Yamahanın son serisi :::)) yeni motorum Rx KİNG

iyi günler arkdaşlar yeni aldıgım motorumu sizinle paylaşmak istedim :) çünkü bu serinin en son motoru (Türkiyedeki rx serisi olarak) sıfır 644 km de:cat: kasasından yeni çıkardım Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin yorumlarınızı bekliyorum :rendeer: diğer motorumu sattım onun resmını de koymuştum bi ara bazı arkadaşlar görmüştür

Son düzenleme:
Hayırlı olsun bu tip motorlar eskide kaldı gibi düşünsemde gerçekten makinanın resimlerini begendim.Tekerin düz bassın güle güle kullan :)

Böyle makina bulmak zordur şimdi.Meraklıyımdır bu motora hele egzos sesine kurban olurum.Yamahanın kralı bence tepe tepe yıllarca kullanırsın şimdi :)

Hayırlı olsun yeni motorun keyifle bin. Nası buldun sıfır makineyi kafama takıldı.

Böyle makina bulmak zordur şimdi.Meraklıyımdır bu motora hele egzos sesine kurban olurum.Yamahanın kralı bence tepe tepe yıllarca kullanırsın şimdi :)

10 yıl anahtar vurmadan binerim ama şimdilik duruyor 2.motor olarak :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:46 ----------

Hayırlı olsun yeni motorun keyifle bin. Nası buldun sıfır makineyi kafama takıldı.

sagolsın hep yatmış hiç binilinmemiş bende görür görmez aldım düşünmedim bile :cat:

hayırlı uğurlu olsun. 1 sene bindim bu makineye hala aklımdan çıkmıyor. valla hyo onun verdiği tadı vermiyor ne yalan söyleyim.. tekerin düz bassın..

Valla bende çok istedim böle bi makina almak ama eski olması kafa hep takıldı çok iyi etmişsin böle temizi kaçırılmaz gerçekten.

Valla bende çok istedim böle bi makina almak ama eski olması kafa hep takıldı çok iyi etmişsin böle temizi kaçırılmaz gerçekten.

modeli eski olabilir ama en son cıkan 2010 model motorları bile toz yuttururm hem kalıte, dayanıklılık,hız ve rahatlık bakımından :cat:

10 yıl anahtar vurmadan binerim ama şimdilik duruyor 2.motor olarak :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:46 ----------

sagolsın hep yatmış hiç binilinmemiş bende görür görmez aldım düşünmedim bile :cat:

şansa bakya ah bide bana denk gelse:pr:

2010 yılında sıfır RX King.Meraklandım doğrusu.:mrgreen: Hayırlı olsun.Kazasız sorunsuz sürüşler.

ddh

hayırlı olsun kardeşim. Allah kazasız belasız bindirmek nasip etsin inşallah. Rx serisinin sıfırları var mı daha ?

hayırlı olsun kardeşim. Allah kazasız belasız bindirmek nasip etsin inşallah. Rx serisinin sıfırları var mı daha ?

sıfırı Türkiyeye gelmiyor ürüteliyor ama 2003 2004 den yüksek modeli yok benimkide 2003 model ama evde saklanmış hep :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:50 ----------

fiyatını sormuş olsam abez kaçar mı :silent::p

4,500 + devir masrafı kardeşim:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:52 ----------

hayırlı olsun, sade ve şık bir görünümü var. :cat: teknik özellikleri nedir?

bu linkte ufak tefek modifiyeli olanları var: http://www.bikepics.com/yamaha/rxking/

18,5 beygir 2 zamanlı parçları %100 japon düzümü endonezya cok seri ve atakdır 3,vitesde bile teker yapar:p uzun yolda şişme mişme yapmaz hep öle derler çünkü :queen: ama türkiyeye gelmiyor artık :pr: son parti bunlar ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar