en komik falcı uydurmasyonları

Old Boy izledikten sonraki ' hadiiiii beeee!' çığlığıma, baktırdığım kahve falından sonra yeniden kavuşmak; bakınız falcı teyzenin hayatım üzerine fantazileri...: hepsini yazmıyorum ama en çok şuna güldüm; dinlediğin sanatçıyı değiştir biraz serdar biraz demet dinle burda yabancı bir şarkıcı görüyorum senin ruh dengeni bozuyor:pr:
siz de neler var merak ettim:/

adamın biri hemoroid olmuş neler denememişki ama nafile hatta biri kahve telvesi sür demiş.adam falcıya mı gidecez kardeşim demiş ama yinede dayanamamış sürmüş..ertesi gün dayanamayıp artık DOKTORA GİTMİŞ. muayene sırasında doktor''allah allah cıkcıkcık hayda'' diye söylenmiş.hayırdır hocam deyince doktor falcı misali''size bir yol görünüyor ama 3 güne kadarmı deseeeemm??!!:queen::queen::queen:

adamın biri hemoroid olmuş neler denememişki ama nafile hatta biri kahve telvesi sür demiş.adam falcıya mı gidecez kardeşim demiş ama yinede dayanamamış sürmüş..ertesi gün dayanamayıp artık DOKTORA GİTMİŞ. muayene sırasında doktor''allah allah cıkcıkcık hayda'' diye söylenmiş.hayırdır hocam deyince doktor falcı misali''size bir yol görünüyor ama 3 güne kadarmı deseeeemm??!!:queen::queen::queen:

koptum yaa süpersin:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::flower::flower:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Taksim'de esnafın birisi dışarıya bir bilgisayar, yazıcı ve tarayıcı koymuş. El falı bakıyor eleman. Ama nasıl...

Elini tarayıcı sayesinde tarıyor. Sana doğum tarihini soruyor. Sevdiğin rengi ve rakamı soruyor...

Tek müşteride çözdüm olayı...

Amaç...
Tarayıcı:Görüntü olsun diye...
Doğum tarihi:Burcunun özelliklerini sana fal diye yutturmak için soruyor.
Sevdiğin renk:Ona göre sevdiğin renkte basıyor kağıdı.
Rakam:Laf olsun diye...

Sırada bekleyen insanları gördüm, yıkıldım... (Sözde) falına bakılmış insanların elinde, bir tarafında el izi, diğer tarafında da burcunun özelliklerini yazan ve sevdiği renkte basılmış olan kağıda bakarak (aaaa nerden bildi yaaa) diyerek uzaklaşıyordu... :cyclopsan

bir de şu 3 vakit nedir ya, neden 4 vakte demez hiçbiri..3'ün gizemi ne bilen varsa paylaşsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar