- Konu Yazar
evet her hafta sonu gelirken genelde düşünüyoruz bu hafta sonu'nu nasıl geçirsek nereye gitsek,kimle gitsek gibi.ben'de genelde arkadaşlarımla gidiyorum gezilere bazen eşimi ve ya oğlumu alıyorum yanıma öyle gidiyoruz gezilere ama ufak oğlum yaş icabı 6 yaşında.sokak arası hariç motosiklet üzerine oturtmuyorum malum çekinceler. tabi haliyle hep söylenirler hep kendini gezdiriyorsun ara sıra bizi'de gezdir gibisinden
ale:... bu hafta sonu dedim tamam sizi'de götüreceğim ama motor 2 kişilik haliyle arabay'la gitmek zorundayız .hiç sevmem 4 teker kullanmayı trafik kabusundan dolayı. baya bir arştırdım nereye gitsek bir kaç günlük İstanbul'a yakın olsun diye sonun'da Ağva geldi yine göz önüne hiç yoktan bildiğimiz gittiğimiz yer.biraz arkadaşlar'la fiyat araştırması ve çadırlarımızı alıp koyulduk yola.ve resimler 
ara ara yağmur yagıyor ama hava sıcak

bunlar benim paşalar
geliyor arkadan yeni motorcular 

burası'da konaklama yaptıgımız koy,çok güzel bir yer gidenler bilir

kamp yaptığımız DOĞA Kamp alanı günlük çadır kurma ücreti 30 TL isterseniz kendi çadırları var hazır kurulu 2 oda içinde 2 şer kişilik yatak ve battaniye dahil fiyat 50 TL. üstü kapalı çardak ve masalar ,duş ve elektrik fiyata dahil.kamp alnın'da ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz market mevcut. burdan Ağva merkezi 18 km mesafe.Kadıköy'den Ağva 100 km mesafe.yollar tam motosiklet için bol virajlı ama otomobil ile tat vermiyor malesef.

ve deniz,kum,güneş üçlüsü

deniz çok güzel çok az tuzlu ve tertemiz berrak,dalğa hiç yok sessiz bir koy

kamp alanının bekçisi,zararlı hayvanlara göz açtırmıyor
hediyesini verirseniz yanınızda bir müddet kalıyor

karabatak'ta iş başında balık avlıyor

Şile araç Muayene istasyonu bu gün biraz boş gibi

ve genelde giderken ve gelirken biz motorcuların uğradığı gözleme evleri.birz mola zamanı
şunu söylemeliyim gözlemeler güzel ama etrafa hiç bakmıyorlar hijyen zaten nerde der gibisiniz.bayn işletmecisi olan kurumların daha titiz olmasını beklerim.başka seferlerde diğer gözleme evlerine bakıcam eşim hiç beğenmedi evin ablanın yerini çünkü titiz bir bayan
ale:

1 gün önve Ağva merkezde denk gelmiştik bu bisikletli tursite maşallahı var full yüklü halde buraya kadar gelmiş

ara ara yağmur yagıyor ama hava sıcak

bunlar benim paşalar

burası'da konaklama yaptıgımız koy,çok güzel bir yer gidenler bilir

kamp yaptığımız DOĞA Kamp alanı günlük çadır kurma ücreti 30 TL isterseniz kendi çadırları var hazır kurulu 2 oda içinde 2 şer kişilik yatak ve battaniye dahil fiyat 50 TL. üstü kapalı çardak ve masalar ,duş ve elektrik fiyata dahil.kamp alnın'da ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz market mevcut. burdan Ağva merkezi 18 km mesafe.Kadıköy'den Ağva 100 km mesafe.yollar tam motosiklet için bol virajlı ama otomobil ile tat vermiyor malesef.

ve deniz,kum,güneş üçlüsü

deniz çok güzel çok az tuzlu ve tertemiz berrak,dalğa hiç yok sessiz bir koy

kamp alanının bekçisi,zararlı hayvanlara göz açtırmıyor

karabatak'ta iş başında balık avlıyor

Şile araç Muayene istasyonu bu gün biraz boş gibi

ve genelde giderken ve gelirken biz motorcuların uğradığı gözleme evleri.birz mola zamanı

1 gün önve Ağva merkezde denk gelmiştik bu bisikletli tursite maşallahı var full yüklü halde buraya kadar gelmiş