aha kokusunu aldım pandam gelmiş:queen::queen:hoşgelmiş:cherry:
aha kokusunu aldım pandam gelmiş:queen::queen:hoşgelmiş:cherry:
![]()
2011 diyo 6 silindir evo 6 bundan alsak ne yakar:mrgreen:
bebiş neden ısırdın beni şimdi içindeki sado mazo eğilimleri durdur :queen:
beyler bende kaza yaptım 3-4 gün önce.
ön amortisör boruları değişti 130 gayme sıkışmış ön takımlara
kasksız tersden daldım mahalemde bir yolda panelvan beni görmedi düşük hızda çantadan vurdu motor sağa devrilip kaldırıma tosladı bende sola uçtum maalesefale:
sonra motorun gidişi değişti sola çekmeye başladı..
aklınızda olsun amortisör 2 parçadan oluşur..
alt kovan üst boru..
boru içinde yay vardır esnemeyi o yapar ve tabiki amortisör yağı.
ön amortisör takım sol 115 sağ 122 liradır..
darbe şiddeti az ise genelde boru değişir 45+45 90 gayme
ama sert olursa kovanda değişir illaki o da toplam ön takım sadece amortisör işçilikle 115+122+40 = 280 gayme ellerinizden öper![]()
panda kardeşin emeği çoktu ama dili sivriydi bandan sonra tekrar burda olur inşallah
eden bulur:wiinkk:
Bu arada ben kendimi tanıtayım...Adım Hıdır...:queen:
Abicim büyük geçmiş olsun yahu çok kötü olmuş. Bu aralar kazalar yoğunlaştı. Aman arkadaşlar full dikkat, full koruma olalım herzaman.
İnşallah sende önemli birşey yoktur. :rendeer:
Önceki mesajımda Ankara'da motul yağ bulamadım demiştim ama Endo Motor'a sormayı unutmuşum.
Eğer Ankara'da motul yağ arayan varsa Turan Güneş Bulvarı üzerindeki Endo motor'da mevcutmuş arkadaşlar az önce telefonla görüştüm.
Motul 15w/50 , 25TL'ymiş. http://www.endomotors.com/
eyvallah ismailcim farketmemişim valla mesajını uygun olunca aga sana parayı göndereyimde bana hem bujı hemde zahmet olmazsa motuldan gonderırsen sevınırım dostum sevgıler saygılar:queen::rendeer::mrgreen:
arkadaşlar beni zan altında bırakmayın lütfenale:
mete han arkadaş feyk üyelik alıp burada yazarsa bu foyası ortaya çıkarsa süresiz uzaklaştırılır bu kadar büyük bir hata yapmaz herhalde kuralları okudum açık ve net![]()
arkadaşlar beni zan altında bırakmayın lütfenale:
mete han arkadaş feyk üyelik alıp burada yazarsa bu foyası ortaya çıkarsa süresiz uzaklaştırılır bu kadar büyük bir hata yapmaz herhalde kuralları okudum açık ve net
hem adımlada alay etmeyin lütfen abilerimsiniz diye sesim çıkmaz ama üzülüyorum keşke adım Hıdır olmasaydı da ahmet mehmet olsaydıale:
Hacı ufak bi kaza geçiriverdimYa Erdi ben kacırdım mı sen kazamı yaptın? Bende diyorum bu gitti Ankaraya unutu bizi sesi soluğu cıkmıyor. Hayırdır?
Erdi,arkadaşım bundan gayri geçmiş olsun,Allah beterinden korusun...
Peki bu kazadan çıkardığın sonuç nedir?Mesela neyaptında böyle oldu veya sebebi neydi...hani paylaşalımki bizlerinde teorik pratikleri olsun???
Tekrar geçmiş olsun:rendeer:
üstat, üstad, biz sizin gibi bu kadar basit işlerle uğraşmadığımızdan üniversitedeyiz güzelimm...biz dururuz yürür namımıztek hasar kolumda oldu valla hacıale: o da kabuk bağladı sorun yok yani ucuz atlattık
:rendeer:
üstat değil cahal ÜSTADr:
nası üniversite öğrencilerisiniz siz allasen kuzumMaçkada namın yürüyor Erdi gardaş
![]()
Kime ne olduğunu bulamadım ama, galiba biri kaza yaptı. Geçmiş olsun.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
eyvallah rebornx4 teşekkür ederimErdi geçmiş olsun kaza için. Umarım en büyük kazan bu olur bundan sonra...
Beyler bugün E-5te köprü istikametinde emniyet şeridinde motorları çeviriyolardı . Benide çevirdiler dedim eyvah yandık 62tlyi yedik, meğersem evrak kontrolüymüş, sigortadan muayeneye kadar herşeyi denetlediler dikkatli olun bu sıralar denetimler sıklaşmış :cat:
Varmı başka benim gibi giren?
hıhah yav hıdır abi geçmiş olsun be yav :mrgreen: bak ne çabuk kaynaştık böyle bir ortam işte burası. kısa sürede senelik dostluk gibi
erdi sana da geçmiş olsun. aman diyeyim dikkat edin.
arkadaşlar elektronik göstergeye neden gerek duyuyorsunuz?
Çok geçmiş olsun erdi Allah beterinden saklasın.
panda kardeşin emeği çoktu ama dili sivriydi bandan sonra tekrar burda olur inşallah
eden bulur:wiinkk:
Bu arada ben kendimi tanıtayım...Adım Hıdır...:queen:
Hmm,peki Hıdır kardeş seni yanlış değerlendirmişiz,geçmiş olsun allah beterinden korusun.
Keşke benim adımda hıdır olsaydıHıdır diyene al sana müdür derdim :mrgreen:
üstat, üstad, biz sizin gibi bu kadar basit işlerle uğraşmadığımızdan üniversitedeyiz güzelimm...biz dururuz yürür namımız
jr.
Hoşgeldin Hıdır, geçmiş olsun bu ara. Apacilikte sınır tanımıyorsun değil mi?
.