dostum sende benim kafadasın demekki.
Aynen bende işe gidip gelmek için kullanıcam..
Artık toplu taşıma araçları bunalıma sokuyor beni. Leş gibi kokan insanlar mı dersin, birbirine saygısı olmayan tiplermi dersin saabah sabah çakma ipodlarını son ses vererek dinleyenler mi dersin.. Bu noktaya getirdiler beni..
Stok konusuna gelirsek, İstanbul'da da kırmızı renkte olanı var. Bana en yakın bayiye sordum. Toplarız filan dediler. Bu hafta içi alim diyorum ruhsat işlemleri filan 1 hafta sürer. Bende deneme turlarıma başlarım. Baktım güvenim geliyor biraz biraz işe de gitmeye başlarım.
Kafamda plan bile yaptım,
Cihazı alır almaz yapacaklarım şunlar,
-Forumdaki arkadaşın motorundaki kırmızı metal çanta, (apayrı bir görünme sokmuş resmen bayıldım)
-Ön siperlik taktırırım
-Aküsünü değiştiririm ki forumlarda çokta güçlü olmayan akü olduğu belirtiliyor.
-Lastikler kesin değişecek ( Metzeller, Michelin benzeri suda kaymayı minimale indirecek türden, çünkü sonbaharda da kullanırım diye düşünüyorum)
-Cruise kask Beyaz olanından tabiki..
-Deri çantalar ilave etmek (o sonraki iş.)
Yapacak çok şey var aslında. 2006dan beri kafamda. Araba filan aldım erteledim şimdi arabada yatıyo kapıda.
Büyük masraf gerçekten şu araba işi.. Maddi durumu çok iyi olanlar için zaten problem yok ama benim gibi hem öğrencilik yapıp hem çalışan insanların ay sonuna doğru aç bil aç bırakıyor maalesef.. En mantıklısı dikkatli olunduğu sürece scooter tarzı aletler bana göre..
Sonrasında piaggo veya hondaya geçilebilinir tabii silindir hacmini abartmamak kaydıyla. Çünkü kazalar,sakatlanmalar hatta ölümler hep bu ayrıştıramama yüzünden oluyor galiba..Forumda da bu şekilde çok insanın sakat kaldığını yada yaşamını yitirdiğini okudum gerçekten çok üzüldüm. Ne diyelim mekanları cennet olsun....
Özetle , diyorum ki alim 125zn yi ,şu dönemi çok sık kullanmadan ama bol bol pratik yaparak geçirim. Direksiyon sınavı içinde iyi olur. Ehliyeti aldıktan sonrada ver elini istanbul... Şile-silivri-riva- çok yer var hakikaten...
Dostum düşünsene, park sorunun yok , yakıt sorunun yok,(tabi arabaya kıyasla) e bide değişik duygu, değişik yaşam tarzı filan...Bana çok iyi gelecek bu olay..

)
Ankarada olmasaydın turlardık beraber ama sağlık olsun..