@can_racal
bu makine bir cruiserdır ve cruiserlar herşeyden önce göze ve toplumsal konuma gönderme yapan makinelerdir. bu makineyi alanlar için ilk sırada şıklık, ikinci planda yol yapma, gezme, sürme vardır. ben 23 yaşındayım ve ben de yaklaşık 3,5 ay önce aldım. okuluma motosikletimle gidiyorum ve çok şanslıyım ki bu yaşta böyle güzel bir motora binip okula da gidebildiğim için. sen daha da şanslı olacaksın çünkü belki de liseye bu makineyle gideceksin, inan hepimizden havalı olursun. curiser alacaksan sakın bazı şeyleri erteleme zira bu yaşta yaşaman gereken bunlardır.
makineye gelince, uyum süreci tüm motorlarda vardır yani buna özgür birşey değil. yaklaşık 3 000 km'dir kullanıyorum, iki kere yağ değiştim, ayda bir vida sıkıyorum,sağını solunu kontrol ediyorum, zincir gerdirme zaten hepsinde var. çok şükür ciddi bir sıkıntı çıkarmadı, iki kere km teli kopardı, niye kopardığını buldum birdaha koparcağını da sanmıyorum.
parçalar garantiden değişiyor ancak garantinin mantığını anlayamayan bazı cahil ustalar km teli girmez diyebiliyor o yüzden etrafındaki servis sayısı ne kadar çoksa o kadar iyi.
sana tavsiyem garantisi devam eden bir motor alman yönünde olacaktır. en az 6 aylık garantisi olsun ki bu süreçte motoru kullan ve ciddi birşeyi varsa hemen çaresine bakabilirsin, parça takviyesi gibi, hem de 1,5 yaşında bir motor 10 000'i geçmiş olamaz, satmak istersen kolayca satabilirsin.
başlangıç seviyesinde iyi motor maalesef yok, hyosung falan var ama onlarda da inanılma zbir parça sıkıntısı var, garantiyi unut derim.
ben kanuni bayine gidiyorum, şu parça lazım diyorum adamlar bakıyorlar ve parçayı sipariş ediyorlar 3-4 gün içinde geliyor ve ücretsiz montaj ediyorlar.