slm arkadaşlar. agility city almak uzereyim, 100km'de yakıt konusunda bilgi rica ediyorum. teşekkürler.
100 km'de ort. 2.5-3 lt arası yakıyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:54 ----------
Arkadaşlar 30 Haziran'da büyük sayılmayacak bir kaza geçirdim. (kendi ihmalimden ötürü)
Sarıdan kırmızıya dönen ışıkta yağmur yağıyor diye durmadım ve sağ tarafta kalkış yapmaya başlayan bir arabanın sol tekerine çarptım.
Motorumun gidon çatalı yamuldu ve sol elcik anahtarının arka kapağı kırıldı.
Önceki Agility'im için verdiğim 2 parça(fren kolu ve km teli) siparişinde 1.5 ile 2 ay arası beklemiştim. (sene 2007'de)
Yandı gülüm keten helva deyip tüm yazı motorsuz geçirmeye ve 13 yılık bizikletimi elden geçirmeye hazırlanırken bizim parçalar 4 gün gibi kısa bir sürede geldi.
Bu işin bana maliyeti : "sol elcik anahtarı 33.64 $ ,gidon çatalı 85.70 $ + 10 tl kargo parası" oldu.
Toplamda 210 TL gibi masrafım oldu.
Çatalı takmak için bir motosiklet servisi 80 TL istedi. Ben de bir ahbabımın tamir atölyesinde çatalı kendim taktım. Motorumda bir sıkıntı yok çok şükür.
Birkaç foto paylaşayım :
Yamuk çatal belli oluyor
Sol elcik anahtarını da kaynakçı bir ustamın düzgün kaynak yapamamasından ötürü almak zorunda kaldım.
Motosiklet parçalarına kaynak yapan bir yere gidin bu hususlarda. 10 km yol gitmemek için egzozcuda iş yaptırırsanız olacağı budur zaten.
Onla da ilgili birkaç fotoğraf :
Kırılan kısım yamuk kaynatıldığı için kapak düzgün kapanmıyor. Zımparalama işini de ben yaptım. Adam elime kaynak kaplı bir metal verdi sadece!
Bu elcik anahtarının kapağının tamir işi içime sinmediği için yenisi aldım. Bu da yedek olsun. (Allah gerekliliğini göstermesin)