- Konu Yazar
Evet, az çok bilenlerin arasında benim geçen yıl alıp binemeden 1 yıl boyunca sıfır km CBF 150 parası tamir masrafı yaptığım BMW F 650' imi sattım. Bu aslında güzel bir haber gibi görünsede şöyle bir sorunum var, motor binmeye başladıktan 1-2 ay sonra arızalanıp sürekli tamirde olduğu ve yattığı için satış ile ilgili işlemleri bir türlü sonuçlandıramamıştım. Çünkü satışı sonuçlandırabilmek için muayene şartmış. Peki çalışmayan motoru nasıl muayene yaptırıyım dediğimde onu bilmem muayene yoksa satışta yok dedi kestirip attı polisler.
Şimdi iş iyice ...a sardıran şey ben bu motoru parça niyetine komple sattım alan arkadaşta Bolu' dan kamyonetle geldi aldı motoru gitti. Satışı halledip vekalet göndercektim ruhsatla birlikte ama satışı yapamadığım içinde yapamıyorum o işlemi. Motoru alan arkadaşa da bir haftadır aramama rağmen ulaşmıyorum. Yani değnek bildiğiniz lağım çukurunda.
1. Motor Bolu' da
2. Ruhsat bende ama sadece noter satışı var.
3. Muayenesi olmadığı için işlem yapılamıyor.
4. Motoru alan elemana ulaşamıyorum.
Şimdi ben ne yapmalıyım.
Bu işlerden anlayanlar (trafikçiler, polisler veya daha önce başına benzer olaylar gelmiş olanlar) yardımınıza ihtiyacım var.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Şimdi iş iyice ...a sardıran şey ben bu motoru parça niyetine komple sattım alan arkadaşta Bolu' dan kamyonetle geldi aldı motoru gitti. Satışı halledip vekalet göndercektim ruhsatla birlikte ama satışı yapamadığım içinde yapamıyorum o işlemi. Motoru alan arkadaşa da bir haftadır aramama rağmen ulaşmıyorum. Yani değnek bildiğiniz lağım çukurunda.
1. Motor Bolu' da
2. Ruhsat bende ama sadece noter satışı var.
3. Muayenesi olmadığı için işlem yapılamıyor.
4. Motoru alan elemana ulaşamıyorum.
Şimdi ben ne yapmalıyım.
Bu işlerden anlayanlar (trafikçiler, polisler veya daha önce başına benzer olaylar gelmiş olanlar) yardımınıza ihtiyacım var.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"