Kasktan anlamayan bu kardeşinize yardım lütfen.

Ehliyetimi aldığım zaman Ninja 250R ye sahip olmak ilk hedefim. Ama tabi bunun yanında kask, mont, eldiven v.b bir çok şeye ihtiyacım var.

Ama öncelik olarak kask.
Kask ararken neye dikkat etmeli, hangi özelliklerin olmasına öncelik göstermeliyim.? Hangi markalar daha çok tercih edilir ?

Kapalı kask alıcam ve sizlerden önerilirinizi bekliyorum. Fiyat 300tl yi geçmese benim için süper olur :)

Biliyorum bu tür konular hep açılıyor , hep aynı şeyler yazılıyor ama sizden ricam bu seferlikte benim için bi tekrar ediverin :) Saygılar sevgiler :rendeer:

Selamlar,

Ben LS2 Bigone modelinden aldım 175 TL ye. Çok memnunum tavsiye ederim.

LS2 kaskini tavsiye ederim uluslarasi test sonuclarinda Nolan ile hemen hemen ayni sonuclari alan bir kask.

arkadaşlar nolan ve airoh markaları iyi kaliteli kaskın ucuzuna gidipte sakata gelmeyin airoh birazdaha nolandan uygun fakat kalitesi çok iyi ben 5 sene önce çene açılır güneş gözlüklü aldım halen kullanıyorum kaç kere düştüm kaç kere elimden yada motorumun üstünden düşürdüm hatırlamıyorum fakat güneş gözlügü bile bozulmadı ve sapa saglam .bu yüzden kaskınız kaliteli olsun hatta durumun varsa dahada iyi markalarda almanı öneririm

Merhaba arkadaşım, Ben nolan n 62 kullanıyorum. şiddetle tavsiye ederim. Özellikle kışın da motosiklet kullanmayı planlıyorsan kaskında buğu camı ve çenelik mutlaka olması gerekiyor. Yoksa sürekli buğularak görüşünü kısıtlayan bir cam ve çenenden gelen buz gibi havayla boğuşursun. N 62'de bunların hepsi mevcut. Ayrıca fiyat-performans özelliklerini araştırırsan n 62 nin ön plana çıktığını göreceksin. Güvenlik açısından birşey söylemiyorum, sonuçta gerekli darbe testlerinden geçmiş bir kask...:cat: n 62 fiyatları 120-160 euro arasında

Fiyatı ve kalitesi uygun bi kask gördüğümde hemen alasım takasım geliyor ama daha ortada motor yok ki :)

Söyledikleriniz aklımda olucak kask seçerken. Teşekkür ederim :rendeer:

AGV markasını öneririm gayet sağlam ve güzel kaskları var

Bende Vemar kaskını kullanıyorum oldukça güzel ve içeri az ses alıyor. :)

NZI ne kadar iyi bir markadır ?

bildigim kadariyla cin mali bir kask. ama cin mallarinin iyisindendir diyorlar. fiyatlari motomaxta 1000 den 200 e filan dusuyor. ama genelde cogu cin mallarini denediklerinde ikiye ayriliyor. fakat ici gercekten konforlu kendim denedim . sonuc bnce o kadr para verip riske atilmaz. bilindik kaliteli markalar iyidr. ls2 yada scorpion yada nolan filan fln. bu arada ls2 kombat guzeldir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar