Uzaylılar 120 Türk'ü kaçırdı

Uzaylılar bu sayfayı ele mi geçirdi.

• Sayfayı görebiliyorsanız burayı,

Oy: 11 73.3%
  • Göremiyorsanız burayı işaretleyin.

Oy: 4 26.7%

• Kullanılan toplam oy
    15
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben ana gemi gördüm, puro gibi silindir şeklindeydi ,ışık rengini unuttum. Didim'de denizin 700-800 mt üstündeydi, 15 dk. falan izledik, yanımda 5 de şahidim var.

eee ne oldu hocam sıcak temasa girmedınız mi? 5 kişi ne yapıyordunuz o tepede?:cherry: uzaylıları mı bekliyodunuz?

Kafalar kıyaktı biraz canımız sıkıldı Disco'ya gittik ,bıraktık ana gemiyi:mrgreen:

Kafalar kıyaktı biraz canımız sıkıldı Disco'ya gittik ,bıraktık ana gemiyi:mrgreen:

disconun lazer ışıklarıdır onlar ben ınanmıyorum bu uzaylılara. bide kafalar güzelse herşey görmek mümkün bende arkadaşımı bi gün doberman köpeği olarak görmüştüm ama hiç bir şeyi uzaylılara bağlamıyorum:queen::queen:

Meteoroloji balonu olsa yuvarlak bişey olur, silindir şeklinde olunca bir anlam verememiştim ,nesne tanımlanamadığından ufo dedik çıktık işte, inanan inanır.:)

Aynı Türkçe'deki gibidir: mother ship

Mother ship ufo, ufo mother ship vs diyebilirsin arama yaparken

Son düzenleme:
Son düzenleme:
geçenlerde TUZAK tan aradılar beni yokmuş böyle bişi(TUZAK türkiye uzay araştırmaları kurumu)

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
aşağıdaki yazı, bu ufo muhabbetini her duyduğumda aklıma gelir. bazı kısımları için şimdiden özür dilerim. ama eğlenceli bir yazıdır, paylaşmak istedim. buyrun...

-------------

Bu yazıda U.F.O. fenomeninin ne olduğunu inceleyeceğiz.
Önce U.F.O. ne demektir ona bakalım.
U.F.O. gavurca "Undefined Fucking Objects" kelimelerinin baş harflerinden
meydana gelmiştir.
Türkçe anlamı ise "Koduğumun Uçan Şeyleri". Türkçesini kısaltırsak "K.U.Ş." Ama Türkçe ‘de K.U.Ş. bildiğimiz kus anlamına geldiğinden ve moda olmadığından biz gavurcasını, yani U.F.O.'yu kullanacağız. UFO adından da anlaşıldığı gibi ne idüğü belirsiz uçan şeyler demektir. Yani biseyin UFO olabilmesi için önce uçması ve ne idüğü belirsiz olması şarttır. Mesela uçaklar UFO değildir, çünkü ne oldukları bellidir. Bülent Ersoy da UFO değildir. Ne idüğü belirsiz olmasına rağmen uçamadığından UFO olamaz. Yani illaki uçacak ve ne olduğu belli olmayacak! Dünyada yapılan UFO ihbarlarının %95'nin kus sürüsü, balon, uçak, bulut v.s. gibi normal şeylerdir. %5'lik kısım ise muammalarla doludur. Bizi de ilgilendiren iste bu %5lik kısımdır.

TANRILARIN ARABALARI:
UFO’cuların kutsal kitaplarından biri. Erik Von Daniken adında bir uyanık tarafından yazılmıştır. Bu kitapta Erik Von Daniken (ona kısaca Erik diyebiliriz) çok eski zamanlardan beri uzaylıların dünyaya geldiğini arkeolojik buluntularla ispat etmeye çalışmaktadır. Mesela Mısırdaki piramitleri uzaylılar yapmıştır. Sadece piramitler değil Cin Seddi, Maya ve Inka şehirleri, And dağlarının tepesindeki devasa resimler, İngiltere’deki Stonehenge (Peri Bacaları, Pamukkaledeki Travestiler (bazıları traventen de der ), v.s. v.s.
Bunların hepsini uzaylılar yapmışlardır. Uzaylıların başka isi gücü olmadığından dünyaya gelip taştan topraktan şeyler yapmaktadırlar. Simdi Eriğin iddialarını ayrıntılı biçimde inceleyelim:

Piramitlerden Örnekler

Eriğin İddiası: Mısır piramitleri milyonlarca tas bloğun üst üste konmasıyla yapılmışlardır. Bu kadar taşı düzgünce kesip piramit yapmak insanların isi olamaz. Uzaylılar bu taşları lazerle kesmişler ve üst üste dizmişlerdir. Doğrusu: Eğer piramitleri Eriğin iddia ettiği gibi uzaylılar yapmış olsaydı, piramidin inşaatı birkaç hafta ancak sürerdi, fakat ortalama 30 yıl sürmüştür. Demek ki uzaylılar çalışmak yerine dötlerini devirip yatmışlardır. Oysa bu taşları binlerce amele çok uzaklarındaki taşocaklarından anaları ağlayarak çıkarmış, yontmuş, taşımış ve üst üste koymuşlardır.

Eriğin İddiası: Piramitlerin taban alanının yüksekliğiyle toplamının 120.000.000'la çarpımı dünyanın güneşle olan uzaklığını vermektedir. Bunu o zamanın adamları nereden bilecek? Bunu ancak uzaylılar bilir.
Doğrusu: Ulaşmak istediğiniz bir sayıya çeşitli denklemler kullanarak ulaşabilirsiniz. Mesela Bülent Mersoyun'un dötünün yarıçapının karesinin memelerinin yüksekliğine bölümünün 100.000.000'la çarpımı da dünyayla güneş arasındaki mesafeyi verir. Bülent'in dötünü de mi uzaylılar yaptı?

Eriğin İddiası: Maya, Aztek, Inka gibi eski Amerikan medeniyetlerini uzaylılar kurmuşlardır. Onların da binaları piramit seklindedir. Sirius yıldızını da biliyorlardı. Bunlar çok mükemmel takvimler yapmışlardı. Ve muazzam bir medeniyet kurmuşlardı. Uzaylılar yardim etmese NAH yaparlardı.
Doğrusu: Uzaylılarda piramit saplantısı var herhalde. O piramitlerde rahipleri tanrilara binlerce insani kurban ediyorlardı. Sirius yıldızını tabii biliyorlardı, çünkü göğe bakan herkes bilebilir (Sirius nedense UFOcuların en sevdiği yıldızdır, nerden öğrendilerse). Tarım toplumu olduklarından iyi bir takvim geliştirmişlerdi. Eski Amerikan medeniyetleri çok gelişmiş oldukları halde tekerleği bilmiyorlardı. Demek ki uzaylılar da bilmiyordu. Ama uzay gemileri tekerlek seklinde. Allah Allah!

Eriğin İddiası: And dağlarının tepesinde bulunan Nazka'daki devasa kertenkele, kus, yılan resimleri uzaylıların yollarını bulabilmeleri için yapılmış şekillerdir. Bunlar yerden bakıldığında hiçbir anlamı yoktur. Bunların tadına varmak için havadan bakmak lazımdır. İnsanlar böyle şeyleri niye yapsınlar ki, böyle salak şeyleri ancak uzaylılar yapar.
Doğrusu: Uzaylıların radarı falan yok herhalde. Koskoca uzayda nasıl dolaşıyorlar da, dünyada kayboluyorlar. Bu resimlerin niye yapıldığını arkeologlar hala araştırıyorlar. Bulana bizden bir adet kesmeşeker.

Eriğin İddiası: Mağaralardaki ve tapınaklardaki astronot ve uzay gemisi resimleri ilkel insanların uzaylıları gördüğünün en kesin kanıtıdır.
Doğrusu: Bu resimler her anlama gelebilecek resimlerdir. Mesela mağara duvarındaki koca kafalı adam resmi astronotu temsil etmektedir. Buna sebep çizenin beceriksizliği değil uzaylıların dünyaya gelmeleridir. Yine tapınaklardaki kargacık-burgacık adam resimleri de uzay gemisine binmiş uzaylı resimleridir. Resimlere dikkatli bakınca adamın uzay gemisine değil tombul bir
hatuna binmiş olduğu görülür.

Eriğin İddiası: İnsanları uzaylılar imal etmişlerdir. Uzaylılar maymunları genetik işlemlerden geçirerek insan haline getirmişlerdir. İnşanlar aslında uzaydan
gelenlerin torunlarıdır. İnsanlar gerizekalı yaratıklarken onların genlerini değiştirerek evrimlerini hızlandırmış ve modern insani yaratmışlardır. İnsanlar uzaylılar gelmeden önce kendi kendilerine evrim geçirip bu hale gelmişlerdir. Cennet uzayda bir gezegendir. Adem ve Havva aslında uzaylıdır. Sirius yıldızının bir gezegeninde yasayan atalarımız bu gezegenin yok olması üzerine bu dünyaya
gelmişler ve kendilerini dünyanın şartlarına uydurmuşlardır.
Doğrusu: Erik, bu mevzuuda tam anlamıyla sıçmıştır. Yukarıda görülen ve birbiriyle anormal şekilde çelişen bu fikirlerin hepsi Eriğin iddialarıdır. Uzaylılar
insan yaratmak için maymun yerine sığırları seçselerdi acaba neye benzeyecektik. Niye elin gezegeninde insani yaratıyorlar? Başka isleri mi yok? insanların nasıl yasadığından onlara ne? Madem geliyorlar o zaman neden
piramit gibi hiç bir ise yaramayan şeyler yapıyorlar? Nil taşınca bir sürü insan ölüyor. Piramit yapacağına, o taslarla set, baraj falan yapsalar ya. Böyle şeyler
yapmazlar, niye? Çünkü evrensel kanunlara (?!) göre gezegenlerdeki medeniyete müdahale etmek yasak. Madem yasak ne diye gelip piramit, kus resmi, heykel falan yapıyorlar? Neden insanların genleriyle oynuyorlar? Hade ulen!!!

-----------------------------
alıntı : internetteki onlarca site

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
arkadaşlar!
uzaylılar vardır, ben gördüm

24506973.jpg

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Bu arkadas ara tür dedigimiz cinsten.
Ne uzayli, ne dunyali.:p

adaptasyona uğramış bir tür