kask aldim .

scorpion exo 400 kaskim bugun elime gecti.
Kask gayet guzel yanak pedleri oldukca guzel. genel olarak kaski begendim.
Bu konuyu acma amacim :
bu kaskta ki vizor kesinlikle bugu yapmiyor.isterseniz yaklasin ve dibinden ufleyin.
Kotu bir tarafi ise kaski kafaniza taktiginizda yanak pedleri ve ustte ki pedler sizi kavrarken ust sag ve sol da parmak genisliginde ve parmak uzunlugunde pedsiz bir alan var . o bolge basinizi rahatsiz ediyor sert geliyor. bunu dikkat ediniz . Bu konforu bozuyor acikcasi.

fiyatinida sorucak olursaniz motomax da indirim vardi 339 filan normal fiyati sanirim . ben 99 a aldim . indirim devam etmekte...

Iyi surusler:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hadi hayırlısı olsun arkadaş allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...:rendeer:

Hayırlı olsun Eskişehir'in neresindensiniz, Cıbır yeni kasa mı.

Bir tanışamadık gitti geçen de muhabbeti geçti, ben de Batıkent:cherry:
Özelden adresi vs. atıyorum.:)

tabiki tanisalim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:29 ----------

Bir tanışamadık gitti geçen de muhabbeti geçti, ben de Batıkent:cherry:
Özelden adresi vs. atıyorum.:)

bilmiyorum aldiniz mi ama msjnizi cevapladim. bu arada apartmanlarimiz neredeyse karsilikli:)

Ben 2. kattayım balkondaki lambayı açıp kapatıyorum o zaman.:queen:

scorpion exo 400 kaskim bugun elime gecti.
Kask gayet guzel yanak pedleri oldukca guzel. genel olarak kaski begendim.
Bu konuyu acma amacim :
bu kaskta ki vizor kesinlikle bugu yapmiyor.isterseniz yaklasin ve dibinden ufleyin.
Kotu bir tarafi ise kaski kafaniza taktiginizda yanak pedleri ve ustte ki pedler sizi kavrarken ust sag ve sol da parmak genisliginde ve parmak uzunlugunde pedsiz bir alan var . o bolge basinizi rahatsiz ediyor sert geliyor. bunu dikkat ediniz . Bu konforu bozuyor acikcasi.

fiyatinida sorucak olursaniz motomax da indirim vardi 339 filan normal fiyati sanirim . ben 99 a aldim . indirim devam etmekte...

Iyi surusler:rendeer:

Benimkinde ped var :silent: bir tek kulak bölgesinde ped yok, sanırım kulaklık koyulabilmesi için boş bırakmışlar. Birde içini komple çıkarabilirsin, çıt çıtla kolaylıkla takılabiliyor, makinaya attığımda pırıl pırıl :)

Ben kendime exo 750, hanıma da 400 modelini aldım. İkimiz de kasklardan memnunuz, fakat maalesef dün yağmurda benim cam baya buğu yaptı :(
Ben uzun yolda mutlaka kulak tıkacı kullanırım, hanım da hep müzik dinler. İkimiz de rahatsız olmuyoruz.

Benimkinde ped var :silent: bir tek kulak bölgesinde ped yok, sanırım kulaklık koyulabilmesi için boş bırakmışlar. Birde içini komple çıkarabilirsin, çıt çıtla kolaylıkla takılabiliyor, makinaya attığımda pırıl pırıl :)

evet sanirim kulaklik koymak icin orada yer var fakat oradan bahsetmiyorum. Kaskin bedenini belirten bir kagit gibi bisi var . M L S XS filan yazan iste tam onun oldugu kisim bombos ped filan yok benimkinde sadece icindeki kopuk gozukmesin diye diger pedlere bagli bir siyah ince tabaka var. ayni sekilde bu dedigim olay sag ve soldada ayni .

benimkini tam modeli SCORPION EXO-400 DMZ...
sizinki SCORPION EXO-400 sonic olabilir mi ki ? yoksa bu uzantilar sadece renkleri mi belirliyor bilmiyorum .ama benimkinin icinde o kopuklere dokunabiecegimiz yerler var . nyse bi ara fotograf eklerim daha iyi olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar