artcım cekıyor

Bucaga gelmeden bi baraj gölü İsmini tam olarak hatırlamıyorum

ve gölün içindeki agaçlar evler..

Ve bucağı geçip kısa süreli burdur girişinde mola veriyoruz

Yolda açlıktan bi deri bi kemik kalmış bi at Millet yiyecek atmıs ama agzı kapalı biraz besledikten sonra milletin bıraktıgı ama agızlarını acmayı akıl edemedıgı kablardaki yiyecekleride verip biraz sevdikten sonra yanından ayrılıyoruz Her ne kadar bakımsız olsada cok asaletli hayvanlar

BU arada yolda bir kaç motorlada selamlasıyoruz bitanesi goldwing bi tane xt 660x ti bi kac tane daha gordum ama o hızlarda dıkkat edemedım Ama aksi bi durumda yardım edeceklerine eminim

İleri İleri İleri....

Burdur merkezini geciyoruz Ve salda gölü ufukta görünür aslında geri dönsekmi geceyemi kalırız diye tereddütler etmiştim ama sonunda hedefimize varıyoruz

fotoraf0010r.jpg

GÖle girmeyi gözümüz kesmiyor havlumuz olsada geri dönerken soguk vs olabilir diye biraz elimizi yüzümüzü vs yıkıyoruz gerçekten su cok berrak ama öyle ahımlı sahımlı bir yer değil maalesef su kenarında kaya benzeri yapılar vardı elimi yıkamak için üstüne cıktıgında (emin değilim) kil öldugunu farkedıyorum ve bıraz posete numune :) aldıktan sonra Misafirlerimizin karınlarını doyuruyoruz

Yemek bulamadıkları aç kaldıkları cok bellı oluyordu ama yinede cok uysallardı ..

Ve o kadar gezdik bi resmimiz olsun XD

Ve yüzen-içen-eğlenen insanlar

Gölün çevresi Oldukca kirliydi maalesef

Bİr kaç fotograf daha alıp hava kararmadan tekrar eve dönmeyi planlıyoruz

BUrdur merkezden atıstırmalık bırseyler alıp ve karakızımızında midesini doldurup dönüş yoluna dönüyoruz

YOllar oldukca temizdi ve kaliteli asvalt vardı beni şaşırttı acıkcası

Ve yolda polis arabasını görüp duruyoruz ve memurumuz tanıdık çıkıyor samimi olup sulu şakalar ve bir fotograf eşliğinde iyi nöbetler dileyip ayrılıyoruz :)

SOn molamızı veriyoruz ve yola devam

Yeni bi yol çalısması vardı ama amaclarını anlıyamadım ne tarafa dogru yapılcagını

Ve hava kararıyor daha fazla fotograf çekmeden usulca eve geliyoruz Çok eglenceli bir geziydi kardesimle gitmek daha bi keyif verdi acıkcası toplam 316 km gibi bise yapmısız Motordan tek korkum ya tekerlek vs patlarsaydı aslında motoruma cok guvenıyorum ve guvenımıde bosa cıkartmadı Cok sukur sagasaglım evede geldik Daha uzun geziler yapmayı planlıyoruz Mesela izmir bakarsınız bir kac motorda gideriz antalyadan ?

eve geldigimde km saati

maaşallah diyorum çok iyi bir gezi olmuş.tebrik ediyorum sizleri. hayvanlara gösterdiğiniz insanlık içinde ayrıyetten kutluyorum.iyi akşamlar.

resimleri neden yarı görüyorum sizede öylemi acaba...hiç bir şey anlamadım yazıları okumaktan başka.....

Teşekkurler

Bu arada ben 2 sahıbıyım 1 sahıbıde cok temız bakmıstı bende onu devam ettırmeye calısıyorum Hayırlı gunler

güzel gezi olmş o gölü ilk defa duyuyuorum :) inş ilerde hep birlikte gideriz antalyadan :)=

guzel bır gezı olmus, devamının dılegıyle.
Bu fotoları nasıl kuçultuyorsunuz_?

Güzel gezi olmuş , keşke korkuteli tefenni üzerinden gidip burdur yoludan da dönseydiniz , o taraflarda manzara çok güzeldir ...

Güzel gezi olmuş ama gözüm birşeye çarptı.
Hareret göstergen çalışmıyor gibi ?
Kesinlikle sorun varsa yaptır bir anlık ihmalkarlık motoruna zarar verebilir.
:cat:
fotoraf0015kk.jpg

Güzel gezi olmuş ama gözüm birşeye çarptı.
Hareret göstergen çalışmıyor gibi ?
Kesinlikle sorun varsa yaptır bir anlık ihmalkarlık motoruna zarar verebilir.
:cat:
fotoraf0015kk.jpg

aynı şeyi bende düşündüm.. gezi güzel fakat hararet göstergende sorun var galiba.. yada termostat sökük olduğundan motoru fazla soğutup göstergeyi düşürüyor.................

güzel gezi olmş o gölü ilk defa duyuyuorum :) inş ilerde hep birlikte gideriz antalyadan :)=

Tabıkı dostum tanısmak ısterım beraberde gıderız kısmetse

Güzel gezi olmuş , keşke korkuteli tefenni üzerinden gidip burdur yoludan da dönseydiniz , o taraflarda manzara çok güzeldir ...

Aslında oyle dusunuyordum ama harıta acemlıgı ıste :)

Hararet gostergem calısıyor ama bıraz fazla antıfrız var bu yuzden genelde bu cızgıde duruyor Ama cubuk belı vs de orta sevıyelere kadar cıktı gosterge bende ılk aldıgımda sorunlu zannetmıstım ama oyle olmadıgını eve donerken trafıkte dur kalk dur kalkta farkettım :)

Merhaba ben Alanyadan Gökhan.
Çok güzel bi gezi olmuş, fotoğraflarda çok güzel, Alanyada da gezmek için can atan arkadaşlar var. Hep birlikte gezmeyi isteyen arkadaşlar tabi ki
MT Antalya il grubuna linkini koyuyorum, ant dan arkadaşlar baksın.
Gelmek isteyen olursa ve zamanlarda tutarsa beraber gezeriz
Tabi ki yanımızda lastik şişirme :D aparatları ile birlikte :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar