- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İlk önce s.a diyerek söze girmek isterim.:rendeer:Ben motor almak istiyorum suan lise 4 de geçtim lise 4 giderken ehliyetimi alacam (tabi allah nasip kısmet ederse..):wiinkk: sonra liseyi bitirene kadar motor almak için azda olsa para biriktirmişliğim olur.:cat:Ben pc öğretmenliği okumak istiyorum tabikide üniversite sınavına çalışıyom kazancağıma eminim(İnşllah):cherry:üniversiteyi kazandıtan sonra 4 yıl üniversite okuyacaz bu 4 yıl içinde ben baya para biriktiririm çünkü 3 ay tatillerde çalışırım..:cat:Üniversiteyi bitirdikten sonra baya bir para birikimim olmuş olacak.(Yaklaşık böle 5.000 ytl felan)Allahın izni ile 1-2 sene atanmayı beklerken biraz daha çalışırım ve allahım sana şükürler olsun yaklaşık 10,000 ytl param olmş olacak....:cat:
İşte arkadaşlar planım böle nediyonuz....Sizce cok mu geç erken yaşta almalımıyım...Ama motora ilk başlangıcım olmuş olacak ilk motorum ne olmalı sizce bundan 5 sene sonra...
Okuduğunuz için teşekkür ederim olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum..:rendeer:
İşte arkadaşlar planım böle nediyonuz....Sizce cok mu geç erken yaşta almalımıyım...Ama motora ilk başlangıcım olmuş olacak ilk motorum ne olmalı sizce bundan 5 sene sonra...
Okuduğunuz için teşekkür ederim olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum..:rendeer: