motocunun oğluna kan aranıyor.....

arkadaşlar.AB Rh(+) Kana ihtiyacımız var.18 yaşında bir genç için ilik naklinde lazım olan kanı motorcu dostlarımdan başka biyerden bulamayacağımı sanıyorum.bahsettiğim şahış benim abim yerinde olan yılların motorcusu şu anda da belki tanıyanınız vardır pendikte ki güngör honda nın eski ustası,şu anda da maltepede kendi motosiklet tamirhanesi olan(tvs servisliğini de aldı) Yahya usta...onun oğluna kan arıyoruz.
lazım olan kan ,yapılacak olan ilik nakli ameliyatının ağustos sonuna doğru olması nedeniyle o tarihlerde lazım olacak ve taze kan olacak.tuzlada ki ASM hastanesinde kan alımı yapılacak.normal kanın yanında verebilecek arkadaşlardan trombosit de alınacak...kan verecek arkadaşların hastalığı olmaması,son 24 saatte ilaç kullanmaması,alkol almaması gerekliymiş.ilgilenen motorcu dostlarımın bana özelden mesaj atması yada cepten ulaşması iyi olacaktır.şimdiden hepinizden Allah razı olsun.selamlar..Samet Ağır 0 535 302 44 24

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar.AB Rh(+) Kana ihtiyacımız var.18 yaşında bir genç için ilik naklinde lazım olan kanı motorcu dostlarımdan başka biyerden bulamayacağımı sanıyorum.bahsettiğim şahış benim abim yerinde olan yılların motorcusu şu anda da belki tanıyanınız vardır pendikte ki güngör honda nın eski ustası,şu anda da maltepede kendi motosiklet tamirhanesi olan(tvs servisliğini de aldı) Yahya usta...onun oğluna kan arıyoruz.
lazım olan kan ,yapılacak olan ilik nakli ameliyatının ağustos sonuna doğru olması nedeniyle o tarihlerde lazım olacak ve taze kan olacak.tuzlada ki ASM hastanesinde kan alımı yapılacak.normal kanın yanında verebilecek arkadaşlardan trombosit de alınacak...kan verecek arkadaşların hastalığı olmaması,son 24 saatte ilaç kullanmaması,alkol almaması gerekliymiş.ilgilenen motorcu dostlarımın bana özelden mesaj atması yada cepten ulaşması iyi olacaktır.şimdiden hepinizden Allah razı olsun.selamlar..Samet Ağır 0 535 302 44 24

Ben hazırım,
Düzenli olarak kan veriyorum.geçenlerde kan vermek için gittim,Açsınız yemek yedikten bir saat sonra gelin dediler 1 ay geçti gidemedim
Ne zaman lazımsa arayın,gece bile gelir kan veririm. 0.532.2825800

benim grup tutuyor, evim de pendik e yakın, yalnız ne zaman verileceğini, günü ve saatini birkaç gün önceden haber verirseniz ona göre ayarlarım (tel:505.3305355)

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah şifa versin inşallah...

benim grup tutuyor, evim de pendik e yakın, yalnız ne zaman verileceğini, günü ve saatini birkaç gün önceden haber verirseniz ona göre ayarlarım (tel:505.3305355)

Ben hazırım,
Düzenli olarak kan veriyorum.geçenlerde kan vermek için gittim,Açsınız yemek yedikten bir saat sonra gelin dediler 1 ay geçti gidemedim
Ne zaman lazımsa arayın,gece bile gelir kan veririm. 0.532.2825800

Allah razı olsun Savaş abi.senden de Allah razı olsun hombre abi..(kusuruma bakma adınızı bilmiyorum)
çocuk lenfoma (lenf kanseri) oldu.yaklaşık 1 yıldır belkide fazla zamandır tedavi görüyor.şimdile ilik nakline karar verilmiş..ne diyelim Rabbim şifa verir inşallah...

Acil şifalar dilerim.Benimde tutmuyor yoksa seve seve koşardım.

merhabalar,
benim kan grubumda tutuyor ama iki sorum olacak.
1. yüksek tansiyon rahatsızlığım var, bu kan vermeme engel midir?
2. alkolü son 24 saatte mi kullanmamak gerekiyor, yoksa hiç mi kullanmamış olmak gerekiyor? alkol kullanan birisi olduğumdan hiç kullanmamış birisi aranıyorsa malesef olmayacak:pale:
eğer bu iki konuda problem yoksa seve seve yardımcı olmak isterim.

Aynı konu bu gün bizim kendi web sayfamızda da açılmıştı;yazınızı aynen kopyaladım ve sayfamıza ekledim... Umarım bir faydası dokunur...:cat:
Allah acil şifalar versin:rendeer:

merhabalar,
benim kan grubumda tutuyor ama iki sorum olacak.
1. yüksek tansiyon rahatsızlığım var, bu kan vermeme engel midir?
2. alkolü son 24 saatte mi kullanmamak gerekiyor, yoksa hiç mi kullanmamış olmak gerekiyor? alkol kullanan birisi olduğumdan hiç kullanmamış birisi aranıyorsa malesef olmayacak:pale:
eğer bu iki konuda problem yoksa seve seve yardımcı olmak isterim.

dostum yüksek tansiyon hastalığı olandan zaten bu iş için kan almıyorlarmış.alkol ve ilaç ise yanlış yazmışım 2gün yani 24 değil 48 saat olacaktı.yine de duyarlılığınıza teşekkür ederim.

Motosikleti
750x
Ne zaman lazım olursa ara samet abi gelirim.
AB RH (+)

Kan grubum tutmuyor ama sanırım trombosit verebilirim emin değilim:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar