[Tekirdağ - MT]

Arada kaldım

Arkadaşlar merhaba !

Motor alacağım yardımınız istiyorum ÖZER KARDEŞİM fikir alış verişi yapıyoruz ama şu sıralar yoğun öelişlerinden dolayı bende durumu istişareye yatırayım diyorum. Önümde 2 seçenek var ilki yamaha virago buldum xv 250 3500 TL ye bırakıldı 1999 model 40000 km tüm bakımları yapılmış lastik akü vs değiştirilmiş 1 yıl masrafsız ruhsat sahibinden de ikinci seçenerek ise monero 2550 tl ye sahibinden sitesinde 0 motor var hadi onuda geçtim 2000-2250 arası 9000 km 12000 km de motorlar var öğrenmek için alıyorum başlangıç motorum olacak moneroyu ileride satarken zarar ederim düşüncesindeyim viragoyu satarken daha az zarar olur kanısındayım. bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar merhaba !

Motor alacağım yardımınız istiyorum ÖZER KARDEŞİM fikir alış verişi yapıyoruz ama şu sıralar yoğun öelişlerinden dolayı bende durumu istişareye yatırayım diyorum. Önümde 2 seçenek var ilki yamaha virago buldum xv 250 3500 TL ye bırakıldı 1999 model 40000 km tüm bakımları yapılmış lastik akü vs değiştirilmiş 1 yıl masrafsız ruhsat sahibinden de ikinci seçenerek ise monero 2550 tl ye sahibinden sitesinde 0 motor var hadi onuda geçtim 2000-2250 arası 9000 km 12000 km de motorlar var öğrenmek için alıyorum başlangıç motorum olacak moneroyu ileride satarken zarar ederim düşüncesindeyim viragoyu satarken daha az zarar olur kanısındayım. bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.

0 monero yerine YBR
99 virago yerine CBF öneririm
Monero yu da,99 virago yu da ikinci elde satmak kolay değil.

savas bey merhaba

tarz olarak benimsediğim tarz chopper onun dışında bir modelden sürüş keyfi alamam sağolsun özer ybr ayarında titan modeli bir motor ile öğretmeye başladı motoru ama düzenli kullanımda chopper tadını alamam diye düşünüyorum yinede ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. iyi sürüşler

Forumdan Uzaklaştırıldı
savas bey merhaba

tarz olarak benimsediğim tarz chopper onun dışında bir modelden sürüş keyfi alamam sağolsun özer ybr ayarında titan modeli bir motor ile öğretmeye başladı motoru ama düzenli kullanımda chopper tadını alamam diye düşünüyorum yinede ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. iyi sürüşler

o zaman Monero yerine Bisan Roadstar öneririm.kesinlikle titreşimsizdir
ben uzun süre kullandım çok memnun kaldım,arkadaşıma sattım
Bisan Roadstar hakkında şuradan bilgi alabilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/8360-bisan-roadstar-250-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html
piyasada sıfır ı yok,en son ithalat 2007 yılında yapılmıştı.
Birçok parçası Keeway,virago,monero vebazı Çinliler le uyumlu

Çinliler içinde alınacak diğer motor da Regal Raptor 250 dir.Sıralı çift silindir ve
su soğutmalıdır.Titreşimlidir ama genel olarak kaliteli mamuldur.regal raptor'un sıfırı Çorlu'da var bir tane kırmızı renkte.
Roadstar alacaksanız benim daha önce kullandığım motoru şimdiki sahibi Süleyman satacaktı sanırım Daha üst bir modele geçmek için.
O motor da Çorlu'da sanırım 12-13.000 km civarında ve kazasızdır,düşmesi kalkması yoktur,motoru açılmamıştır.Alındığı günden beri garajda muhafaza edilmiştir.

Son düzenleme:
süleyman ile görüştüm bu hafta cumartesi motoru göstermye geldi mana ile tanışmış olduk motor güzel ilgilendiğiniz iğçin teşekkürler

Bİsanı DA Boşver Yasin Abi :) Biz Sana Daha Farklı Bi Motor Buluruz ... Parçası Yok Bişeyi Yok Bizden Alıyolar Zaten Parçaları :p:p

Motoru Da üstüme Aldım var mı benden Mutlusu :mrgreen:

Süleyman ın motorunu herkes bilir :)
Tertemiz, her iki sahibi tarafından da titizlikle kullanılmış bir motordur!

Ya bu arada Savaş Abi, cemalini unuttum neredeyse yaaa!
Hala yoğunluk devam mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı

Hala yoğunluk devam mı?
Bu ayın sonunda telaş ve yoğunluk bitiyor Allah nasip ederse.
10 gün kaldı şuracıkta.

Özer bu nasıl bir Türkçe dir ya ?

:p:p:p:p:p Günün belli Saatlerinde İmla ve Yazım Hataları Yaptığım Söylenebilir Süleyman Bey :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:33 ----------

Hala yoğunluk devam mı?

Hemende Alınganlık yapmışsınız he.:) tetikte mi Bekliyodunuz CEvap VErmek İÇin :cherry:

Altı ÜStü Bi Şaka Yaptık:bounce: NE İşim Olur Elalemin Motoruyla.. :cat:

Herkes Binsin, Gezsin, Tur Atsın; Satın Alsın .. :salut:

Pazartesi Sendromlarınıza Biraz Tuz Biber Oldum herhalde Aga :mrgreen::mrgreen:

Yok yaa Özerim, alınganlık yapmadım..
Sadece motorun temiz olduğunu ben de belirtmek istedim.
Yoksa senin şaka yaptığının farkındayım :)

orhan ve faruk bu sabah erikliye gittiler... yarın hayraboluda motocros yarısları var.. onları izlemeye gitme nyetim var. onun ardından şarkye veya kumbaga geçmeyi düşünüyorum.. DEnize Falan Girerigz.. Gezme Niyeti Olanların Bİlgisine..

Forumdan Uzaklaştırıldı
orhan ve faruk bu sabah erikliye gittiler... yarın hayraboluda motocros yarısları var.. onları izlemeye gitme nyetim var. onun ardından şarkye veya kumbaga geçmeyi düşünüyorum.. DEnize Falan Girerigz.. Gezme Niyeti Olanların Bİlgisine..

Senede bir kez Hayrabolu Motocross yarışları yapılıyor o gün de bizde düğün var.

hayraboluya kross izlemeye kimler gidecek? özer abi gideceksen beni ararmısın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar