bu forum da bir sürü racing sürücüsü ya plakayı alta gömmüş yada sepette taşıyor bi konuda okumuştum ( ben gezilere gittiğimiz arkadaşlara söylüyorum eğer çevirme olursa ben durmam size sorarlarsa yolda denk geldi diyin....plakamı sepetin altında taşıyorum geçenlerde yunuslar arkamdan geldi onlardan kaçamıcağım için sağa çektim plakamı sordular sepetin altında dedim tmm gidebilirsin dediler ) adamlar bunları söylüyor bunlar aklımda kalanlar....benim plakam az büküktü o zaman durdurup okunmuyo diye fırça atmışlardı şimdi tamamen büktüm hiç okunmuyo 35 AS gerisi yok...aslında param olsa siprey alırım kamera okuyamıyo onu plakaya sıkınca kamerada flaşh patlamış gibi çıkıyo resim:bounce: yada motorum vitesli olsa katlanır plakalık yaparım cbr 600 f te var forumdan birine ait
vitesli olunca n'oluyor kii :silent:
hııı!! tmm şimdi oldu bende plakayı ortadan katlıolar sanmıştım şu bazılarının yaptığı gibidün motorcu da sağı solu pembe desenli ışıklı oto teypli bir ybr wardı plakasının ortasında beyaz bant wardı sanırım katlaya düzelte kırılmış plakası ortadan :mrgreen::mrgreen:
ankarada öyle ybr ler çok :farao: hiç hoşuma gitmiyor sahibinden den biliyorum
bizim anqara nın paketçi bebelerinde böle bi tarz modası oluştu. bağarabildiği kadar bağaran bir eksoz we 2 sokak öteden duyulan müzik sesi aynalar baklava desenleri vs.. hepsi birbirine benzio zaten
Pavyon mavisi led lambaları da unutmayalım... :queen:
Uzaktan bakınca acaip bi ses, acaip bi gürültü ile gelen mavi mavi bi cisim yaklaşıyorsa size doğru Ankara caddelerinde, korkmayın, o Ufo değil bizim çılgın paketçi gençlerdir... :queen: Sağa yanaşıp beklerseniz zararsızca yanınızdan geçip giderler... Hafiften bi yarışayım derseniz başınıza bela alırsınız... Ankara trafiğinde Kenan Sofuoğlu gelse onları geçemez... :cherry: O kadar çılgındırlar...
Gerçi Ankara'da trafiğe çıkıp da çılgın olmayan sayılıdır... Çünkü çılgın olmazsanız bi yerden bi yere gitmek zor olur... :queen:
nihahaha muhahaha :mrgreen::queen:
saçlarını da acaip bir şekilde jölelediklerinden kask ta takmıyolar tabii
t.madde nerden çıktı nasıl oluştu bilmiyorum ama bizim anqara nın paketçi bebelerinde böle bi tarz modası oluştu. bağarabildiği kadar bağaran bir eksoz we 2 sokak öteden duyulan müzik sesi aynalar baklava desenleri vs.. hepsi birbirine benzio zaten
motorla ankara ya yolum düşmesin ozaman hepsine ayar çekerim tabi altımdaki makine istediğim gb olursa:cat: ilerde arkadaş 106 GTi yapcak bende i.e şahin veya doğan yapcam o zaman heryere gitcez onla plaka duyurmaya göstermeye:cat:
106 gti ın modası geçti artık buralarda. bi aralar herkesin altında bi gti yada quick silver wardı. ama şahinin modası geçmiyor abi
![]()
hayırlısı olsun Allah gönlüne göre wersin kardeşim. Hepimize piyasada şekil yapmak nasip etsin Allahama adam akıllı :cat::rendeer::cat:
06 AE 422 320 hp 106 GTi :bounce: hilmi nin aracı arkim buna hastaydı geçen satıldı 38000 tl ye 06 MJU 06 320 hp şahin bende bunun hastasıyım şuan ne alemde bilmiyorum :bounce: abi şahinin modası hiç geçmez hastalık bazı insanlar var sadece araba veya motor hastası ben araba motor kamyon hastasıyım :queen: :queen: 3 nün yeri ayrı sağolasın abi allah herkezin gönlüne göre versin
amiinnnn...
ben askerde kamyon şöförüydüm:bounce: çok canım çekiyo bazen şimdi olsa da bi öttürsem 6x6 MAN kamyondu vitesi,freni,el freni herşeyi havalıydı cuf cuf öterdi tokatlı 8 vites :cat: arkaya topu bi bağlardık olurdu sana tren :mrgreen: kamyonda 6 teker topta 8 teker 20 mt 14 tekerli bişey :queen::queen: askere gidince REO die bir kamyon göreceksin egsoz sesini telefona çekersin belki benm zamanımda cameralı telefon yok idir:
MJU sanırım biyerlerde bölündü ikiye gören duyan burda da yok :farao: