Mont Peçleri

Merhaba arkadaşlar, internette yaptığım ufak bi' araştırma yaptım fakat uygun bir şey bulamadım. Ne bulamadım?

Arkadaşlar, bu montların omuzlarına veya omuz yanlarına terziler tarafından dikilen
peçler var ya, bu peçlerin çeşitlerini görebileceğimiz, alabileceğimiz bir site var
mı? Genelde ABD'de motorcuların montlarına dikkat ederseniz, omuzlarında "Harley
Davidson" yazıları, Savaştan çıkmış gibi ucu yırtık "ABD Bayrağı" gibi çok farklı ve
güzel peç tasarımları var. Bizim de Türk Bayrağı'nın farklı tasarım peçlerini
bulabileceğimiz bir yer var mı? Ya da biz tasarım yapsak peç haline nasıl
getirebiliriz?

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
Bizim de Türk Bayrağı'nın farklı tasarım peçlerini
bulabileceğimiz bir yer var mı? Ya da biz tasarım yapsak peç haline nasıl
getirebiliriz?

TÜRK BAYRAĞI KANUNU
Kanun Numarası : 2893
Kabul Tarihi : 22/9/1983
Yayımlandığı R. Gazete : Tarih : 24/9/1983 Sayı : 18171
Yayımlandığı Düstur : Tertip: 5 Cilt: 22 Sayfa : 599

Madde 7 - Türk Bayrağı, yırtık, sökük, yamalı, delik, kirli, soluk, buruşuk veya layık olduğu manevi değeri zedeleyecek herhangi bir şekilde kullanılamaz. Resmi yemin törenleri dışında her ne maksatla olursa olsun, masalara kürsülere, örtü olarak serilemez. Oturulan veya ayakla basılan yerlere konulamaz. Bu yerlere ve benzeri eşyaya Bayrağın şekli yapılamaz. Elbise veya uniforma şeklinde giyilemez.

TÜRK BAYRAĞI KANUNU

Madde 7 - Türk Bayrağı, yırtık, sökük, yamalı, delik, kirli, soluk, buruşuk veya layık olduğu manevi değeri zedeleyecek herhangi bir şekilde kullanılamaz. Resmi yemin törenleri dışında her ne maksatla olursa olsun, masalara kürsülere, örtü olarak serilemez. Oturulan veya ayakla basılan yerlere konulamaz. Bu yerlere ve benzeri eşyaya Bayrağın şekli yapılamaz. Elbise veya uniforma şeklinde giyilemez.

bunun dısında soylenecek bırsey kalmıyor bız amerıka degılız onlar ıstedıgını yapsın

TÜRK BAYRAĞI KANUNU

Bu değerli bilgiler için teşekkürler, ancak bakın bu da bir Türk Bayrağı tasarımıdır;
images

Bu da farklı bir Türk Bayrağı tasarımı
images

Bu ve bunun gibi resimler patch haline getirilmiş şekilde bulabilir miyiz diye soruyorum, siz gelmiş bana yırtık sökük falan diye yazıyorsunuz.

Arkadaşlar ben orada yırtık ABD bayrağı derken sadece bir betimleme kullandım, farklı tasarımların olabileceğini, yoksa TCK'dan haberim var.Teşekkürler

bunun dısında soylenecek bırsey kalmıyor bız amerıka degılız onlar ıstedıgını yapsın

evet biliyoruz zaten amerika olmadığımızı, ne de olsa bizi yönetiyorlar, aramızdaki fark burada işte, Türklüğe ya da Türk Bayrağı'na herhangi bir hakaret ya da aşağılama yapmak istememe rağmen her şeyi bir anda yanlış noktalara çekebiliyoruz.
pacth yama yani
dışarıda satan çok yer var fakat ben internetden araştırmak model bakmak istiyorum dersen bir çok motosiklet ürünü satan sitede aksesuar kısmında bulabilirsin
örn http://www.hudsonderi.com/catinfo.asp?cid=38
çok teşekkürler, yararlı oldu gerçekten :)

arkadaşı yanlış anlamışsınız galiba. Türk bayrağı peçini yırtacam felan dememiş. askerlerde olduğu gibi sol kol kas üzerinde peç gayet güzel duruyor. Bunu genelde pilotlar kullanıyor hava kuvvetlerınde. Özel olarak hollandada yapılıyor. İstersen ben sana ücreti karşılığı temin etmeye çalışırım 5-8 TL bir fiyatı var zannedersem. Ben de kendi montuma takacağım zaten.

arkadaşı yanlış anlamışsınız galiba. Türk bayrağı peçini yırtacam felan dememiş. askerlerde olduğu gibi sol kol kas üzerinde peç gayet güzel duruyor. Bunu genelde pilotlar kullanıyor hava kuvvetlerınde. Özel olarak hollandada yapılıyor. İstersen ben sana ücreti karşılığı temin etmeye çalışırım 5-8 TL bir fiyatı var zannedersem. Ben de kendi montuma takacağım zaten.

Çok teşekkür ederim güzel tasarımlı bir patch gayet güzel duracaktır. Sen alacağın zaman benimle irtibata geçer misin üstat? Beraber alalım.

erdi_arıkan dostum tasarım olarak Bayrak orjinal hali herhangi bir ekleme yok ama malzeme kaliteli. ne zaman istersen özelden adres bilgisi ver. görüşelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar