2008 model vibrasyon bi anda oldu . ne iş anlamadım . yağını değiştirdim bujiyi değiştirdim . komple vidaları sıkıldı . gene de devam ediyor . hacı satıcam böle giderse alıcam bi (10 dk düşüyorum) daha bulamadım .alırım bişey işte
vibarasyon neden olur bir anda başladıysa civaaları aşırı sıkıp lastik takozları işlemez halemi getirdiniz hareket halinde oluyorsa lastiklerdemi bir balans vs oldu bunlar yoksa motorun içinden kaynaklanan bir problemi var motorda ne olabilir karaknbilyalarında boşluk veya kollarında iyi bir ustanın bakması lazım inşallah basit bir şeydir
yarın gidiyorum yeni kasa 150 cc TVS yi test etmeyehiç işim olmaz ama bir bakalım yine.enjeksiyonlu olsa ne olur olmasa ne olur 150 cc sonuçta
herkese iyi forumlar saygıdeğer TVS Apache kullanıcılarıben de bu motosikleti almayı ve aranıza katılmayı düşünüyorum 2009 model 6000km de 2600TL ye bir apache buldum motosiklet temiz sadece 20 ile giderken bi yan yatması var ama koruma demirinin engellemesinden dolayı hiçbir göçük v.s. sorunu yok.. bu fiyat iyimidir sizce ne dersiniz arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..
6000 çok mu sence 2009 model bi apache için? 1 yıllık motosiklet