aynı ikilemi şuan bizde yaşıyoruz , araştırmalarıma göre like 200i nin geçmişteki anormal fiyatı ve pazarlama hatalarından dolayı satışı 0 a yakın, ilginç bir yanı ise okadar araştırmama rağmen bir Allahın kuluda aldım kullandım dememiş hiç bir yerde hiç bir yorum bulamadım,hatta yabancı sitelerde bile yorum yok sadece 1 kac kişi güzel motor filan demiş okadar, 163cc lik bir motorun 200cc segmentinde pazarlanıp yüksek fiyattan satılmaya kalkılması like200i modelinin satışının başlamadan bitirmiş durumda,silkarın bu modelde kampanyaya başlamasının bence sebebide bu, motosiklet özellik olarak güzel aslında ama az satışından dolayı ilerde parça problemi yaşanırmı bilemiyorum,şuan ellerinde şişen motorları bu kampanya ile bitirecek silkar bu yüzden bizde agility city e yöneldik ,aslında fiyat olarak aralarında pek birşey yok,beygir olarak biri 11 diğeri ise 9,5 ,biz bunu babama almayı düşünüyoruz bayiye gidip üzerine oturup karar vereceğiz birazda babamın boy kısa oldugu için agility city yüksek gelirse like200i yi düşüneceğiz veyada sym fiddle 2 yi