19-20 Haziran - Kerpe Kefken Ağva Gezimizden Fotolar

tam komediydi o gün halim... üzerimde abiye elimde kask mont çantamda pantalon :queen::queen:

Muhtemelen oraya bir Goldwingle gelmişsindir :cat:
Aksini söylesende inanmam zaten :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:24 ----------

:rendeer:

Bi haftasonumuzu değerlendirelim dedik hakkaten araba sesi trafikten uzakta 2 gün kafa dinledik ... :rendeer:

Hani kafam şişti, bıktım senin motorundan diyordun :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:24 ----------

Alıştık artık kardeşim artık eksozunun sesi ilham veriyo :) sinek vızıltısı :queen:

gezi güzel,resimler bir başka güzel e havayı'da güzel yakalamışsınız ama yine de yagmurdan kaçamamışsınız,berk çok sever yağmurlu havayı :p bende çok severim yağmuru.hafta sonu'nu güzel değerlendirmişsiniz .biz Emre kardeşin Nikah törenindeydik ,yoksa takılırmıydık peşinize malesef hayır nedeni çocuklar bırakmıyor :p baba hep kendini gezdiriyorsun diyor :p
tekerinize sağlık gezilerinizin devamını bekleriz bizlerde yorum yaparız burdan :)

metrobüs+taksi dönüşte motosiklet (cbf 150) :p

Super Gezi olmuş.yağmur olmasa daha iyi olurmuş ama kısmet.

gezi güzel,resimler bir başka güzel e havayı'da güzel yakalamışsınız ama yine de yagmurdan kaçamamışsınız,berk çok sever yağmurlu havayı :p bende çok severim yağmuru.hafta sonu'nu güzel değerlendirmişsiniz .biz Emre kardeşin Nikah törenindeydik ,yoksa takılırmıydık peşinize malesef hayır nedeni çocuklar bırakmıyor :p baba hep kendini gezdiriyorsun diyor :p
tekerinize sağlık gezilerinizin devamını bekleriz bizlerde yorum yaparız burdan :)

Bi dahakine affınız yok abicim, o çocukları yaparken duşunecektin bu günleri :queen: Hep birlikte ıslanacaz yağmurlarda :wiinkk: Şaka bi yana yagmurun yağması güzel oldu bence.. Tesadüf eseri o garaj yağmur daha ilk damlalarını atarken karşımıza çıktı ve bizi kurtardı.. Havanın karartısı ve şimşeklerin aydınlığı fena bir yağmurun habercisiydi, o yüzden hemen ilk fırsatta yağmurdan kaçış yaptık.. Eğer yola devam etsek fena ıslanır sucuk gibi olurduk.. Böylede 1 saat kadar rotar yapmış olduk, ve anadolcu emmiyle muhabbetimiz oldu.. :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:10 ----------

Super Gezi olmuş.yağmur olmasa daha iyi olurmuş ama kısmet.

Yağmurdan ıslandığımız su miktarı bir çay bardağının yarısını bile doldurmaz dostum.. bence iyi oldu yağmurun yağması, doğanın hep sempatik yüzünü görürdük, ikinci yüzünüde görmüş olduk :) Hemde hiç ıslanmadann :cat:

Gezi güzel fakat benim bir uayrım olucak Mehmet arkadaşım dikkat ettimde yenge de dizlik ve uygun ayakkabı yok uzun yola çıkarken bunlara dikkat edelim ben bir doktorum zira topuk patlaması dedğimiz olay gerçekleşirse allah kimsenin başıına vermesin çok fenadır internette bir motosklet kazasında yaşanmış olayın fotografları bulunmakta istersen bakablrsn ama fotoları görüpte motorsklet kullanmamazlık yapmayın!!!

Evet yeni evliyim daha bi kaç ay bu nedenle yeni yeni ekipman alacaz ileriki zamanda daha donanımlı olacak inş.

Güzel eğlenmişsiniz arkadaşlar....

kerpede güzel yer ..

şehrin stresinden gürültüsünden uzak sakin temiz havalı....

Temel abi senide bekliyoruz bi dahakine :cat:

O zaman " Sen gerçek motor kullanıyorsun , Berk değil "

İlerde enduro tavsiye ederim kampları görünce aklıma geldi...

Motor kullanmayı biliyorum ekipmanım tamam sadece eşimin ekipmanlarını alacam haklısın adabına göre motosiklet kullanmak gerekir. zamanla bu eksikikleri gidericez inş

tam komediydi o gün halim... üzerimde abiye elimde kask mont çantamda pantalon :queen::queen:

Cadı yakışmış yakışmış kask mont dizlik abiye felan iyi olur aslında :p

müsait olursam yanınızda oluruz .....

gerçi çadırı sevmiyorum ama dostlar için açıkta bile yatarım..

sadece gece nöbeti uysun yeter...:cat:

paylaşım için teşekkürler güzel bır gezı olmuş eeeee nede olsa benden öğrendiğiniz cok şey var :p

Elinize saglık anlatım resimler çadır ortamı mangal çok güzel. tebrik ederim.
bende bu sene ilkkez motor aldım buraya geldim umarım bu güzellikte geziler bana ve eşimede kısmet olur saglıcakla kalın.

paylaşım için teşekkürler güzel bır gezı olmuş eeeee nede olsa benden öğrendiğiniz cok şey var :p

Sizin gibi abilerimiz olduğu için çok şanslı hissediyorum kendimi... :queen:
Engin tecrübelerinizden birşeyler kapmaya ve bunları hayata geçirmeye çalışıyoruz işte.. :wiinkk: Herşeyi senin kadar mikemmel, senin kadar tadında, senin kadar eğlenceli ve kusursuz yapmamızı beklemen yanlış olur zaten abicim..
Sen ulu bir çınar gibisin.. En iyisin, en güzelsin, en kralsın abicim.. iyiki varsın..:rendeer:
ve ayrıca ; birtek dileğim var mutlu ol yeter :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:23 ----------

Elinize saglık anlatım resimler çadır ortamı mangal çok güzel. tebrik ederim.
bende bu sene ilkkez motor aldım buraya geldim umarım bu güzellikte geziler bana ve eşimede kısmet olur saglıcakla kalın.

Eyvallah kardeşim.. yeni motorun hayırlı uğurlu olsun, ilk heyecanı bilirim :)
Allah kaza bela göstermesin inş..
Gezi olayları pek sık olur yaz sezonunda, siteyi takip edersen eğlenceli vakitler geçirebileceğin gezilere katılabilir ve hiç yabancılık çekmezsin.. :cat:

Sizin gibi abilerimiz olduğu için çok şanslı hissediyorum kendimi... :queen:
Engin tecrübelerinizden birşeyler kapmaya ve bunları hayata geçirmeye çalışıyoruz işte.. :wiinkk: Herşeyi senin kadar mikemmel, senin kadar tadında, senin kadar eğlenceli ve kusursuz yapmamızı beklemen yanlış olur zaten abicim..
Sen ulu bir çınar gibisin.. En iyisin, en güzelsin, en kralsın abicim.. iyiki varsın..:rendeer:
ve ayrıca ; birtek dileğim var mutlu ol yeter :queen:

Sagda incecek var şoför bey

Komik-Resimler-1246104681-Komik-resimler-Pala-biyik.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar