Moturcuyu heç adam yerine gomayollar :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ıvıt calısıyorum ama sen bana nıspet yapıyosun nedıyım ıyı gezmeler:)

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Valla bir an arkadaşın dilini bizim kdz ereğli diline benzettim o yüzden çeviride fazla zorlanmadım.:)Bizim ordada köylüler aynen böyle konuşur.Örnek vereyim:öyle diyorlar cümlesini bizim orda aynen şöyle derler:Öyle deyolla.:)

MELSEF SEN KEYIF CATARKEN BEN CALISIYORUM:( AMA EN AZINDAN DUNYAYA YENI YENI BEBİŞILER GETIRIYORUZ :mrgreen: OHHH BIDE TATILE CIKICAKSIN OHH VALA:))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilader, gara cavaala bi yere gederkene çıynanıcam deyi ödüm sıdıyoru. Hindi hebire gazatada, tilevzonda okuuyor, seerediyorsunuz. İki motur çarpışdı, motur arabaya çarpdı, araba motura çarptı…
Ondan sonacıma da hebire moturcu suçlanıyoru. Dooru ende memlekedde eşguvatılan motur sürüb, biseel gaza yapan var. Endölelerine demeyom. Emme lekin moturu yavaş süren, gafasına tas dakan biseel dıggatlı moturcu da var. Dooru yolda sivri bela derler. Moturu heç dakan yog tırafigde. Tomofiller moturu sürenlerin üsdüne üsdüne geliyoru. Hindi enderde bi gaza olsa moturcu mu suçlu? Onun uçun hebire moturcuları suçlaman. Tomofil sürenler moturcuları ezip geçeceka, onlara ne deecen? Gardaşım ben moturcuları gorudumdan deel emme lekin durum haggatan endöle. Milletin zaten parası olsa motura mı biner? Motura binenlerin çoo gariban dakımından. Adam napsın, çarasızlıgdan bi motur alıp biniyoru. Tabi hız uçun alanları gasdeddim yoon. Araba sürenler de moturcuları ıcıg tanısınlar, "Çarbsag bize bişey olmaz" deyi üsdüne üsdüne gedmesinler.
Benden böönlüg bu gadar. Hadi galın saalıcala.

Amat Bilir - Yeni Alanya Gazetesi

Amet Aga,iyi diyon da bizim burda kızanlar çekiyo kafayı,biniyor Mator'a darzan gibi.sonra dalıyor bağa baçeya,
"önüme öküz çıktı "deyor utanmadın
öküzün ne günahı var?, Öküz biniyor mu serfoşken matora?
Geçen biri dediy ki" gözüme sinek kaçmasın "deye kask takıyom.
Te be gözüne gaçan sinek sana mevlamın bi lütfudur; o boş kafaya bi beyin giriyor bu vesileylen. :) :) :)

Son düzenleme:
CNM BENIM ALLAH KOLAYLIK VERSIN VALLA IKIMIZE WANTODA YATSIN :)
SENIN YOLUNDA UZASKMIS COK KIYAMAM:pale:

Ben ıs yerınde msn kulalanamıyorum ozel hastanede calısmama ragmen pıntıler:)) eve gıdınce acarım okıs:)

Süper Moderatör (BBRR)
he bizim oğlan öledir orelerde amme marmarasın sıceğinde bi kasktır tutturagomuşlar sıcak etrafı cıvdırıpduru kaskı taksen bi türlü takmesen başke türlü. insan eripduru sıcakte kaskıde taktınmı kafeye mınalıysın.. höle efil efil gezivsek fenamı .. amme janderme yolları kesipduru

geçen isiyin emmi çolak ibram beraber finakete doru gidip duruymuş , janderme durduragomuş bunları.
kasg yok ceza kesivrecez size demiş .. çolak ibram etmeyin yapmeyin diye yalvarıvsada fayde etmemiş .. cezayı yiyegomuşlar. napıvram yavrum akıllanagosunlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 ----------

Bu arada ne zaman ege şivesi duysam aklıma Rahmetli Özay GÖNLÜM gelir .. bu fırsatla kendisini rahmetle anıyorum .. Mekanı cennet olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar