Acemiden Selamlar

Bir gün yolda yürürken bir tane motorun arkasında "satılık 800 tl" yazısını gördüm o an motor aşkım tekrardan alevlendi :)
Hemen gittim o gazla sürücü kursuna yazıldım bi tane güzel ybr 125 buldum Allahtan bi aksilik olmazsa eylüle ayaklarım yerden kesiliyor.
Geçmişte kafama bi tane motor geçirmişliğim var o yüzden biraz endişeliyim ama allah sonumuzu hayır etsin artık gemileri yaktım :)
Bi acemi olaraktan her türlü tavsiyelerinize açığım.
Siteyi uzun zamandır inceliyordum, samimi buldum üye oldum.
Saygılar...

Bir gün yolda yürürken bir tane motorun arkasında "satılık 800 tl" yazısını gördüm o an motor aşkım tekrardan alevlendi :)
Hemen gittim o gazla sürücü kursuna yazıldım bi tane güzel ybr 125 buldum Allahtan bi aksilik olmazsa eylüle ayaklarım yerden kesiliyor.
Geçmişte kafama bi tane motor geçirmişliğim var o yüzden biraz endişeliyim ama allah sonumuzu hayır etsin artık gemileri yaktım :)
Saygılar...

aramıza hoşgeldiniz. ben de yeni sayılırım bu forumda. forumumuz güzeldir. tecrübeli üyeler bayağı var. ve her çeşit motor hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.Umarım kısa sürede motorunuza sorunsuz kavuşursunuz.
iyi sürüşler.:)

Saygılar...
bence de samimi bir havası var forumun. motosiklet kültüründen kaynaklandığını düşünüyorum. ben de senin gibi motora yeni başlıycam inşallah. uzun zamandır aklımdan çıkaramıyorum, artık bi motosiklet almak zorundayım. Kime bahsettiysem almamamı söylüyor. istanbul trafiğinden tutunda, dikkatsiz sürücülere kadar kendilerince haklı bahaneleri var. Onlar da beni düşünüyor bişey diyemiyorum. gerçekten istanbulda motosiklete binmek delilikmidir? çok mu tehlikeli bi olay bu motosiklet? bu sevdaya hiç bulaşmasak daha iyi mi ederiz? veya düşünüldüğü kadar tehlikeli bir alet değilmi motosiklet? tecrubeli arkadaşlarımızın yazacakları bizler için çok önemli...

Fusy sağol kardeşim, inşallah.
Yiğit, tehlike yok değil tabi ama iyi koruma, çok dikkat, biraz efendilik ile minimuma indirgeyebiliyoruz neyse ki.

bence de samimi bir havası var forumun. motosiklet kültüründen kaynaklandığını düşünüyorum. ben de senin gibi motora yeni başlıycam inşallah. uzun zamandır aklımdan çıkaramıyorum, artık bi motosiklet almak zorundayım. Kime bahsettiysem almamamı söylüyor. istanbul trafiğinden tutunda, dikkatsiz sürücülere kadar kendilerince haklı bahaneleri var. Onlar da beni düşünüyor bişey diyemiyorum. gerçekten istanbulda motosiklete binmek delilikmidir? çok mu tehlikeli bi olay bu motosiklet? bu sevdaya hiç bulaşmasak daha iyi mi ederiz? veya düşünüldüğü kadar tehlikeli bir alet değilmi motosiklet? tecrubeli arkadaşlarımızın yazacakları bizler için çok önemli...
Forum hakkında söylenenlere kesinlikle katılıyorum, gerçekten herhangi bir sorun/sıkıntıda çok hızlı dönüşler alıyorum ben. İstanbul trafiğinde otomobilden çok daha rhat bir kullanımı var motosikletlerin,kesinlikle endişeniz olmasın:)

hoşgeldin.burda kimse motor alma delilik falan demez:p aksine herkes dikkat etmeni korumalı ehlıyetli ve kasklı dolaşmanı tavsiye eder.hiç durma atla motora aramıza katıl.yardımcı olmaya çalışırız:rendeer::rendeer:

slm arkadaşlar ben murat daha yeni cg aldım 2006 ama daha 1500 km de ben 870 kmde aldım motoru ve depo kılıfı arıyorum nasıl bulabilirim yardımcı olurmusunuz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar