[Denizli - MT]

kimsenin bi fikri yok mu arkadaşlar bodrum gezisi hakkında:(? uzakmı kaçtı yada fikir hoşunuza mı gitmedi??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:23 ----------

dsc02834qs9.jpg

bu arada @BLACK_ICE hocam buyur burdan yak:) enstanteneye bak..:mrgreen:
dsc02834qs9.jpg

Denizli İl Temsilcisi
kimsenin bi fikri yok mu arkadaşlar bodrum gezisi hakkında:(? uzakmı kaçtı yada fikir hoşunuza mı gitmedi??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:23 ----------

dsc02834qs9.jpg

bu arada @BLACK_ICE hocam buyur burdan yak:) enstanteneye bak..:mrgreen:
dsc02834qs9.jpg

sevmedim ben ya çok abartı

peki @BLACK_ICE hocam bu ayın sonu, Ağustosun başı gibi bir bodrum gezisi fikrine ne dersin?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:10 ----------

Denizli-Bodrum.jpg

peki @BLACK_ICE hocam bu ayın sonu, Ağustosun başı gibi bir bodrum gezisi fikrine ne dersin?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:10 ----------

Denizli-Bodrum.jpg

hocam okay şuaralar motoru sogutuyor biraz uzun sürer sizin motorlar neden böyle bilmiyom hehe neyse arkadasın bir ara güzel bir gezi yapılacak herkesin madddi manevi olarak hazır oldugu bir tarifde

hocam okay şuaralar motoru sogutuyor biraz uzun sürer sizin motorlar neden böyle bilmiyom hehe neyse arkadasın bir ara güzel bir gezi yapılacak herkesin madddi manevi olarak hazır oldugu bir tarifde

valla hocam böle bi gezi yapsak, bi bodrum kalesini feht etsek çok güzel olur die düşünüyorum..:)

sen denizlidemisin hocam ne zaman gelecem ne yapacm bilgi ver

hocam biz okayla tanıştık msnden, denizlidenim ben öğrenciyim spor akademisinde, ancak tatil mevzuu yüzünden memleketteyim ama temmuzun sonu ağustosun başı gibi orda olucam, geldiğimde de bi gezi daha olur mu die düşündüm işte, orda olsaydım fethiye gezisine bende katılıcaktım sizinle..

Denizli İl Temsilcisi
hocam biz okayla tanıştık msnden, denizlidenim ben öğrenciyim spor akademisinde, ancak tatil mevzuu yüzünden memleketteyim ama temmuzun sonu ağustosun başı gibi orda olucam, geldiğimde de bi gezi daha olur mu die düşündüm işte, orda olsaydım fethiye gezisine bende katılıcaktım sizinle..

walla bakalım işte bana uyar bana her yol paris farketmez yani gelirsin tanışırız bodrum uzak ama didim olabilir ama bakalım çünkü fethiye yepatık yeni ayın biri gibi kefe gezisi olcak konaklamalı bakalım sen bi gel bi oturalım sunarsın fikrini değerlendirelim bir ama önce oturup konuşmamız lazım kardeşim :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Motosikleti
BWS 100
niye hep deniz kenarı tatil mekanlarını düşünüyoruz;
mesela sını siz düşünün :) ben bulamadım doğrusu...

niye hep deniz kenarı tatil mekanlarını düşünüyoruz;
mesela sını siz düşünün :) ben bulamadım doğrusu...

ne biliyim hocam bodrum, kale male, koylar, kızlar :p daha farklı olur hem mesafede biraz daha uzun olduğu için daha zevkli olabilir die düşündüm, ama tabi dediğin gibi deniz kenarı olması şart değil, değişik fikirlere açığız..:)

Denizli İl Temsilcisi
ne biliyim hocam bodrum, kale male, koylar, kızlar :p daha farklı olur hem mesafede biraz daha uzun olduğu için daha zevkli olabilir die düşündüm, ama tabi dediğin gibi deniz kenarı olması şart değil, değişik fikirlere açığız..:)

ırak uyarmı :D:queen::queen::queen::queen::queen:

ibrahim benim adım daha tanışmak nasip olmadı ama olsun,

iyi ozmn deniz kenarlarına devam ozmn, deniz olmayan yer ırak oluyorsa boşverin denizi olan yere razıyım ben.:)

eyvallah hocam Halil benim adımda tanıştığıma memnun oldum burdan olsada:) inşallah Denizliye geldiğimde herkezle tanışcaz Dnizli Mt üyelerinin:)
Bence de Okay' da böle fikirler varken deniz kenarından devam etmek daha iyi gibi geldi bi an..:mrgreen:

Motosikleti
BWS 100
eyvallah hocam Halil benim adımda tanıştığıma memnun oldum burdan olsada:) inşallah Denizliye geldiğimde herkezle tanışcaz Dnizli Mt üyelerinin:)
Bence de Okay' da böle fikirler varken deniz kenarından devam etmek daha iyi gibi geldi bi an..:mrgreen:

:queen::queen:boşver ben bişey demedim deniz harici biyere gidelim diye. okayla biz deniz kenarına gidelim
dağ taş orman görelim dedik adam çölü getirdi önümüze

sizden bir ricam olacak denizlide motor kiralamak istiyorum fakat bulamadım bana yardımcı olabilir misiniz ?

valla hocam ırakı bılmemde karadenız turu dusunuom acıkcası..ama bellıde olmaz son anda cayabılırım...neyse dakılın bakalım kafanıza gore az pıyasada yokumm:cat:

okay hocam nasıl buldun çalışma mı?:mrgreen:
sipari.jpg

hani seninle en son konuşmuştuk egsoz işini beraber yaptırırız diye, acaba bu tarz bişey yapar mı o senin dediğin yer? yada yaptıracak bi yer bulabilirmiyiz? EE biliosun bizim motorlar minichopper, ona görede bi egsoz yaptırmak gerek diye düşündüm:) çok mu fantazi kaçmışım:mrgreen:? yapacak bi kaç yer var istanbul' da ama maliyeti fazla tahmin ettiğin gibi..

Denizli İl Temsilcisi
valla hocam ırakı bılmemde karadenız turu dusunuom acıkcası..ama bellıde olmaz son anda cayabılırım...neyse dakılın bakalım kafanıza gore az pıyasada yokumm:cat:

yokum diyor gökan kutuna mı gidiceksin kardeşim sen onu bunu geç de hafta içi napıoz ben didimden döndüm

okay hocam nasıl buldun çalışma mı?:mrgreen:
sipari.jpg

hani seninle en son konuşmuştuk egsoz işini beraber yaptırırız diye, acaba bu tarz bişey yapar mı o senin dediğin yer? yada yaptıracak bi yer bulabilirmiyiz? EE biliosun bizim motorlar minichopper, ona görede bi egsoz yaptırmak gerek diye düşündüm:) çok mu fantazi kaçmışım:mrgreen:? yapacak bi kaç yer var istanbul' da ama maliyeti fazla tahmin ettiğin gibi..

tekli olsa daha ii gibi

Denizli İl Temsilcisi
14 temmuz 2010
yer :demokrasi meydanı arkası trampolin
saat : 20.00

genel toplantı herkesin gelmesi zorunludur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar