ayder-zilkale-Ardeşenden Sarp sınır kapısına gezi fotoları

iki günde gezdiğim yerler: zilkale(çamlıhemşinden sağa),ayder ve daha üstü ve Ardeşenden Sarp sınır kapısına

Bu tabela Çamlıhemşinde. çamlıhemşinden sağa zilkaleye doğru dönüyorum.

burası Zilkale. Restorasyon olduğu için ziyaretçilere kapalıydı.

daha da gidecektim ama cesaret edemedim.tek kişi ıssız orman:p

yaprak görünümlü bir kelebek dikkatimi çekti ve koşuşturdum peşinden ve sonunda bir poz verdi:cherry:

Bir alabalık çiftliği, damızlık alabalıklar. çiftlikte kırmızı benekli alabalık da var,satılıyor. kilosu 30 liraymış:cat:

Bundan sonrası Ayder yaylasının biraz üst taraflarından birkaç kare

Bundan sonrası Ardeşenden Sarp sınırına kadar
Burası Ardeşen

Burası Sarp sınır kapısı. Daha sonrası Batum:pr:

Burası Artvin-Hopa

Burası Artvin-Arhavi

Burası Rize-Fındıklı

deniz kenarında mola veriyorum.balık tutan amcayla muhabbete dalıyoruz: Lazların tarihçesi-dil yapısı-balıkçılık-resim- fotoğraf her telden. balıkçı amca ressam ve iç mimar tasarımcısıymış.Lazların tarihçesi üzerine araştırma yapmış. bir lazca türkçe dergide yazı yazıyormuş. bana bir tanesini hediye etti.aynı zamanda fındıklının en eski fotoğrafçılarından birisiymiş. bana fotoğraf makinelerini söyledi. hepsi de profesyonel makine.ama eski filmli makinelerden.neyse amcayla hoş sohbet ettik. kendisini tebrik ettim. teşekkür ettim::coool::

o da ne. giderken denize doğru başımı çevirmiştim. baktım denizin üzerinde br adam:silent: halla halla dedim.herhalde japonlardan sonra türkler de suyun üzerinde yürümeyi başardı dedim içimden:mrgreen:.hemmen durdum çektim fotoğrafını

burdan sonrası yine Ardeşen

Beğeninize

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resimler çok renkli çok güzel , sizden güzel fotoğrafçı olur bence;)

tekerine sağlık, doğa harika, resimlere bakınca bende seninle beraber oralarda gezmişim gibi oldum, bizide davet etseydin keşke :)

yorumlarınız için teşekkür ederim. beğendiğinize sevindim.doğu karadeniz gezilmeye değer. bekleriz.

eşsiz doğa harikası,
göz alabildiğince yeşillik,
istanbul havasına alışmış bizleri sarhoş eden mis gibi tertemiz bi hava,
mutlaka gezilip görülmesi gereken yurdum toprakları

Valla manzaralar süper! Keşke fotoları büyük ekleseymişsiniz, üzerine tıklamak gerekiyor büyümesi için...Şu ehliyeti bir alayım bende çıkacam Rize'ye doğru...

Yaprak görünümlü kelebek
Mükemmel bir resim Çok güzel yakalamışsın gerçekten :cat:

çok güzel resimler..3 yıl önce bende aynı rotayı aracımla dolaşmıştım.şimdi ileride kısmet olursa motorumla çıkmayı düşünüyorum aynı yollara..emeğinize sağlık.fotoğraflar müthiş..:cat:

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. fotoları bir sonrakine büyük koyarım. fazla yer kaplamasın, sayfada fotolar çabuk yüklensin diye böyle yapmıştım.:cat:

fusuy364 büyük derken 640*480'ide geçmesin yani okadarda büyük olmasın:)Forum kurallarında belirtildigi gibi gezi bölümündeki konulara 640*480 botunun üstünde fotoğraf yüklemek yasak.

Bu arada güzel gezi olmuş tebrikler. :cat:

Resimler gerçekten harika, emeğine yüreğine sağlık.
Eğer müsaden olursa birkaç resmi facebook sayfamda paylaşmak istiyorum.

Çok güzel görüntüler maşallah güzel yol yapmışsın tık dememiştir bende çok yollara gittim Allah'a şükür tık demedi durmadan 600 km yaptım 1 gün içinde tık demedi altındaki aslan parçası usta.

Kardeş, bırak fotolar yer kaplasın ama büyük olsun.. dünyanın en güzel manzararalarını çekmişsin!..

Mütevazi olmaya hiç gerek yok. Son derece güzel .. İsviçre alpleri halt etmiş!..

Devamını isteriz vede bekleriz..

Yolun açık olsun, tekerin düz bassın ve zincirin de gevşemesin da!..

iki günde gezdiğim yerler: zilkale(çamlıhemşinden sağa),ayder ve daha üstü ve Ardeşenden Sarp sınır kapısına
Beğeninize

fotolar çok küçük olduğundan 640x480 formatında buraya yeniden yüklüyorum
gerekli açıklamalara ilk başlıktan ulaşabilirsiniz

Yine olağanüstü yerler ve renklerin coştuğu harika fotoğraflar..:cat:

Adana İl Temsilcisi
yusuf kardeş,hakikaten sende fotoğraf konusunda büyük bir yetenek var.tamam karadenizin doğası tek kelimeyle mükemmel,belki makinende iyi kalite ama bu kareleri yakalayabilmek te ayrı bir yetenek.tek kelimeyle harika.senin gezi resimlerini ilgiyle takip ediyorum zaten.burada ve başka sitelerdeki,hemen hemen bütün karadeniz gezilerini okudum,resimlerine baktım.ileride karadenize geziye çıkmayı düşündüğüm için de bir takım notlar aldım ama senin gezilerin bir başka.bravo diyorum.hele geçenlerde yayınladığın posok yaylası resimleri bambaşka.::biggrinn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar