Scooter Motor kullananlar

ben yeni bir scooter motor almak istiyorum. ilk defa motorum olcak.yurtdışında ilk defa kullanmıştım .çok hoşuma gitti.gelir gelmezde motor aramaya başladım. 1500-2000 civarında verebilirim.Sıfır orta bir model almaktansa 2.el iyi bir motor almak daha iyi diye düşünüyorum.Bu konudaki arkadaşların fikirlerini almak isterim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

mondial 150 zc olabilir 0 2. el olarak da 1500-2000 liraya iyi bir alet activa falan alırsın temiz sorun yapmaz 4-5 bin liraya çıkman lazım güzel sorunsuz bir alet alman için yoksa 2 binliraya çin malı

Bende 150zc'yi tavsiye ederim. Yanlış hatırlamıyorsam 1690 tl sıfırı idi. kullananlar gayet memnundu.

honda activa'yı kesinlikle tavsiye etmem ikinci el olarak. nedeni bu motor genellikle paketçilerde ve büyük zincir fast foodlarda kullanılıyor. bir iki sene kullanılıp ikinci ele düşüyor. motorun haşatı çıkmış oluyor. onlardan biri denk gelirse işin yoksa pert olmuş motorla uğraş dur.

teşekkür ederim saolsın peki tuba motorlar nasıl acaba mondiale göre?

Sana asya 150cc tavsiye ederim motora eşeğe biner gibi binme sağıyla soluyla oynama 10 sene binersin benim kuzenim 10 senedir kullanıyor nerdeyse daha tık demedi motor.

Asyanın scooteri 10 sene önce varmıymış :silent: kymco agılıty 125 al 2. el

peki arkadaşlar bu arada macar malı olan Keeway ARN 150 nasıl bir motor ilk deneyim için uygunmudur?

cancazlarım modenas krıss 110 cap motorun üstüne motor tanımam
:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
YAMAHA

CYGNUS RS diyorum . 2. elleri ucuz 1600 1700 felan arta kalan parayla mont kask felan alırsın. max 100 gördüm iyi kaçıyor gayet atak bi makina ama çukur yolda biraz sorun var : D:rendeer:

2. El Kymco Agility 125 :cat: almanı öneririm.

peki arkadaşlar bu arada macar malı olan Keeway ARN 150 nasıl bir motor ilk deneyim için uygunmudur?

Keeway Çin'de üretilip Macaristan üzerinden ülkemize giriş yaptığı için Macaristan malı olarak görünüyor resmiyette.
Keeway de Çin malı ama malzeme kalitesi diğerlerine göre biraz daha yüksek.

Not: Kimse Keeway'in Macaristan'da üretildiğini iddaa etmesin lütfen.

dostum sence kuba motorlar nasıl scooter için acaba?
Kuba Motor'un sattığı tüm modeller has Çin malı motosiklettir.

Son düzenleme:
teşekkür ederim arkadaşlar ama ben zat 150 kuba falan derlen son zamanlarda Keeway üzerine yogunlaştım. inş umduğum bir motoru bulurum.

YAMAHA

CYGNUS RS diyorum . 2. elleri ucuz 1600 1700 felan arta kalan parayla mont kask felan alırsın. max 100 gördüm iyi kaçıyor gayet atak bi makina ama çukur yolda biraz sorun var : D:rendeer:

bende vardı geccen gun sattım kmde 100 km yı 20 tl gıbı bır rakamla gezersın ama motorun gucu superdı tek artı yönü budu bırde arkada tek amortısor oldugundan cok sert ve rahatsız edıcıdı. bende 115 km/s yaptım bır daha da yapmadım tavsıyede etmem soguk terler doktum kucuk teker oldugundan :pr:

2. el de temiz suzuki an 125 almanı tavsiye ederim 2000-2500 tl lere 10 bin km lere bile gelmemiş temiz bi motosiklet bulman mümkün, seri bi makina beat ile kıyaslarsak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar