Arkadaşlar bana yardımcı olucak yokmu birkaç güne kadar motorum gelicek ve bende bu yag olayından korkuyorum vites geçişleri çok sertleşiyor filan deniyor zaten ilk kez vitesli motor kullanıcam açıkçası korkuyorum hangi yag kullanılmalı bu yagı alır almaz ben hemen degiştirmelimiyim üstündeki yag sorunlu olabilir belki .
Takılıcak bir durum değil aslında Api SG - Api SJ sınıfı yağ kullan. Ama alıp kendin değiştir. Veya al servise ver değiştirsin. Hiç bir sorun yok yağ konusunda. İlk yağını serviste 1.000 km olunca değiştirmen gerekiyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:45 ----------
Bence bu resimleri Yamaha merkeze gönder. Türkiyede sanatçıların değeri bilinmiyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:49 ----------
Çok güzel benimkinin ybr nin renginden.Mavi bi başka ya :mrgreen::bounce:
Mavi renk motosiklet seçimi yapanlar için garip şeyler söylüyorlardı. Şimdi hatırlayamadım ama iyi şeyler olmadığı kanısındayım. :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:52 ----------
Ybr bu kadar sevilir
Dişler fırçalanıyor
Onunda ihtiyaçları var
Günaydın Yüzümüzü yıkayalım
Sohbetinin ayrı bir tadı var
Ybr ile maç keyfi