Aydoğan yere paralel derken.:silent:
Ok işareti aşağı doğrumu.
ben hiç musluğu ellemem. hiçbir motorumda da ellemdim. askeri sistem çalışırım gestay h,ikayesi yola çıkıyorsan benzin alıcaksın.
kaldı ki depo temizliği yaptım bir gün içinden 1 litreye yakın su çıktı bence deponun dibini kullanmayın. 5 lira için değmez.
depoyu ters çevirdim. sabaha kadar bıraktım sonra içine su tuttum çalkaladım çalkaladım. içinde ne pislik çıktı inanamazsın. aldığımız yakıtlardan oluyor. birde makina 3 yaşında bir,ikim yapmış.
sonra kurumaya bıraktım.. sonra montaj...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:43 ----------
asıl depo kapağının yanında yani kapak açıldığında görüne bir tahliye deliği var ona dikkat etmek lazım o tıkanırsa kapağın içine alınan su direkt depoya.
benim su olayı şehir dışında aldğım yakıttan oldu.
depo daki benzin aksam eve geldiğim zaman dinlenince dibe çöken su ile boğulmalar yaşadı. o deönemde ne buji kalmıştı ne de karburatör ayarı... depoyu kendim halletmiştim ama karburatör ile sübab ayarı için servise gitmiştim.
depo ile ilgisi yok alttan civatayı söküp depo içine giren parçayla birlikte komple değiştiBenzin musluğu sadece ayrı değişen birsey değil mi depo ile birlikte değişmez?
Geçmiş olsun abi garantiden değişmesi güzel, acaba garanti harici bu musluğun fiyatı ne kadarmış öğrenebildinmi?
CBF150'lerde Hıdır'ında söylediği gibibenzin musluğu kronik bir arıza sanırım.
Hala denemeyen varsa bir an önce denesin bence yoksa yolda kalmak can sıkıcı oluyor.
Benzin musluğunu yer ile paralel şekle alıp kapattıktan sonra, 1-2 km. gidince motorun stop etmesi lazım. Eğer stop etmeden devam ediyorsa musluk arızalı demektir.
ben hiç musluğu ellemem. hiçbir motorumda da ellemdim. askeri sistem çalışırım gestay h,ikayesi yola çıkıyorsan benzin alıcaksın.
kaldı ki depo temizliği yaptım bir gün içinden 1 litreye yakın su çıktı bence deponun dibini kullanmayın. 5 lira için değmez.
Deponun sistemi nasilki nasil oluyorda deponun dibini kullanmıyor deponun altı huni şeklide değilm mi? zaten normal kullanımda direk dibinden girmiyor mu?
ismail, debriyaj müşürüm arızalandı vitesde iken çalışmıyor motor bulamadım burada, rialli de varmı o zımbırtıdan? baktım ama bulamadım, aslında o müşürün neye benzediğini de bilmediğim için nereye bakacağımı da bilmiyorum![]()
Bugün lastik havalarına bakıyım dedim baya düşük çıktı. Normal seviyeye getirdim kılavuzdakine bakarak fakat sizler hangi değerlerde kullanıyorsunuz bide ben genelde artçı ile geziyorum kitapta ön 25 arka 33 olarak yazıyor doğrudur heralde bu değerler.