zincire ne oluyor ?

yaklasik 1 hafta once motosikletimi(cbr125) servisine bakim icin verdim . aldim ve eve gelirken zincirden sesler geliyordu.Neyse 1 hafta kadar sonra tekrar bindigimde zincirin bazi kisimlarinin toplanmis oldugunu gordum .biraz kullanmadigimdan oyle kalmistir dedim ve temizleyip yaglayip biraz tur attim ama yine ayniydi.zincirimin oynar yerlerinin bazilari suan oynamiyor.:pale:zincirim gergin durumda ve ses yapiyor sizce nedendir ve nasil bu durumu cozebilirm? elime baya ugrastim ama oynamiyor.

çok gergin olması zincirin rahat dönmesini engelliyor olabilir.
1-2 cm esnemesi gerekir normalde.

bildiyim en iyi çözüm yeni bir zincir alman. gergi hataları bu duruma sebep oluyor.

bildiyim en iyi çözüm yeni bir zincir alman. gergi hataları bu duruma sebep oluyor.

bencede mecbur alicam gibi ama bakima verdgimde bisi yoktu aldiktan sonra oldu. bakimada 1 hafta once vermistim. motorum 2006 model. surekli bakimini servsiine yaptirdigim icin garanti kapsamina filan girer mi ki

garanti kapsamına girmez motorun bakımları yapılırken motorun başından ayrılmamanı öneririm.
motorunun kilometresi kaç belki faydalı ömrünü tamamlamıştır. belkide bir katakülliye gelmiştir.
yeni zinciri alırken servis usta yada çırak almasın, kendin git al altenetifler 1 honda servisinden orijinal zincir 2 çek malı kaliteli zincir. 3 çin meşeli ama kaliteli zincir. ne aldığını bilirsin.
kendim alsam orijinal e fazla para bayılmadan ama fiyatınıda öğrenip. çek malı kaliteli bir zincir alırdım.
her halükarda eyer kendin takacaksan zincir boyunu göz kararı ( kafana göre ) değil zincir bakla sayısına göre takman. eyer serviste de saymadan yaparsalar motoru oradan uzaklaştır. bilen bir yere götür.

garanti kapsamına girmez motorun bakımları yapılırken motorun başından ayrılmamanı öneririm.
motorunun kilometresi kaç belki faydalı ömrünü tamamlamıştır. belkide bir katakülliye gelmiştir.
yeni zinciri alırken servis usta yada çırak almasın, kendin git al altenetifler 1 honda servisinden orijinal zincir 2 çek malı kaliteli zincir. 3 çin meşeli ama kaliteli zincir. ne aldığını bilirsin.
kendim alsam orijinal e fazla para bayılmadan ama fiyatınıda öğrenip. çek malı kaliteli bir zincir alırdım.
her halükarda eyer kendin takacaksan zincir boyunu göz kararı ( kafana göre ) değil zincir bakla sayısına göre takman. eyer serviste de saymadan yaparsalar motoru oradan uzaklaştır. bilen bir yere götür.

tmmdr tesekkur ettim . bu hafta icinde arastirir ve alirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar