Çok geçmiş olsun... Aynı makbuzdan bendede bir tane var arabayla yedim ve ödemedim..
Moglininde dediği gibi asgari ücretin yarısı kadar bir cezanın sadece hızlı gittiği için bir insana yazılamaz.. Ayrıca birde şöyle bir husus var benim makbuzumda Hız sınırını %30 dan fazla aşmak yazıyor.. Ben fren yaptım radarı görünce hızımı düşürebildiğim kadar düşürdüm fakat saniyeler içinde olduğu için 147 ile girmişim radara.. Polisle konuştuğumdada orada hız limitinin 50 km/h olduğunu ögrendim ve 55 -70 ile geçtiğim zaman 130 lirayı, 71 ile geçtiğimdede 270 lirayı kilitleyeceğini açık ve net olarak izah etti..
yani 71 le geçmekte aynı para, 220 ile geçmekte aynı para olduğu için yolumun geri kalan kısmını 140-180 km.h ile tamamladım..
Ve radarların koyulduğu yerlere dikkat ederseniz, tam bir tuzak olduğunun farkına varırsınız.. İstanbuldan çıktım çankırıya kadar sorun yok.. Tosyadan girişi yaptım, ve 9 saat boyunca 40-60-70 km. hızla gittim sivasa varana kadar.. Yollar rezalet, çalışmalar vardı, hele tokat tarafı tam bir faciaydı, neyse erzincana bir çıktım 9 saatin ardından Kaymak gibi yol

oh dedim sanırım geç kalmayacağımm.. Derkennn refahiye ilçesine 10 km. kala, anladımkii bize hiçbirşeyi bedava yedirmezlermiş