sigma zaten bisiklet sektöründeki çok ileri bir firma o sektörde olanlar yada profesyönel bisikletçi olanlar bilir gerçi türkiyede kaç kişi çıkarsa bisiklet hayla çocuk işi olarak görülüyor ülkemizde.. halbuki tüm kasları çalıştırıyor insanı çok dengeli yapıyor.. neyse o sigmaların onun kalp atışınızı şekerinizi ölçeni bile var süratin yanında..
dostum 5 yıllık bir biisklet deneyimim var ve 5 yıl içerisinde gördüğüm tek şey insanların bisikletin yanı sıra 2 teker herşeye çocuk işi olarak bakmaları.
benim elimdeki bisikletler bianchi yada bisan, salcano felan değildi en ucuz bisikletimin değeri 1000€ idi türkiyedeki en pahalı bisiklet 7.500€ dur markası trek baştan sona tüm parçaları karbondur be ağırlığı 6.900gr dır
sigmalarda nabız ölçer olayı polarla mümkündür onun dışında şeker oranınızı hiçbir cihaz deri üzerinden ölçmez bildiğiniz üzere şeker ölçümleri sabahları aç karnına alınan kan değerinden ölçülür. sevgilerimle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:09 ----------
dostum bu digital km göstergesini araştırdım 130 40 hatta 150 tl arasında galiba siz ne kadara temin etmiştiniz. Y ada aynı işi yapıcak daha hesaplı bir digital saat varmıdır. Sürekli motorlarda performans ve hız denemesi yaptığım için bana tam doğruyu vericek böyle bir malzeme gerekiyor aslında. Her seferinde taksici ibrahim abinin palio ile denemek zorunda kalıyorum....))
beycivan dostum piyasa km saati kaynıyor sana 5tlden başlayarak 500tlye kadar gpsli haritalı sapma oranı 10.000de 1 olan km saati listesi yapabilirim. bu elimdeki model 3 yıl evvelin modeli 65tlye almıştım şuanki fiyatlarını bilmiyorum fakat öğrenebilirim ama tahminimce 80-90tlyi geçmeyecektir.
bu iş için fiyatı en iyi olandır sigma sapma oranları 120kmden sonra 4-5km fazla gösterirler. Bilirsiniz sağlam bir bisikletle iyi bir inişte 120kmyi görebilirsiniz benim kişisel rekorum 109kmdir dağ bisikleti ile. Dünya rekoru çölde kırıldı 244 yada 249km idi 0 rüzgara karşı kırılmıştır. rüzgara karşı 189km yada 199km idi. insan kaslarının kuvveti:queen: mctlerimiz bir ibiskleti bile geçemiyor hehehehe:queen: