Mersin İl Temsilcisi
sporstar...
iyi de farkı ne?
sporstar...
iyi de farkı ne?
bi farkı yok şekil
anladım
bana mz lazııııııııııııııııııııııııııııııımmm
ama devri olan yok, var ise de uçuk fiyat....
sen ne kadar olsun istiyorsun onuda yazman lazım
ayrıca sana şu kadarını söylim uçuk fiyat diyorsun ama dandik çin malı bile 1500 den başlarsa mz sence kaç olur allah aşkına söyle çin malı az yakar diyorlar ama benim mz 400 km yi şuanki fiyatla 60 tl yakıyor sen hesap et hem hızı olsun hem konforu hele bir sesi var offff offff anladın sen demek istediğimi
uçuk fiyat dediğim konu şudur, ben mz motosikleti alıp komple rektefe etmek istiyorum. yapılmışları var ama ben tekrar elden geçirip hem yüksek fiyat verip hem de tekrar elden geçrip fazla masraf yapmak istemiyorum.
deposu yamuk da olsa
selesi yırtık da olsa
yantı paslı da olsa
temiz kağıdı, rauhsatı, muayenesi olsun
kazasız ve şasesi temiz olsun
fiyat olaral 300-400 düşünüyorum.
yardımlarınızı bekliyorum
300-400 tl ye temzi motor bulmak zor an az 800 den başlar
çok zor senin bulman 300-400 tl ye pejo satıyorlar mz in ölüsü bile para
sen kırık dökük diyorsun ama onlar ayrı masraf sen gidip sağlam hemde temizini hesapla al derim yoksa çok uğraşırsın malzeme bulmak çok zor parça sıkıntısı var
hala olsun ben temiz ama ölü isterim dersen trafik otoparkına git ihale günlerini öğren açık arttırmaya katıl orada istemediğin kadar mz vardır sen ordan ihale sonucu aldığın için sana sıfır evrak çıkartırlar
merhaba arkadaşlar.orjinal bing marka 2003 seyhan251 karbüratörü arıyorum.istanbulda nerde bulurum bilen varmı acaba.servise sordum tayvan malı var diyo.
Birinci vitese tak.Motorun üstüne bin arka frene iyice bas.O somunu sola çevirerek çıkar.Bir zaman oda dönecektir.yarım yarım boşluğu alarak döndür çıkar sonunda.Da şanzumandan kastın sol kapakmı ?Yoksa motor inmeden şanzumanı sökmek pek akıllıca değil.Veya yapmak istediğin nedir?