Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Aleyküm selam, hayırlı kandiller.
1,83 ve 95 kiloyum. YBR altımda minicik kalırken, CBF'de gayet rahatım.

Kutunun üstünde "Not: Su" yazıyor. Ne yalan söyleyim içinde su var zannetmiştim ilk gördüğüm anda :) Alarm için güzel yer seçmişsin :cat:

vaybe ismail hocam bizim boy ve kilo gramı gramına aynı:mrgreen:aslında cbf için bu kilo ve boy ideal ama 3 kişiden 2'si tam sana göre dese bile 1'i bu motor sana küçük diyodu bana:mrgreen:

Cevaplar için saolun arkadaşlar içimi ferahlattınız.Muhtemelen yaz sonunda aranıza katılacağım.Şuan maddi problemi çözmek için çabalıyorum..

jr. niye sattı yahu, ne oldu nereye gitti millet :D murat nerelerdesin kuleler bizi bekler :D

ekmel hoca burdayız burdayız sıkıntı yok :):queen::wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:12 ----------

Neyin eksik olduğunu herkes iyi biliyor.:queen:

Fazla kasılan bir yönetmelik içindeyiz.:queen:

ahhhh ahhhhh ahhhhh heryerde aynı değil mi işte......

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:19 ----------

Merhaba Ferhat;
Hangi honda servisinden aldın bu stikır fiyatlarını? Çok uygun geldi.
Benim deponun üstündeki sağ taraftaki honda logosunun kenarı hafiften kalkmaya başlamış, durduk yere niye böyle oldu anlamadım? Depo üstü çanta kullandığım için mi oldu acaba :silent:

SJ sınıfı veya üstü olduktan sonra hepsinide kullanabilirsin. Castrol 10w50 SJ sınıfı ve gayet kaliteli bir yağ.
Buna ek olarak Mobil1 15w50(SJ) ve Motul 15w50 (SL) sınıfı yağlardanda kullanabilirsin. Motul daha yeni teknoloji ama birbirlerinden çok üstünlükleri olacağını zannetmiyorum şahsen.

Selamlar metaneko :) Özlettin kendini yahu.
Jr. satmadı motoru yahu, sahibindene bi ilan koydu eğer satılırsa satacak, büyütecek yoksa kullanmaya devam edecek sanırım.

Mete'yi 6 ay çizdiler :pale: Murat buralardaydı ama ses soluk çıkmıyor bi özel mesaj göndermiştim 1 ayı geçti hala okuyamadı sanırım :cherry:

Murat duy sesimi birader : http://www.motosiklet.net/forum/private.php :cherry:

hacım duydum duydum :queen::queen::) kusura bakma malüm manisadayım pek giremiyorum girsemde yazamıyorum hemde iş değişikliği var yeni düzen falan filan derkene ancak nasip oldu agamm hemen cevaplıyorum :):):wiinkk::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:22 ----------

yani kısacası cbf150 fighthawk ın kırmızı beyaz renklisi ve siyah jantlısı Türkiye de yok diyorsunuz oysa ki çok hoşuma gitmişti.

ahhhh ahhhh hastayım dostum o renk kombinasyonuna varya ahh çökelek honda vicdansız honda getirsene işte demi tövbe tövbe:):):queen::salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:33 ----------

olabilir rolentide de tıslıyor benim..
çapraz denemesi yapmak lazım :)

rialli nasıl sağlam bir site mi.
gerçi ben sanal kart kullanıyorum (limitini kendin arttır olayı)
almışken 4-5 tane filtre alayım ..
yağ da varmı orada olmadı yağıda stok yapmak lazım.
yeni bir mondial aldım çarşı pazar işleri için :) ona göre orda bir çok şey mevcut :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:42 ----------

ön mü arka balata mı ?
bir kaışıklık var sanırım bu fotoğraftaki disk fren balatası için.
senin kampana yapan fren balatan olması lazım tabi motorun cbf ise
:)
aydoğan ın dediğği gibi kullanım tarzı etkiliyor ömrünü
ama bir de şu duurm var kullanmama durumu da ömrünü bitiriyor. mesela 2007 model benim motor 2009 da 7000 de idi yatmaktan balata taş olmuş :)
ben biraz daha pahalı bir şey tercih ettim stopi ye kalkıyor artık :)
(lucas) :rendeer:

üstad izmirde nerdedir bu lucas balatalarımız nasıl temin ederiz:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:38 ----------

Sürat felakettir :p

Bakın ne buldum, singapurlu elemanlardan biri Leo Vince egsoz takmış :
leo11.jpg

aynen katılıyorum sağdan sağdan gidek biz dedeler gibin:queen::queen::) eksozda çok tatlı durmuş valla yakışmış ama ses nasıl:silent::)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:46 ----------

vaybe ismail hocam bizim boy ve kilo gramı gramına aynı:mrgreen:aslında cbf için bu kilo ve boy ideal ama 3 kişiden 2'si tam sana göre dese bile 1'i bu motor sana küçük diyodu bana:mrgreen:

mücahit hani almıyormusun tekrardan cbfe :):):wiinkk:

izmirde lucas ve ebc yi temin edebileceğin mca motor var karataş da şahin ustam var orda servis ile yaşadığım bir çok sıkıntıyı aştım. şahin ustayı tanırsın zaten stunt yapar .. hani şu pistte gösteri yapan kişidir. ön fren ve amortisör üzerine de adam yoktur izmir çukurunda. malum stunda en önemli olay bunlar..

bu elciklerden bende var cihandan almıştım fakat montajı biraz uğraş gerektiren bi olay bu sadece plastik ruzgarı engeller başka bir fonksiyonu yok...

ön sperlikte olan ruzgarlıkta elle yapılabiliri hemde istediğin şekli veririsin daha hoi durur..

Son düzenleme:
bu elciklerden bende var cihandan almıştım fakat montajı biraz uğraş gerektiren bi olay bu sadece plastik ruzgarı engeller başka bir fonksiyonu yok...

ön sperlikte olan ruzgarlıkta elle yapılabiliri hemde istediğin şekli veririsin daha hoi durur..

oo mücahit sen buralarda mıydın? bi ara telefonun sürekli kapalıydı. dedim acep bişi mi oldu.burada olmana sevindim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:38 ----------

İsmail abi sen bilirsin;

29122007076smallmk5hp1.jpg

bu göstergede honda yazısının bulunduğu yer var ya, o honda yazısı ve oradaki cam göstergenin elektrik aksamından ayrı olarak çıkıyo mu, yoksa o kısım sabit mi? o honda yazısının olduğu yere kendim bişiler yazabilirim belki :) ya da resim falan koyabilirim. Ozalitci arkadaşlarım var, hallederler sanırım.

İsmail abi sen bilirsin;

29122007076smallmk5hp1.jpg

bu göstergede honda yazısının bulunduğu yer var ya, o honda yazısı ve oradaki cam göstergenin elektrik aksamından ayrı olarak çıkıyo mu, yoksa o kısım sabit mi? o honda yazısının olduğu yere kendim bişiler yazabilirim belki :) ya da resim falan koyabilirim. Ozalitci arkadaşlarım var, hallederler sanırım.

Erdi;
Her ne kadar bizim gösterge panellerinde devir saati olmasa da aşağıdaki resimlerden anladığım kadarıyla aynen bahsettiğin gibi iç kısım komple çıkabiliyor.

Gerisi hayal gücüne kalmış:
(Bu resimleri ekliyorum ama eski sayfaları okumayan arkadaşlar " bu devir saatli paneli nereden temin ederim" diye soracaklar :) )
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

adam direkt led leri döşemiş. bende aydınlatmalarını beyaz yapmıştım ama bu kadar dağırmadım sadece panelin arkasından ampulleri çekmiştim.

aynen aradığım buydu güzel abim, aklımda güzel şeyler var, abi peki ön amortisör borusu kalın boruyu siyaha boyayıp, üzerine gri bir honda yazısı??nasıl olur sence;)

16.jpg

gözünde canlandırabilmek için kolaylık sağlayayım dedim :)

Son düzenleme:
aynen aradığım buydu güzel abim, aklımda güzel şeyler var, abi peki ön amortisör borusu kalın boruyu siyaha boyayıp, üzerine gri bir honda yazısı??nasıl olur sence;)

gözünde canlandırabilmek için kolaylık sağlayayım dedim :)

Bu konularda, bizim görüşlerden ziyade, kişisel zevk daha çok önemli.
Bana kalırsa güzel olmuş yakışmış.

Birde Cihan'ın motoruydu sanırım, şöyle bir logo sticker yapıştırmışlardı. Bu da bir fikir olabilir.

1528.jpg

ama gri üzerinde pek okunmuyor siyah olsa daha iyi olur. boyadan ziyade siyah sticker kaplasak hem söktüğümüzde yine gri olur?

evet ben de ilk öyle düşünmüştüm de ne bilim böyle bi deneyesim geldi, ama sanırım gri üzerine siyah sticker daha mantıklı

hatta karbon görünümlü stiker var aslında onunla ön çamurluğu zincir korumayı ve yan gri kapaklarda boyasız olan siyah kısımı kaplasak süper olur . temiz ve parlak durur..

hatta karbon görünümlü stiker var aslında onunla ön çamurluğu zincir korumayı ve yan gri kapaklarda boyasız olan siyah kısımı kaplasak süper olur . temiz ve parlak durur..

Güzel fikir. Denemek lazım.

Amortisör borusunun siyah halini merak eden arkadaşlar için, Hongkonglu elemanlardan konu ile alakalı resimler :)

002.jpg

003.jpg

001.jpg

004.jpg

005.jpg

006.jpg

arkadaşlar bilginiz olsun diye yazıyorum bizim bi arkadaş istanbulda tencere fabrikasında motorunun eksozunu boyatmış ama teflonla karbon fiber gibi duruyor o kadar güzelki anlatamam çok hoş orjinal gibi duruyor resmini çekebilirsem koyarım.

çok iyi bir kaplama sistemidir bu. bende silah kapnadığını gördüm atma yapmıyor çizilmiyor kolay kolay..
bende bir sprey aldım 600 dereceye kadar dayanıklı olanından egsozu bir boyuyacam da zaman bulamadım sökmek için aslında üzerinde ki koruma sacını sökmek zor 3 yıllık bir ısınmaya da bağlı bir sıkışma söz konusu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 ----------

modifiye egsoz takan varmı hiç?
şu anes de 150 ye satılan egsoz var gördünüzmü normal sayfasında ilanı yok ama sahibinden de var.ne düşünürsünüz?
arada ses de çıkarabilirz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar