![]()
arkadaşlar bu sene bizim yanıbaşımızda yapılacak festival... (80 km yaklaşık.)
katılacak olan var mı?
katılacak olan varsa haberleşelim.
elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
katılan yok mu aradaşlar?
![]()
arkadaşlar bu sene bizim yanıbaşımızda yapılacak festival... (80 km yaklaşık.)
katılacak olan var mı?
katılacak olan varsa haberleşelim.
elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
katılan yok mu aradaşlar?
Öncelikle forumdaki arkadaşlara selamlar.2 gün önce otoyolda karbüratör tahliye vidasını düşürdüm.Çok acil olarak 2006 ybr karbüratörün en altında bulunan benzin tahliye vidasına ihtiyacım var İzmirde bulabilecegim biyer varsa yada elinde eski karbüratör bulunan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.(Kahramanlarda birçok motorcuya baktım tek vida olarak bulamadım.):cat:
selam arkadaslar mrak ettıgım bır konu var.dün yeni bir ybr aldım hava yagmurluydu ve araları sagı solu camur oldu ne kadar silsemde baz yrlerde kaldı. acaba motorun her tarafına su tutulurmu yoksa tutulmaması gereken yerler varmı?
bazen yagmurda kalsak yagmurdan sonra neler yapabiilriz ?uzmanlardan yardım bekliyorum tesekkurler![]()
Bursa'da oturuyorum birkaç yıllık scooter tecrübem var ama bu vitesliler bambaşka geliyorlar bana açıkcası cüssesindende korkuyorum scooterlar bana bisiklet gibi geliyordu umarım scooter'daki gibi rahat hareket edebilirim alıştıkça hatta hiç istemesemde innova almayı kafaya koymuştum debriyaj olayı olmadıgı için.
arkadaşım bence büyük sanayiler civarında civatacılar vardır. Ybrci arkadaşından rica et orda onun tahliye civatasını sökün civatacıya aynısından isteyin veya aynı diş yapısında olanını. civata uzun gelirse kaynakcı veya tornacıda boyunu ayarlatırsın. Sağdan soldan orjinal civatasını bulman zor gibi geliyor bana.
Teşekkürler çıkma arayışım sürüyor bikaç yerden haber bekliyorum eski karbürötör araştırıyorum şu ana kadar vidayı satan biyer bulamadım.Olmadı dediğiniz gibi sıfırdan yaptırma yoluna gideceğiz.
1 depoyla şehiriçi 436 km.gitti. yedek hariç normalmidir arkadaşlar..
1 depoyla şehiriçi 436 km.gitti. yedek hariç normalmidir arkadaşlar..
normal galiba bende yedekle beraber 500lere yaklaşmıştım
bu arada bu ybr125 başlığına nasıl abone olcam ben birisi anlatabilir mi