şu günlerde motorsiklet devir işlemi yapan warmı??? warsa neler yapılıyo nekadar tutuyo herşeyi ve hangi motor için devir işlemi yapıldı?? sadece yapanlar yazsn lütfn:cat:
ya koskoca motorsiklet formunda hiçkimsemi motor almaıyor:
kardeş 70tl harcaman oluyor araba motor farketmiyor biz ikisinide denedık:mrgreen:
ben bilecikliyim bnm honda cgl 125 motoruma 48 tl ye sigorta yaptırdım![]()
çok sağolun arkadslar peki birşey daha sorcam satan adam sigortasını yeni yaptırmışsa yada sigortası daha bitmemişse yinede sigortaya para ödüyomuyuz???
devir için noter işlemi 70 tl.
plaka değişecekse +60 tl daha.
sigorta yaptırman gerekli.ben izmirde 652 cc bmw için 52 tl ödedim.
beklersen ruhsat postayla eve teslim ediliyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:13 ----------
sigorta kişiye özeldir.yeni yaptırmışsa iptal ettirecek ve parasını alacak.sen de kendi sigortanı yaptıracaksın
saolasın:wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 ----------
istanbulda en uygun sigorta ucretı nekadar ve hangı sıgorta:silent:
yukarıda yazmıştım üstad hiç okumamışsın demekki... :farao:
kardeş okudmda yani daha uygunu yokmu anlamında sordm?
aklınızda bulunsun arkadaşlar en uygun sigorta anadolu sigortada ben baya bi sigortacı aradım hepsinin genel kanısı bu yönde. sigortacıya gittiğinizde muhakkak sorun ben ankarada 200luk aleti 46 ya yaptırdım 3 taksit ergo sorduğumda ise 160 küsür fiyat çekti aynı yer mesela...araştırın sigorta kafasına göre tutturabildiğine 1 yere sorup gidip yaptırmayın...