çumoktan acemi alıştırma turu.+ oğlumun şampiyonluk fotolarıvidolu.

arkadaşlar bu hafta 1kaç acemiyi aşılamaya çıktık buyrun izleyelim.

tıklayın lütfen.
http://www.vidivodo.com/397178/cumok-cukurova-motokros
arkadaş birini iyi çekememiş idare edin
http://www.vidivodo.com/397176/cumok-cukurova-motokros

http://www.vidivodo.com/397179/cumok-cukurova-motokros

http://www.vidivodo.com/397177/cumok-cukurova-motokros

öyle yemeği hazırlıkları.

bu hafta jandarma ekibide izleyicimiz oldu.

http://www.vidivodo.com/397038/cukurova-motokros

yağmurda orman çok zevkli oluyor.

bu adamlar tek teker antremanı yapıyor.

çamurla dans başladı.

bu köprü 100 yıllık hala çalışıyor.

sıra oğlumun katıldığı adana amatör motokros yarışlarında bende hakemlik yaptım. o nedenle foto çekemedim annesi anca bu kadar çekmiş.

işte erkanın rakipleri. kendi yarışları bitti büyükleri bekliyorlar.

adananın enhızlı ikincisi 200lük çini ile 650 ye kadar tüm motorları geçti

işte ödüller.

ve oğlumun birincilik madalyasını takıyorum miniler gurubu şampiyonu.

birincilik kürsüsüne çıkan arkadaşımız durancan ulugöz adananın enhızlısı çin motoruyla 650 ye kadar tüm motorları geçti.ikinci fatih sunguray oda çin ile geçti üçücüde ferhat özcan. arkadaşımız xr 400. ile

erkan benim kupalarımın yanına kendi madalyasını katıp resmini çekmiş.

bu haftada bukadar inşallah beğenirsiniz.

Önce minik şampiyonu kutluyorum sonrada yetiştiren aileyi.kadir ustam dağlarınız negüzel güvenli bizim biryanımız suriye hududu diğer yandada terör var 1 aydır dağlara hasret kaldık güzel günlerinizi Allah daim etsin:cat:

Arkadaşım ne cimri adammışssın sen 4 sn 4 sn video mu olur koy şöyle 30 -40 sn keyfimizi bulalım.:)Tadı damağımızda kaldı başlamasıyla bitmesi bir oldu.

Keyifler çok güzel görüdğüm kadarıyla aman bozmasın.

Bu arada motor ne olursa olsun önemli olan üzerindeki adamdır.Adam iyise geçer herkesi alır birincilikteki yerini. Bana çinli de versen honda da versen ben yine bir şey yapamam mesela:)

sağlıcakla

Önce minik şampiyonu kutluyorum sonrada yetiştiren aileyi.kadir ustam dağlarınız negüzel güvenli bizim biryanımız suriye hududu diğer yandada terör var 1 aydır dağlara hasret kaldık güzel günlerinizi Allah daim etsin:cat:

allah razı olsun abi ne zaman istersen dağlarımız emrinde.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:33 ----------

Arkadaşım ne cimri adammışssın sen 4 sn 4 sn video mu olur koy şöyle 30 -40 sn keyfimizi bulalım.:)Tadı damağımızda kaldı başlamasıyla bitmesi bir oldu.

Keyifler çok güzel görüdğüm kadarıyla aman bozmasın.

Bu arada motor ne olursa olsun önemli olan üzerindeki adamdır.Adam iyise geçer herkesi alır birincilikteki yerini. Bana çinli de versen honda da versen ben yine bir şey yapamam mesela:)

sağlıcakla

gardaş ben motoru kullandım kamerayı arkadaşlar. varını veren utanmazmış motor konusunda haklısın önemli olan sürücü allah kaza vermesin cümlamize. adanadan selamlar.

ekip lideri olarak mükemmelsin kadir abi, tüm kavşaklarda arkayı bekledin, her düşene yardıma koştun, her bozulan motoru tamir ettin, kaabiliyete göre engelleri teşvik ettin, daha onlarca sayılamadık şey... Daha ne demeli... Teşekkürler

ekip lideri olarak mükemmelsin kadir abi, tüm kavşaklarda arkayı bekledin, her düşene yardıma koştun, her bozulan motoru tamir ettin, kaabiliyete göre engelleri teşvik ettin, daha onlarca sayılamadık şey... Daha ne demeli... Teşekkürler

sağol gardaş şımartma beni. maşallah söyle yeter.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:19 ----------

güzel paylaşım için teşekkürler :)

sağol gardaş yaşlandık artık eskisi gibi olmasda idare ediyoruz.:)

fotolara baktım manzaralar dag ve bide magara var beyendigim ve yarış fotoları .aslında hepsi bir birinden güzel .oglununda maşallahı var .babasını geceçek ilerde kimbilir belkide dünya motocross şanpiyonu olur .

fotolara baktım manzaralar dag ve bide magara var beyendigim ve yarış fotoları .aslında hepsi bir birinden güzel .oglununda maşallahı var .babasını geceçek ilerde kimbilir belkide dünya motocross şanpiyonu olur .

sağol gardaş allah razı olsun oğlumun babasını geçeceği kesinde yarışlara katılmak masraflı oluyor dünya şampiyonluğu zor.:)

abi harikasınız geç fark ettim süper gezi süper yarış erkanıda tebrik ederim.:rendeer:

ah be abi keşke bende size yakın otursaydım çok isterdim sizle gazlamak ama olmuyor maalesef nerdeyse açtığınız tüm başlıkları takip ediyorum hayranım resmen çok isterdim böle bi grup arkadaşım olsun bas crossla dağlarda nerdeeee:salut:

ah be abi keşke bende size yakın otursaydım çok isterdim sizle gazlamak ama olmuyor maalesef nerdeyse açtığınız tüm başlıkları takip ediyorum hayranım resmen çok isterdim böle bi grup arkadaşım olsun bas crossla dağlarda nerdeeee:salut:

gardaş ben motokrosa 1991yılında tek başıma başladım insanları yavaş yavaş aşıladım ve bugünlere geldik sende 1ucundan başla ekip kurarsın inşallah. adanadan selamlar.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:16 ----------

paylaşım için teşekkürler...

sağol gardaş.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar