motocunun oğluna kan aranıyor.....

vay be bende pendikliyim güngör motora gidierim servislerde B Rh + kanım tutuyorsa verebilrim

b rh + olmuyor kardeşim.bide yahya usta güngör honda nın eski!! ustasıdır.şu anda orada değil maltepede kendi dükkanı var...ilgin için teşekkür ederim.sağolasın..

Ankara dan yapılacak her türlü desteğe hazırız. 0 rh +

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Acil şifalar diliyorum, malesef elimden birşey gelmiyor bu konularda :pale:

ilgilenen herkese teşekkürler arkadaşlar.ama bence asıl sorun ameliyatın tarih ve saatinin tam olarak belli olmaması.ağustosun sonuna doğru dendi.inşallah en azından 3-4 gün önce belli olurda kan verecek arkadaşlar kendilerini ayarlayabilirler...

benim tutuyor daha öncede kan verdim
bir iki gün önceden haber verilirse işten izin alır seve seve veririm.
0544 595 14 55 allah acil şifalar versin.

birde bir konuyu hatırlatmak isterim bazı hastaneler veya kan bankalrı kan takası yaparlar mesela b grubu verip a grubu alırlar özellikle sıfır grubuna hayır demiyorlar diye duydum bunuda araştırın isterseniz kan eksiğiniz kalırsa tutuğunu götürüp takas yaparsınız

genç kardeşimize tekrardan acil şifalar ustamızın ve oğlunun yanındayız.

Allah razı olsun Cenk. ama sadece taze kan kullanılacakmış sanırım...zaten 1 seneyi aşkın bir süredir tedavi üstüne tedavi trombosit şua v.s yapıldı.umarım bu son olur ve bir an önce sağlığına kavuşur...
AB Rh(+)....

grubum uymuyor maalesef

bir hatırlatma

ameliyat tarihi ramazan ayınına denk geliyor,orucum bozulur düşüncesiyle kan vermekten çekinmeyin kan vermek orucu bozmaz.

grubum uymuyor maalesef

bir hatırlatma

ameliyat tarihi ramazan ayınına denk geliyor,orucum bozulur düşüncesiyle kan vermekten çekinmeyin kan vermek orucu bozmaz.

Allah razı olsun dostum.hatırlatma gayet yerindeydi.bir deben ufaktan bir müjdemsi bi haber vereyim.
İlilk nakli AMELİYAT ile YAPILMIYORMUŞ!!!!5 dakika önce abimle konuştum demekki ilik nakil filan deyince ben yanlış anlamışım.kan trombosit damardan verilecek şua olacak filan.sıralama yanlış olabilir önemli değil önemli olan kardeşimin biran önce sağlığına kavuşması..bu arada kan verecek arkadaşlara teşekkür ediyor tüm mt ailesininde dualarınıda bekliyorum...iyiki ilk ve sadece bu siteye üye olmuşum.duyarlılık gayet güzel...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:03 ----------

konu güncel kalsın........

acil şifalar dilerim istanbulda olsam ne gerekiyorsa yapardım üstadımızın oğlu inş. sağlığına kavuşur.

arkadaşlar.ab rh(+) kana ihtiyacımız var.18 yaşında bir genç için ilik naklinde lazım olan kanı motorcu dostlarımdan başka biyerden bulamayacağımı sanıyorum.bahsettiğim şahış benim abim yerinde olan yılların motorcusu şu anda da belki tanıyanınız vardır pendikte ki güngör honda nın eski ustası,şu anda da maltepede kendi motosiklet tamirhanesi olan(tvs servisliğini de aldı) yahya usta...onun oğluna kan arıyoruz.
Lazım olan kan ,yapılacak olan ilik nakli ameliyatının ağustos sonuna doğru olması nedeniyle o tarihlerde lazım olacak ve taze kan olacak.tuzlada ki asm hastanesinde kan alımı yapılacak.normal kanın yanında verebilecek arkadaşlardan trombosit de alınacak...kan verecek arkadaşların hastalığı olmaması,son 24 saatte ilaç kullanmaması,alkol almaması gerekliymiş.ilgilenen motorcu dostlarımın bana özelden mesaj atması yada cepten ulaşması iyi olacaktır.şimdiden hepinizden allah razı olsun.selamlar..samet ağır 0 535 302 44 24
bi abimim kanı tutuyor ama kuşadasında yaşıyoruz nası olucak ki sağlık ocağına gitsek versek onar sizlere gönderir mi ? öle bişi yapabilir miyiz?

Allah razı olsun kardeşim..ama malesef bu şans yok..yerinde alınacak.başka türlü olmuyor kabul edilmiyor.farklı grup kanı verip takas ta olmuyor.
duyarlılığına teşekkür ederim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:59 ----------

günceeelll.....

Sayın arkadaşlar..!
Lütfen duyarlı olalım. Neden mi böyle yazıyorum. Hani bir laf varya. " Başa gelmeden bilinmez" Evet bizim başımıza geldi. Şükürler olsun hastamız durumu atlattı. Fakat tabi ki içimizdeki korku tekrar ortaya çıkabilir diye asla silinmedi. Kan vermek için bu hastayakını ile devreya giren tüm gönüllülere kendi adıma teşekkürlerimi iletiyorum. Benim kanım 0+ olmasına rağmen bana düşen görevde yanlarındayım.

Çok geçmiş olsun benim kan gurubum uymakta AB-Rh + eger ki gün ve saat uyar ise orda olmak için elimden geleni yaparım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar