Cbf 500'üme orta sehpa yaptırdım

Adana İl Temsilcisi
uzun süredir,2.el bir orta sehpa arıyordum.benim gibi uzun süre arayıpta bulamayan arkadaşlarıma yardımcı olmak adına,bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim.İSTANBUL'dan sevgili Sinan Aksu kardeşimizin önerisi ile,SAKARYA'dan ali ustaya ulaştım.kendisinin esas mesleği oto egzoz.ancak araştırmacı yapısı ile,hem araçlarda,hem motorlarda çalışmaları var.
http://www.pirlantaegsoz.com/index.php
Adres : Tel/Fax : 0-264-274 66 76
Cep tel : 0-507-331 91 41 - 0-536-248 29 30
Tuzla Mah.Zirai Aletler San.Sitesi 1275.Sk.No:34 SAKARYA
Msn : [email protected]

orjinali 400-450 TL.gibi fiyatlara satılan bu orta sehpayı,çok daha ekonomik fiyata bana,kendi el emeği,göz nuru ile imal etti.üstelik orjinalinin tıpatıp aynısı olarak.tanışmama sebep olan sevgili arkadaşım Sinan Aksu'yave Ali Ustama buradan çok teşekkür ediyorum.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allahın adamı hayırlı olsun..:)

abi harika bişey yaw bu... bende el yapımı bir eğzost arıyordumm.. kartal daki malum ustayı istanbulda yaşayan herkes vbilir uçmuş.. hemen kaydetim bi egzost fiyatı alayım...

Adana İl Temsilcisi
Teşekkürler arkadaşlar.diğer arkadaşlarıma fikir verebildiysem ne mutlu bana.

Bora abi,
İyi günlerde kullan, çok şık olmuş. Ustamında ellerine sağlık
:cat:

Yav bu Sinan heryerde kerkeze bir faydası nasil bir insandır :) Hayırlı olsun orta sehpan cok güzel olmuş. İyi günlerde kullan.

Adana İl Temsilcisi
teşekkürler arkadaşlar.
sinan kardeşim,iyiliksever bir dost,motorcu.:rendeer:

Motosikleti
750x
Sağolun dostlar sağolun. Herkeze elimden geldiğince yardımcı olurum her konuda.
Hepinize kucak dolusu sevgiler. :rendeer:

adanalı abim, güle güle kullan gayet şık duruyor...
takipten uzak kaldım sanırım sende en son gsr 600 yokmu idi:silent:

bu arada sinan hocam saygılar birşeye ihtiyacım olduğunda ilk sana geleceğim:)emeğine sağlık...

Adana İl Temsilcisi
takipten uzak kaldım sanırım sende en son gsr 600 yokmu idi.

kardeş teşekkürler.evet gsr 600'üm vardı.ancak ekonomik sebeplerden dolayı,onu elden çıkartmak zorunda kaldım.sağlık olsun,bu da çok temiz,cbf 500'le de mutluyum.

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
takipten uzak kaldım sanırım sende en son gsr 600 yokmu idi:silent:

bu arada sinan hocam saygılar birşeye ihtiyacım olduğunda ilk sana geleceğim:)emeğine sağlık...

Hop hoop.. Teker teker gelin :queen:

Bora kardeş hayırlı olsun, böyle topicler altın değerindedir :cat: Fikre verenede uygulayanada teşekkürler :rendeer:

Çok orijinal bir çalışma olmuş.Ustanın eline emeğine sağlık.Paylaşım için teşekkürler.

kardeş teşekkürler.evet gsr 600'üm vardı.ancak ekonomik sebeplerden dolayı,onu elden çıkartmak zorunda kaldım.sağlık olsun,bu da çok temiz,cbf 500'le de mutluyum.

hayırlısı olsun abi, cbf 500 de kral motordur.memnun olmayanı duymadım.güle güle bin:)

abi 1. fotoğrafda arkada garaj gibi bir yer var yağlar filan var içinde acaba orasını sen mi yaptın benim oturduğum apartmanın altıda böyle boş sadece direkler var motorumu aldığımda bende böyle birşey düşünüyorum

Adana İl Temsilcisi
abi 1. fotoğrafda arkada garaj gibi bir yer var yağlar filan var içinde acaba orasını sen mi yaptın benim oturduğum apartmanın altıda böyle boş sadece direkler var motorumu aldığımda bende böyle birşey düşünüyorum

evet emre,orası motorumun garajı.ben yaptırdım.dediğin gibi apartman altındaki bir boşluğu değerlendirdik.motorla ilgili bütün eşyalarımı oraya koydum.çok işime yarıyor.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar