alın size ayna kask oldumu şimdi :D

maksat;
takmak ve bulundurmak değil... hele ki bu şekilde,SUNMAK hiç değil...
aynalarını kullanmadıktan sonra,kaskı TAM olarak kullanmadıktan (hiç takmamak-yarım takmak-takıpta kayışını bağlamamak-vs...) sonra sadece bizi değil,kendini kandırırsın...
bu tip bir başlık açtığında,bu tarzda yorumlar geleceğini bilmeliydin...
bile bile LADES demişsin...
geçmiş olsun...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Keşke başka sebepten dolayı bunları yapmış olsaydın.

Eğitim şart....

evet eğitim şart ..

misal insanların zevkleri ile dalga geçilmemesi gerektiğini daha sonra toplum önünde kişi veya kişileri rencide etmeyecek uygun bir üsluple yorum yapmayı öğretmek lazım..

kimsenin zevki kimseyi ilgilendirmez herkes aynı yapacak sevecek diye bir kuralda yok.arkadaş kendi gözüne güzel geldiğini sergilemiş..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ayna şart,,kask keyfe keder..Ben kaskı sevmiyorum..arada bi takıyorum..çile gibi bişi yahu...en iyisini tak yinede azap.takmak lazım tabi.takmasanda can kişinin.eeh işte..renkler ve zevkler tartışılmaz.

Motosikleti
750x
evet eğitim şart ..

misal insanların zevkleri ile dalga geçilmemesi gerektiğini daha sonra toplum önünde kişi veya kişileri rencide etmeyecek uygun bir üsluple yorum yapmayı öğretmek lazım..

kimsenin zevki kimseyi ilgilendirmez herkes aynı yapacak sevecek diye bir kuralda yok.arkadaş kendi gözüne güzel geldiğini sergilemiş..

Sürçü lihsan eylersem affola ama kask ve ayna kullanımının zevkle alakası olmadıgı fikrindeyim. Olmazsa olmaz bu iki temel güvenlik ekipmanının kendiniz ve çevreniz sağlıgı açısından takmanız veya kullanmanız gerekmezmi?

Sürçü lihsan eylersem affola ama kask ve ayna kullanımının zevkle alakası olmadıgı fikrindeyim. Olmazsa olmaz bu iki temel güvenlik ekipmanının kendiniz ve çevreniz sağlıgı açısından takmanız veya kullanmanız gerekmezmi?

beni yanlış anladın belki de ..elbette ayna ve kask zevkten önce güvenlik durumunu teşkil ediyor ben daha çok motorun görüntüsü ile dalga geçmeyi seçen arkadaşlarımıza yaptım bu yorumu...

evet eğitim şart ..

Evet !.. konu başlığı ve içerik yanlış..

''kask,ayna,koruyucu kesinlikle olmalıdır. bu tartışılmaz..''

Eleştiriyi haketmiş!.. Sonra hatasının farkına varmış !..

İşte orada durmak lazımdı arkadaşlar.. Yazılanları

üzülerek okudum ve yokmu farklı düşünen derken!.. ''topicin sonunda

'' chronix''i okudum ve aynı görüşteyim ...

Kişi geri adım atmış ve espiri yaptım demiş !.. diğer üyeleri ,bu kişinin

zevki ve rengi alakadar etmemeli...

Yazılanların boyutu hakaret ve aşağılamaya varmamalı..

Bir kısım üye 7 gün forumdan uzaklaştırma cezası alsa yeridir..

.

Son düzenleme:
Zevkler tabiiki tartışılamaz ona bir yorumum yok fakat saçma sapan gereksiz bir başlık olmuş.. Motorunda aynası olan ve kaskı olan herkes bir konu açarsa sizce nasıl olur ?

Ayna ve kaskın için tebrikler..
Motorun tipini sormamışsın o yüzden yorum yapmıyorum ona..

O kaskı sürekli taktığını umarım :cat:

Uzay gemisi sanıp taşlamasınlar sen gece.

Artı olarak sadece gece kazaya kurban gitme ihtimalinin azalması var. Malum 8 km uzaktan fark edilir bu uzay mekiği.

Şaka maka dikkat et bak taşlarlar gece uzaylı sanıp. Kask şart , nasıl gezdn bu zamana kadar hiç mi taşlamadılar? :)

Her şey bir yana, birilerinin buradan motosiklet bilinci kapmış olması güzel. " Bana ne? Taktın da bana mı taktın?..." gibi laflar eden arkadaşlar sanırım olayın bu kısmını kaçırıyorlar. Sonra da bizi yanlış gösteren motor kullanıcılarına laf ediyorlar. Al işte birini kurtarmışız, bir nebze de olsa. Neonları da söktürdük mü gerçek br motosiklete benzer bence bu alet. Rengine bir şey diyemem senin zevkin, zaten çok da kötü olmamış. Kawacı olmamdan mıdır nedir yeşili severim ben... :)

Son düzenleme:
hayatımda bu kadar iğrenç cup görmedim helal olsun bi motoru bu kadar rezil ettiğin için

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
motorunun nasıl göründüğü çok önemli degil ama kendi hayatın için en önemli şeyi yapmışsın kaskın ve aynaların hayırlı olsun ,gerisi tamamen senin zevkin sen beğeniyorsan geriside önemli degil kazasız belasız kullan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar