Nedir Bu Benzin Sıkıntısı Yaaw..

Arkadaşlar 150 Cc Scooter Kullanıcısyım Monero 2007 Model Angel Motorum Ama Benzinde Bi Sıkıntı War 5 Tl Benzin İle 35 Km Gidiyor 10 Tl Benzin İle 65 Km Yol Gidiyor Yani 5 Tl İle 35 Km Gitmesi Çok Az Deil Mi Ya Bunu Yeni Yeni Bu Kadar Çok Yakmaya Başladı Ama Bende Motoru 70-80 KM Hızla Kullanıyorum Onunda Bi Etkisi Olur Mu Yada Karbiratörde Bi Sıkıntı Mı War ???

Bende kymco scooter varken 15 tl benzin yani 4 litre ile 160 km gidiyordu yani 1 litre ile 40 km gidiyorum senin de az çok böle gitmen lazım ama rodajdasın sanırım etkisi olabilir.

Hava flitresi kullanmıyordum zaten daha yeni aldım 1 haftadır felan kullanıyorum yakıt biraz düştü fark etti ama gene ayni ayrıca rodaj da olduğunuda düşünmüyorum motorun 16 bin kilometrede motor yani bu olayı nasıl düşüre biliriz bana biraz fazla yakıyor gibi gelmeye başladı :S

Yağını değiştir , kayış değişmesi gerekiyorsa değiştir yada temizle motora bakım yapılmadıysa yaptır çok etkisi oluyor. Bide benzin kadranına göre mi benzin alıyorsun o da bozuk olabilir 5 tl benzin alıyosundur sora yarısını kullanıyosundur ibre düşüyodur olabilir mi böle bi sorun.

15-50 yağ kullanıyorum daha yeni yağ motora 1 ay önce bakım yaptırdım eksantirik zinici krank mili takoz vs hepsi değişsi bloktan yağ kaçırıodu onun için götürmüştü içinde ne varsa dağıtmış yani motora komple 1 ay önce bakım yapıldı ayrıca benzin şamandıram bozuk çalışmıo aldığım benzinle km göre hesap yapıyorum ama dediğin gibi kardeşim kayış değişmedi biraz eski ola bilir.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
15-50 yağ kullanıyorum daha yeni yağ motora 1 ay önce bakım yaptırdım eksantirik zinici krank mili takoz vs hepsi değişsi bloktan yağ kaçırıodu onun için götürmüştü içinde ne varsa dağıtmış yani motora komple 1 ay önce bakım yapıldı ayrıca benzin şamandıram bozuk çalışmıo aldığım benzinle km göre hesap yapıyorum ama dediğin gibi kardeşim kayış değişmedi biraz eski ola bilir.

Bloktan yağmı kaçırıyordu?
Bloktanmı yağ kaçırıyordu yoksa silindir kapağı ile bloğun birleştiği noktadanmı?

Bloktan yağmı kaçırıyordu?
Bloktanmı yağ kaçırıyordu yoksa silindir kapağı ile bloğun birleştiği noktadanmı?

Evet ama sorun çözüldü yani şuan için bi sorun yok blok contası yanmış ama içindeki parçaların çoğu parçalamış motor bilyalar yoktu motoru açtığımızda motorda :D

Kayış kalmış o zaman bi tek bakılmayan :) Valla başka ne olabilir bilmiyorum.

Eywallah Brs3417 Kardeşim bide onu değiştiriyim denemekte fayda war.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar