bence video olursa şöyle bişey olacak, 5. viteste yanan ışık 3. vitesdekiyle değişmiş olacakniye illa ki 3. vites 115? 4 ve 5. vites yok mu bu motorda ? varsa 130 140 yapması lazım değil mi ? video bekliyorum !....
bence video olursa şöyle bişey olcak, 5. viteste yanan ışık 3. vitesdekiyle değişmiş olacakniye illa ki 3. vites 115? 4 ve 5. vites yok mu bu motorda ? varsa 130 140 yapması lazım değil mi video bekliyorum
Koyucaz tabii ki dostum..Havaların biraz açılmasınıda bekliyoruz video için.
gayet mantıklı geldi bu, bide aklıma takılan neden 5. viteste 160 gördüğünü değilde 3.viteste 115 gördüğünü tartışıyorsunuz. Bence videoda 3. viteste 115 gördükten sonra dahada yüklenip 5. viteste 160 görülürse ozaman inandırıcı olabilir.
Beyler adam haklı
frantik arkadaşım soruma neden cvp. vermedin motrun dişli sayılarıdamı orjinal ??? yoksa değiştimi değiştiyse 115 görmesi normal diğer cbf lerde görür
Yaw kardeşim ikide bir adam haklı diyip durma.İkinci sayfada da aynısını yazmışsın zaten.Haklıysa neye göre haklı onu yaz.
frantik arkadaşım soruma neden cvp. vermedin motrun dişli sayılarıdamı orjinal ??? yoksa değiştimi değiştiyse 115 görmesi normal diğer cbf lerde görür
bende onu yazacaktım![]()